Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationsstudentermedhjælper til By- og Trafikplanlægning (31730)

COWI

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
13-01-2020

Application deadline: 10/02/2020 - Denmark - Location: Vejle - Planning

 

Vil du være med til at planlægge og udarbejde kommunikationsmateriale til vores populære blog, COWI City Creators, artikler, LinkedIn posts mv? Har du en flydende pen, og arbejder du struktureret og selvstændigt? Er du en nysgerrig og skarp kommunikatør? Så bliv studentermedhjælper hos COWI, og ryk din karriere til næste niveau.

 

BLIV EN DEL AF VORES AFDELING FOR BY- OG TRAFIKPLANLÆGNING I VEJLE (ALTERNATIVT AARHUS)

I By- og Trafikplanlægning bliver du en del af COWIs Økonomi og plan-division. By- og Trafikplanlægning tæller omkring 110 dygtige eksperter og er Danmarks største rådgivermiljø for byplanlægning og trafik. Vi assisterer i alle aspekter af trafikplanlægning, og inden for byplanlægning er vi den førende leverandør af kommunale planprocesser og lokalplaner.

 

Vi arbejder med cykelfremme, trafikafvikling, trængsel, kollektiv transport, trafiksikkerhed, mobilitet, parkering, kommune- og lokalplanlægning, byrumsanalyser, detailhandelsanalyser og meget andet.

 

EN STILLING, DER VIL DRIVE DIN UDVIKLING LÆNGERE

I denne stilling vil du være en del af et stærkt fagligt miljø med et hav af spændende projekter, som vi har et ønske om at være bedre til at kommunikere omkring. Dine fornemste opgaver på holdet vil blandt andet være at:

 

  • Planlægge og styre vores indlæg på vores blog, CityCreators

  • Udarbejde blogindlæg, artikler, konferencemateriale mv.

  • Planlægge inspirationsmøder, invitationer o.lign.

  • Andet forefaldende arbejde som interviews mv.

 

Der vil være rig mulighed for at du kan sætte dit eget præg på opgaverne, og vi er åbne overfor nye og kreative indspark til hvordan vores kommunikation internt og eksternt kan foregå.

 

COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende inden for deres. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores danske og udenlandske projekter.

 

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN

Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen.

 

Vi mener, at den rette person til stillingen er en holdspiller med åben, lyttende og nysgerrig indstilling, som har flair for skriftlig og visuel formidling og arbejder struktureret og selvstændigt.

 

Derudover er du:

  • Under uddannelse som journalist eller anden kommunikationsuddannelse

  • Gerne relativt langt i din uddannelse

  • En dygtig kommunikator med solide danskkundskaber, både skriftligt og mundtligt.

 

Arbejdstiden kan tilrettelægges så det passer ind ved siden af studiet. Som udgangspunkt plejer vi at garantere minimum 8 timer om ugen, med mulighed for mere hvis man er interesseret i det.

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt Sektionsleder i By- og Trafikplanlægning, Majken Kobbelgaard Andersen på tlf. 5640 6358.

 

SÅDAN ANSØGER DU

Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

 

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

COWI

Adresse 1
Parallelvej 2
2800 Kongens Lyngby
Danmark
Tlf
56 40 00 00
Adresse 2
Parallelvej 2
2800 Kongens Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-01-2020
Udløber
10-02-2020
Kviknummer
LJA-78868814
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Kontor og administration
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

COWI

Adresse
Parallelvej 2
2800
Kongens Lyngby
Danmark
Tlf: 56 40 00 00
Praktisk information
Indrykket
13-01-2020
Ansøgningsfrist
10-02-2020
Kviknummer
LJA-78868814
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kommunikation og medier, Kontor og administration
Beliggenhed