Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Koncerndirektør

Region Hovedstaden

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
21-04-2021

Vil du gennem fokus på ressourcer, organisering og ledelse og som en del af en samlet direktion drive udviklingen af et sundhedsvæsen, hvor patientens behov og ønsker er i fokus? Og vil du sætte retning for de regionale opgaver, som er afgørende for hovedstadens udvikling? Og vil du stå i spidsen for koncerncentre med ansvar for økonomi, store byggerier, HR, uddannelse og regional udvikling?

 

Region Hovedstaden er med sine ca. 1,8 mio. indbyggere, 29 kommuner og 45.000 medarbejdere helt afgørende for, hvordan sundhed og sygdom diagnosticeres, behandles og skaber værdi for den enkelte patient. Og hvor trafik, udvikling af regionens rammebetingelser for erhverv og grønne løsninger også skaber dagligdag og arbejdsliv for den enkelte borger.

 

Vi søger en ny koncerndirektør til at gå ind i dette arbejde sammen med den øvrige koncerndirektion og regionens politikere, hospitaler, virksomheder og centre.

 

Som koncerndirektør skal du have stor ledelsesmæssig erfaring med og være stærkt motiveret af at drive forandring i samarbejde med politikere, ledelser, fagpersoner og medarbejdergrupper. Du har solid faglig indsigt i økonomistyring, drift og udvikling af en offentlig organisation, og er garant for et godt samarbejde med regionens politikere. Du kan kommunikere kvalificeret og engageret også på en offentlig scene og du udlever i din adfærd regionens værdier; åbenhed, tillid, professionalisme og helhedssyn. Du skal kunne drive partnerskaber, have stærke relationelle kompetencer og være proaktiv i forhold til netværksdannelse.

 

Du vil varetage opgaver på tværs af regionen i et tæt og tillidsfuldt samarbejde med dine kolleger i koncerndirektionen, hvor din koncerndirektørkollega har en lægefaglig baggrund. Du vil arbejde med sundhedsvæsnet og have en central rolle i arbejdet med regional udvikling samt bæredygtighed. Du vil få et særligt ansvar for ressourcestyring som sparringspartner for regionens hospitaler og virksomheder i forhold til økonomistyring og for at lede gennem kredsen af centerdirektører, hvoraf du vil få de fleste i reference.

 

Du har derfor demonstreret, at du fungerer i et tæt og gensidigt direktionssamarbejde og lykkes med store udviklingsopgaver og bidrag til politikudvikling. Du er velbevandret inden for bl.a. ressourcestyring og koncernunderstøttelse, så du kan bidrage til at fortsætte den gode udvikling af vores koncerncentre som stærke, faglige partnere til politikere, koncerndirektion, hospitaler og virksomheder.

 

Du kan sætte dit præg på en af landets største arbejdspladser. Vores bredde og størrelse forpligter, og du skal aktivt søge samarbejde med vores kolleger i de andre regioner, i kommunerne og i staten.

 

Vi vil udvikle et mere menneskeligt og sammenhængende sundhedsvæsen, hvor opgaverne løses tættere på borgerne i samarbejde med regionens kommuner og praksissektor i sammenhængende patientforløb. Vi vil styrke fokus på børnene på vores hospitaler, sikre overholdelse af patienternes rettigheder og respekten for patienternes tid. Endelig arbejder vi på at udvikle sundhedsvæsenet via digitalisering og skabe fremtidens hospital med nye fysiske rammer. Du skal derfor kunne se dig selv bidrage til dette gennem en bred og forpligtende opgaveløsning.

 

Med verdensmålene som pejlemærke arbejder vi målrettet for et klima og et miljø i balance. Vi samarbejder på tværs af regionen for at reducere klimaforandringer, gøre hospitalerne og trafikken grønnere, sikre grundvandet og anvende ressourcerne bedre. Du bliver det strategiske ophæng i koncerndirektionen for indsatser, der bidrager til en grøn og innovativ region med høj livskvalitet, grøn vækst og lav miljøbelastning blandt andet med ophæng i den Regionale Udviklingsstrategi.

 

Du kan læse mere i job- og personbeskrivelsen.

 

Tiltrædelse pr. 1. august 2021. Stillingen besættes på kontraktvilkår i henhold til Aftale for chefer. Lønniveauet er ca. 1,6 mio. kr. årligt ekskl. pension på 21%.

 

Du er velkommen til at kontakte regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen på 2031 4631, regionsdirektør Jens Gordon Clausen på 3866 5016 eller partner Eva Zeuthen Bentsen, Zeuthen Storm på 2086 0325 for en fortrolig drøftelse. Ansøgningsfristen er 16. maj 2021.

 

Fakta

 

Jobtype

Direktør

 

Arbejdssted

Koncerncentre

 

Arbejdstid

37 timer pr. uge

 

Jobnummer

231441

 

Ansøgningsfrist

16-05-2021

 

Kontakt os

Jens Gordon Clausen

Koncerndirektør

Phone 38665004

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Hovedstaden

Adresse 1
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-04-2021
Udløber
16-05-2021
Kviknummer
LJA-81992136
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling, Sundhed
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstaden

Adresse
Kongens Vænge 2
3400
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-04-2021
Ansøgningsfrist
16-05-2021
Kviknummer
LJA-81992136
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling, Sundhed
Beliggenhed