Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationskonsulent til Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Børne- og Undervisningsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
29-04-2021

Har du bred erfaring med at rådgive om og udarbejde strategisk kommunikation? Og har du lyst til at spille en nøglerolle i at udvikle kommunikationen til dagtilbud, skoler og ungdomsuddannelser fra Styrelsen for Undervisning og Kvalitet? Så er du måske vores nye kommunikationskonsulent.

Om os

EMU- og Kommunikationsteamet bidrager til Styrelsen for Undervisning og Kvalitets mission om at gøre det lettere at give god undervisning. Det gør vi blandt andet gennem kommunikation og formidling til lærere, pædagogisk personale og ledere inden for børne- og undervisningssektoren. Vi kommunikerer via nyhedsbreve, pjecer, breve, sociale medier og hjemmesider blandt andet uvm.dk og emu.dk. Arbejdet sker i tæt samarbejde med styrelsens fagkontorer samt fag- og læringskonsulenter.

Om arbejdsopgaverne

I STUK har vi sat nye ambitiøse mål for at udvikle og styrke den samlede kommunikation og formidling til børne- og undervisningssektoren. Det er denne opgave, vi har brug for et par ekstra hænder til at løse. Fokus er på at styrke den interne rådgivning og koordinering med fagkontorerne samt at optimere og videreudvikle de kommunikationskanaler og platforme, vi benytter i dag. Processen er netop påbegyndt, og dine opgaver er derfor endnu ikke klart definerede, men vi forventer, at du blandt andet skal hjælpe med:

 • Rådgivning af fagkontorerne i målrettet og effektiv kommunikation

 • Udarbejdelse af konkrete kommunikationsprodukter, for eksempel hjemmesidetekster, pjecer, nyhedsbreve og opslag på sociale medier

 • Videreudvikling af eksisterende kommunikationskanaler og platforme, herunder arbejde med brugerrejser og brugeradfærd

 • Måling af kommunikation både kvalitativt og via trafiktal.

 

Om dig

Du har en uddannelse i kommunikation og mindst tre års relevant erhvervserfaring. Derudover lægger vi vægt på, at du:

 • har erfaring med at rådgive i strategisk kommunikation

 • kan skrive, redigere og udarbejde kommunikationsprodukter af høj kvalitet

 • er god til at samarbejde med andre fagligheder

 • har bred erfaring inden for mange kommunikationsdiscipliner

 • har erfaring med at arbejde med brugerrejser og brugeradfærd

 • har erfaring med lignende opgaver og udvikling af kommunikationskanaler

 • kan arbejde selvstændigt og drive processer fra start til slut.


Løn- og ansættelsesvilkår

Vi ønsker at besætte stillingen fra 1. august. Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer ugentligt. Du bliver som udgangspunkt ansat som fuldmægtig i forhold til gældende overenskomst for staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Med de rette kvalifikationer og erfaring kan der ske ansættelse som specialkonsulent.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Gry Bess Møller på telefon 3160 2783 eller Gry.Bess.Moeller@stukuvm.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning, cv, et par eksempler på kommunikationsprodukter og eksamensbevis elektronisk senest mandag den 24. maj 2021. Du søger stillingen via vores hjemmeside uvm.dk/job. Vi forventer at afholde 1. og 2. samtaler i uge 23 og 24.

Du får flere oplysninger, hvis du indkaldes til anden samtale, hvor der indgår en case, hvorigennem det vurderes, hvordan du løser en konkret opgave.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og vi ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Om Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Vi understøtter ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle. Vi fremmer kvalitetsudvikling på uddannelser på Børne- og Undervisningsministeriets område, varetager tilsyn med kvaliteten på uddannelserne og understøtter en effektiv institutionsdrift. Du kan læse mere om styrelsen her: https://www.stukuvm.dk/om-styrelsen


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 26
1220 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-04-2021
Udløber
24-05-2021
Kviknummer
LJA-82029753
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 26
1220
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-04-2021
Ansøgningsfrist
24-05-2021
Kviknummer
LJA-82029753
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed