Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunaldirektør til Jammurbugt Kommune

Jammerbugt kommune

Jammerbugt, Nordjylland

Indrykket
11-04-2019

Du kommer til at sætte retning for den organisatoriske udvikling ved at være det samlende omdrejningspunkt for hele vores organisation.

 

Vi har kontinuerligt brug for at sætte de rigtige dagsordener og sørge for at følge dem til dørs. Hos os er det decentrale ideal reelt, og du har en vigtig opgave med at lede det fælles, der binder os sammen og skaber den fortsatte udvikling.

 

Vi forventer, at du ubesværet og naturligt bevæger dig i mange samarbejdsrum. Du er en professionel og synlig aktør både i vores omverdenen, i samspillet med politikere, i direktionen og for den kommunale organisations øvrige ledere og medarbejdere.

 

Dette afspejler sig også i vores krav til den rigtige kandidat. Du har en solid og veldokumenteret ledelseserfaring på direktørniveau fra en offentlig organisation. Du har erfaring med et eller flere kommunale forvaltningsområder, ligesom du har erfaring med samarbejdet, serviceringen og rådgivningen af det politiske niveau.

 

Du er en retningsgivende og strategisk topchef, der assertivt engagerer sig i udviklende ledelsesarbejde, der samler direktionen som strategisk topledelse. Det lykkes du med, bl.a. fordi dine relationelle og kommunikative kompetencer sikrer dig opbakning. Du skal motivere os til at arbejde sammen om at bidrage i en kommune, der lykkes.  

 

Jammerbugt er en autentisk landdistriktskommune, der går efter forskellen, og hvor vi både har udsyn og luft under vingerne. Det er afgørende for os, at kommunen er et godt sted at leve og bo. Derfor har vi store ambitioner, der er meget vi vil lykkes med.

 

Vores byer og skoler skal danne levende rammer om hverdagslivet, vores unge skal uddannes og trives, ligesom vi også i fremtiden vil have borgernære tilbud, som sikrer sundhed og velfærd. Hos os er der både plads, rum og vilje vi insisterer på det gode liv. Vores borgere fortjener det!

 

Vi har fået et nyt ledelsesgrundlag, baseret på en ledelseskultur, hvor vi har styr på butikken, og hvor vi mestrer det professionelle samarbejde.

 

Læs mere om Jammerbugt Kommune, stillingen og ansættelsesproceduren i det uddybende notat her.

 

Du er meget velkommen til at kontakte Jan Kjeldsmark fra Mercuri Urval, der medvirker ved ansættelsesprocessen for en fortrolig drøftelse af stillingens muligheder og dit eventuelle match til stillingen. Jan Kjeldsmark kan kontaktes på telefon 4073 4950.

 

Ansøgningsfristen udløber den 6. maj 2019, kl. 10.00 og der ønskes tiltrædelse pr. 1. august 2019


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Jammerbugt kommune

Adresse 1
Toftevej 43
9440 Aabybro
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-04-2019
Udløber
06-05-2019
Kviknummer
LJA-72463594
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Jammerbugt kommune

Adresse
Toftevej 43
9440
Aabybro
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-04-2019
Ansøgningsfrist
06-05-2019
Kviknummer
LJA-72463594
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Strategi og udvikling
Beliggenhed