Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationsmedarbejder til Psykiatri og Social (barselsvikariat)

Region Midtjylland

Viborg, Midtjylland

Indrykket
22-05-2019
Vores dygtige kollega skal på barsel, så vi søger en energisk og kreativ kommunikationsmedarbejder, der er frisk på at løse en bred vifte af kommunikationsopgaver. Og der er nok af spændende opgaver at kaste sig ud i!
 
Vi er i fuld gang med at forberede psykiatriens indflytning i det nye supersygehus i Gødstrup. Instagram er vores nyeste tiltag for at brande vores sociale institutioner. Vi hjælper med patientinformationer og markedsføring af en lang række offentlige arrangementer om psykisk sygdom.
  
Som kommunikationsmedarbejder
  • varetager du borger- og patientinformation i form af bl.a. vedligehold af skriftlige og digitale patientinformationer, og du er redaktør på et eksternt nyhedsbrev med fokus på psykisk sygdom
  • er du tovholder på intern og ekstern kommunikation om de psykiatriske afdelingers flytning til det nye hospital i Gødstrup ved Herning forandringskommunikation med mange interessenter
  • brander du vores socialområde på vores nye Instagramprofil
  • bidrager du med kreative idéer og SoMe-indhold til vores rekrutteringsindsats Skarpe Hjerner Varme Hjerter.
 
Vi leder efter en kollega, der er proaktiv, kvalitetsbevidst og er god til at tage styring på egne opgaver. Én som søger samarbejdet på kryds og tværs, tænker nye løsninger og samtidig kan koordinere effektivt.
 
Du ser de gode historier og formidler dem med en let og flydende pen eller griber mobiltelefonen for at lave en kort video. Dine kommunikationskompetencer kan du også bringe i spil, hvis du f.eks. skal arrangere en indvielse eller et større åbent-hus-arrangement.
 
Du har en længere kommunikationsfaglig uddannelse, og du kan fremvise konkrete resultater fra dit arbejde med kommunikationsindsatser. Har du kendskab til hospitalsvæsnet er det en fordel.


www.facebook.com/psykiatrienregionmidtjylland, www.instagram.com/socialomraadet_regionmidt og på
www.facebook.com/skarpehjerner kan du få indblik i Psykiatri og Social, og hvordan vi arbejder med sociale medier.
Du kan få indtryk af vores arbejde med borger- og patientinformation på www.psykiatrien.rm.dk/patient.
 
Vi tilbyder dig
  • engagerede og dygtige kolleger og en chef med tillid som kerneværdi
  • et stærkt kommunikationsfagligt miljø
  • fleksible arbejdstider
  • et arbejde i en organisation med stor bevågenhed fra politikere, medier og offentligheden generelt.
 
Fagområdet Kommunikation er en del af administrationen i Psykiatri og Social. Dit faste arbejdssted er i Viborg, og du får reference til kommunikationschefen.
 
Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er et barselsvikariat til besættelse senest 1. august 2019. Det er forventningen, at vikariat er på 10-12 måneder. Stillingen er på 37 t/u. Vi vil gerne ansætte dig hurtigst muligt. Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.
 
Du kan læse mere om Psykiatri og Social på www.ps.rm.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Jens Hanøy Flensted-Jensen på tlf. 2175 6086. Gerne i tidsrummet kl. 16-17.
 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 12. juni. Vi holder ansættelsessamtaler den 19. juni.
 
Psykiatri og Social står for hospitalspsykiatrien i Region Midtjylland og driver samtidig en række specialiserede dag- og døgntilbud på socialområdet. Psykiatri og Social har cirka 5.200 ansatte og er Danmarks største leverandør af opgaver på det specialiserede socialområde. Administrationen ligger på to matrikler i henholdsvis Viborg og Skejby, og består af seks fagområder: Ledelsessekretariat, HR, Psykiatriens Økonomi og Planlægningsafdeling, Socialområdets Økonomi- og Planlægningsafdeling, Kommunikation samt Kvalitet og Udvikling.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale


 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Midtjylland

Adresse 1
Tingvej 15
8800 Viborg
Danmark
Adresse 2
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-05-2019
Udløber
12-06-2019
Kviknummer
LJA-73461225
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Midtjylland

Adresse
Tingvej 15
8800
Viborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-05-2019
Ansøgningsfrist
12-06-2019
Kviknummer
LJA-73461225
Jobtype
Vikar/barsel
Kategori
Kommunikation og medier
Beliggenhed