Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationskonsulent til markedsføring af Folketingets begivenheder, omvisninger og undervisningstilbud (barselsvikariat)

Folketingets Administration

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-11-2023

Folketingets kommunikationsenhed søger en kommunikationskonsulent, der med sin brede palette af værktøjer kan bidrage til at markedsføre Folketingets borgervendte begivenheder, store som små, og udbrede kendskabet til vores daglige tilbud til skoler og andre besøgende. Det drejer sig eksempelvis om omvisninger, vores interaktive rollespil Politiker for en dag, skolevalg, grundlovsfejring, kulturnatten m.m.

 

Du bliver ansvarlig for markedsføringstiltagene, og du arbejder tæt sammen med enhedens ansvarlige for besøg samt vores digitale redaktion, der selv producerer indhold  tekst, billeder og video som en del af kommunikationen før, under og efter begivenhederne. Ud over markedsføringsopgaver skal du også være med til at planlægge og afholde en række begivenheder og events i forbindelse med Folketingets fejring af 175-året for grundloven i 2024.

 

Du er uddannet som journalist, cand.comm., cand.merc. eller lignende.

 

Dine arbejdsopgaver

Du indgår i et team, der står for Folketingets digitale kommunikation, herunder blandt andet markedsføring af Folketingets eksterne tilbud. Du bliver ansvarlig for markedsføringsopgaverne, hvor du udvikler og koordinerer vores eksterne kommunikation omkring besøg og events i Folketingets årsplan. Helt konkret skal du:

  • Udarbejde markedsføringsplaner for de enkelte tilbud og begivenheder.

  • Planlægge den løbende markedsføring ud fra besøgsstatistikkerne og anden data på besøgsområdet, som du følger tæt.

  • Deltage i planlægning og afvikling af grundlovsfejringen i 2024.

 

Du skal kunne få gode ideer til, hvordan det enkelte tilbud eller begivenhed skal markedsføres med nyheder, annoncer, tekst, foto, video eller noget helt femte, der får folk til at engagere sig i og interessere sig for folkestyret. Du er derfor god til at planlægge og trives med at styre de forskellige processer for at komme i mål med gennemtænkte og gode markedsføringstiltag.

 

Langt størstedelen af Folketingets markedsføring foregår på egne digitale medier, og du skal være med til at gøre de digitale kanaler endnu bedre.

 

Din profil

Du har nogle års erhvervserfaring efter endt uddannelse.

 

Du har erfaring med og gode resultater fra strategisk og praktisk markedsføring.

 

Du ved, hvordan vi når ud til målgrupperne for de forskellige begivenheder og tilbud.

 

Du er superdygtig til at lægge en markedsføringsplan, føre den ud i livet og efterfølgende analysere og justere resultatet af indsatsen.

 

Du har styr på både web og SoMe, ligesom du også forstår at bruge eksterne netværk i dit arbejde.

 

Du har erfaring med markedsføring gennem aviser, outdoor-annoncering, digital annoncering m.m.

 

Hvis du har erfaring med projektledelse, er det en fordel.

 

Endelig er det vigtigt, at du forstår, hvad det vil sige at kommunikere på vegne af en politisk styret organisation.

 

Du er velkommen til at vedlægge ansøgningen op til to eksempler på dit arbejde med markedsføring - også gerne videomateriale.

 

Din arbejdsplads

Du bliver ansat i Folketingets Kommunikationsenhed. Her arbejder 16 dedikerede medarbejdere med Folketingets eksterne kommunikation om demokrati og folkestyre på en lang række kanaler. Vi lægger vægt på samarbejde, initiativ og høj kvalitet i opgaveløsningen. Vi synes, venlighed og godt humør er naturlige bestanddele i en god arbejdsdag - selvom vi har travlt.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er et barselsvikariat på 12 måneder, som er til besættelse pr. 1. februar 2024. Du bliver ansat efter overenskomst mellem Folketingets direktør og AC. Stillingen er på 37 timer om ugen.

 

Du skal sikkerhedsgodkendes i forbindelse med din ansættelse. Sikkerhedsgodkendelsen skal kunne opretholdes under hele din ansættelse.

 

Information og ansøgning

Du kan få flere oplysninger om stillingen ved at kontakte kommunikationschef Søren Væver på tlf. 3337 3401.

 

Ansøgningsfrist: mandag den 27. november 2023, kl. 12.00.

 

Du sender din ansøgning med cv, eksamenspapirer og eventuelle anbefalinger via stillingsopslaget på Folketingets hjemmeside www.ft.dk. Her kan du også uploade eksempler på dit arbejde (kun eksempler sendt elektronisk via HR-Manager bliver set).

 

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 49 og 50.

 

Arbejdssted:

Folketingets Administration

 

Hjemmeside:

www.folketinget.dk

 

Ansøgningsfrist:

27-11-2023

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Folketingets Administration

Adresse 1
Christiansborg Slot 1
1218 København
Danmark
Tlf
33375500
Web
Adresse 2
Christiansborg Slot 1
1218 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-11-2023
Udløber
27-11-2023
Kviknummer
LJA-85099989
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Salg og markedsføring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Folketingets Administration

Adresse
Christiansborg Slot 1
1218
København
Danmark
Tlf: 33375500
Praktisk information
Indrykket
16-11-2023
Ansøgningsfrist
27-11-2023
Kviknummer
LJA-85099989
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Kategori
Akademisk arbejde, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Salg og markedsføring
Beliggenhed