Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationsstudenter

VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-02-2020
?Kommunikationsstudenter? til VIVE Vil du være med til at formidle den nyeste viden om emner som hjemløshed, anbringelser og folkeskolereformen? Og er du sproglig skarp og har erfaring med hjemmesider, sociale medier eller planlægning af events? Så er du måske en af vores nye studentermedarbejdere i VIVEs kommunikationsafdeling.

I VIVE udgiver vi årligt over 200 undersøgelser inden for en lang række velfærdsområder. Det kan være evalueringer af nationale test i grundskolen, undersøgelser af etniske minoritetskvinders udfordringer ved at blive skilt eller kortlægninger af udsatte boligområder. Alt sammen viden, der skal bidrage til bedre kvalitet og mere effektiv udnyttelse af ressourcerne i den offentlige sektor.

I kommunikationsafdelingen sørger vi for at få VIVEs viden ud over rampen gennem pressen, sociale medier, hjemmeside, nyhedsbrev og forskellige events. Vi søger 1-2 studerende til at hjælpe med små og store opgaver i en travl hverdag.

Dine primære opgaver er at:

 • Opdatere vores hjemmeside vive.dk
 • Hjælpe med at planlægge og afvikle gå hjem-møder, konferencer og VIVEs deltagelse på Folkemødet
 • Tekstredigere, for eksempel medarbejdernes profiltekster og beskrivelser af igangværende projekter
 • Udarbejde indhold til de sociale medier gerne både tekst og grafik
 • Foretage analyser af vores formidlingsindsatser
 • Varetage administrative opgaver, herunder kontakt og koordinering med forskere om kommende udgivelser.
Om dig:

Du er i gang med relevant kommunikationsfaglig uddannelse og har kendskab til de primære arbejdsopgaver fra dit studie eller tidligere studiejob. Og så kan du kende dig selv i følgende:

 • Kan begå dig i Office-pakken særligt Word og Excel
 • Er god til skrive og redigere andres tekster
 • Arbejder struktureret, er omhyggelig og kan holde overblik over flere opgaver på en gang
 • Har kendskab til CMS-systemer vi bruger Umbraco
 • Tager ansvar, arbejder selvstændigt og er klar til at løfte både små og store opgaver
 • Har lyst til at kaste dig over alle opgaverne også selvom du ikke har erfaring med det hele.
Er du dygtig til at optage og redigere små videoer til sociale medier eller har grafisk snilde, er det også kompetencer, som vi gerne vil sætte i spil. Desuden er kendskab til Adobe-pakken en fordel, men er ikke et must.

Om afdelingen:

Du bliver en del af VIVEs kommunikationsteam, der består af fem kommunikationskonsulenter og et par studentermedarbejdere. Vi har et rart arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden, sparrer om opgaverne og løfter i flok. Vi tilbyder dig grundig oplæring og alt det ansvar, du er klar til at tage på dig.Løn og ansættelsesforhold

Vi forventer, at du kan arbejde et par dage om ugen og kan være fleksibel - vi er selvfølgelig fleksible i forhold til ferier og eksamensperioder. Du ansættes som udgangspunkt med en gennemsnitlig arbejdstid på 12 timer om ugen. Ansættelsen sker på grundlag af organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT for studentermedhjælpere.

Du skal kunne starte hurtigst muligt senest 1. april 2020 og gerne før. VIVE har afdelinger i både Aarhus og København, og du skal arbejde fra vores afdeling i det indre København.

Er du interesseret?

Send en motiveret ansøgning og dit cv senest fredag den 28. februar 2020 kl. 12.00.

Vi afholder samtaler i uge 10. Du søger stillingerne via rekrutteringssystemet på denne side eller via jobopslaget på vores hjemmeside.

Hvis du vil høre mere om os eller stillingen kan du kontakte studenterkoordinator Michelle Mean Pedersen fra kommunikationsteamet. Fang hende på mmpe@vive.dk eller 33 48 09 86.VIVE ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge.

OM VIVE
VIVE Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd er en uafhængig statslig institution, som producerer og formidler forskning og analyser om velfærdssamfundet og den offentlige sektor. Vi beskæftiger os med socialområdet, sundhed, uddannelse, beskæftigelse, integration, ældrepleje, økonomi, styring, offentlig ledelse og andre emner, der har relevans for borgernes velfærd.
Del dette job

Alternativ adresseKontakt

VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd

Adresse 1
Herluf Trolles Gade 11
1052 København K
Danmark
Tlf
33480823
Adresse 2
1052 København K
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
33480823
Praktisk information
Oprettet
12-02-2020
Udløber
28-02-2020
Kviknummer
LJA-79323355
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd

Adresse
Herluf Trolles Gade 11
1052
København K
Danmark
Tlf: 33480823
Praktisk information
Indrykket
12-02-2020
Ansøgningsfrist
28-02-2020
Kviknummer
LJA-79323355
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kommunikation og medier
Beliggenhed