Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationschef til Københavns Kommune

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
28-11-2018

Genopslag

 

Kan du udvikle en ny kommunikationsstrategi og bidrage til at formidle, hvordan Københavns Kommune som national vækstmotor skaber fremdrift for hele landet?

 

Kan du rådgive Økonomiforvaltningens direktion i landets største kommune om kommunens interne og eksterne kommunikation, og kan du i samspil med Overborgmesterens Sekretariat sikre en aktiv betjening af pressen? Så søg stillingen som koncernkommunikationschef i Københavns Kommunes Økonomiforvaltning.

 

Som koncernkommunikationschef kommer du til at arbejde helt tæt på både den øverste administrative og den politiske ledelse på Danmarks største arbejdsplads. Du arbejder tæt sammen med kommunens øvrige seks forvaltninger og Overborgmesterens Sekretariat. Du får ansvaret for Koncernkommunikation Økonomiforvaltningens centrale kommunikationsenhed med direkte reference til den administrerende direktør, og du får ledelsesansvaret for tre teams: KK Intern, KK Ekstern og KK Design med tre teamledere og ca. 25 medarbejdere.

 

Du får ansvar for at udvikle en ny kommunikationsstrategi, og sammen med Koncernkommunikations tre teams skal du understøtte organisationen fra Økonomiudvalget til forvaltningens yderste led med professionel kommunikation. Du skal sikre den daglige drift og udvikle nye strategiske kommunikationstiltag, som kan forbedre kommunikationen både eksternt og internt.

 

For at få succes som kommunikationschef skal du have et stort overblik og en solid politisk og økonomisk forståelse. Du kan navigere i det politiske miljø og varetage Københavns interesser i både store og små sammenhænge. Du har kendskab til de væsentligste dagsordner for Københavns Kommune.

 

Vi forestiller os, at du allerede i dag har ledelsesansvaret for en presse- og kommunikationsfunktion, som betjener topledelsen enten i den offentlige eller private sektor. Du har således demonstreret, at du kan initiere og drive strategiske udviklingsprojekter, omsætte tørre tal og analyser til knivskarpe budskaber og formidle den politiske vinkel. Du har veludviklede samarbejdsevner både internt og eksternt og er en stærk kommunikatør med drive og personlig gennemslagskraft.

 

Ansættelsesforhold

Vi tilbyder løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Løn er efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, kan du kontakte partner i Genitor Tina Overgaard på 3141 0582, kontorchef Rune Lyngvig Jespersen på 2844 1678 eller administrerende direktør Peter Stensgaard Mørch på telefon efter aftale.

 

Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 11. december 2018

 

Vi forventer at afholde samtaler i uge 50 og 51, og vi bruger test i rekrutteringsforløbet.

 

Om Økonomiforvaltningen

Københavns Kommune er Danmarks største arbejdsplads med syv forvaltninger og cirka 45.000 medarbejdere. I Økonomiforvaltningen er vi cirka 2.500 medarbejdere fordelt på en rådhusdel og fire selvstændige driftsenheder, som leverer service og rådgivning til hele kommunen. I Økonomiforvaltningen skaber vi værdi ved at sikre økonomisk råderum til politisk prioritering og borgernære initiativer. Vi arbejder for overborgmesteren, Borgerrepræsentationen og Økonomiudvalget og understøtter derved de kommunale beslutningsorganer på højeste niveau. Sideløbende varetager vi de overordnede, koordinerende opgaver vedrørende kommunens økonomi, IT, personale, fysisk planlægning, administration, kommunikation og den generelle udvikling af byen.

Del dette job

Kontakt

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

Adresse 1
Københavns Rådhus, Rådhuspladsen 1
1599 København V
Danmark
Adresse 2
Københavns Rådhus, Rådhuspladsen 1
1599 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-11-2018
Udløber
11-12-2018
Kviknummer
LJA-68343922
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

Adresse
Københavns Rådhus, Rådhuspladsen 1
1599
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-11-2018
Ansøgningsfrist
11-12-2018
Kviknummer
LJA-68343922
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Kommunikation og medier, Ledelse
Beliggenhed