Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunaldirektør

Billund Kommune

Billund, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
02-05-2023

Billund Kommune har 27.000 indbyggere og er en lille kommune med stor x-faktor. Alle danskere forbinder Billund med leg, glæde og forbindelser ud til den store verden. Begreber som Børnenes Hovedstad og Fremtidens Legeplads udspringer af et ægte DNA. Her er højt til loftet, store visioner og lyst til at prøve nyt. Det er derfor en usædvanlig spændende kommune, der nu opslar en usædvanlig spændende kommunaldirektørstilling.

 

Billund Kommune skiller sig ud ved at have et stort overskud af arbejdspladser, og kommunens økonomiske grundvilkar er gode. Billund lægger stor vægt pa at være en borgervendt organisation, og der er stort engagement, høj faglighed og godt serviceniveau inden for bade børn, unge, voksne og ældre. Det forventes, at du som ny kommunaldirektør har viden om og indlevelsesevne i velfærdsomraderne og hurtigt bliver en synlig leder, som alle kender til.

 

Som kommunaldirektør far du en rolle i partnerskabet mellem Billund Kommune og LEGO Fonden om Børnenes Hovedstad/CoC. Heraf udspringer Playful Learning, som er et offentlig- privat samarbejde, der præger fremtiden gennem udviklingsmulighederne for børn. Playful Learning er en del af hverdagen for alle børn i dagtilbud og skoler i Billund Kommune. Sideløbende gøres de første erfaringer med Playful Working, som virker lovende bl.a. i forhold til rekrutteringsudfordringen. Det forventes, at du har de innovative kompetencer, der kan matche dette samspil.

 

Fremtidens Legeplads er navnet pa kommunalbestyrelsens udviklingsstrategi, vedtaget i sidste valgperiode og under implementering i denne periode. Der er et godt samspil mellem politikere og administration. Der er en god bevidsthed om, at de gode rammevilkar ikke ma blive en sovepude. Mod og handlekraft er værdier, som star stærkt. Forventningen er, at du har god politisk tæft, kan skabe gode politiske arbejdsvilkar og kan bygge bro mellem politik og virkelighed.

 

Du kan læse job- og personprofilen her. Hvis du har spørgsmal om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte borgmester Stephanie Storbank pa tlf. 7972 7207 eller chefkonsulent i Genitor Lisbeth Binderup pa tlf. 2049 5140. Der er ansøgningsfrist tirsdag den 30. maj 2023. Vi glæder os til at høre fra dig.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Billund Kommune

Adresse 1
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted
Danmark
Tlf
79 72 72 00
Adresse 2
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-05-2023
Udløber
30-05-2023
Kviknummer
LJA-84743480
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Billund Kommune

Adresse
Jorden Rundt 1
7200
Grindsted
Danmark
Tlf: 79 72 72 00
Praktisk information
Indrykket
02-05-2023
Ansøgningsfrist
30-05-2023
Kviknummer
LJA-84743480
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed