Gem annonce

Kommunaldirektør

Bornholms Regionskommune

Bornholm

Indrykket
16-06-2022

Bornholms Regionskommune (BRK) søger en ny kommunaldirektør. En kommunaldirektør, der professionelt motiveres af at blive hele kommunens direktør på øens største arbejdsplads. Og som personligt og privat glæder sig til at blive en del af fællesskabet Bornholm.

Få steder er så skønne som Bornholm. Skov, strand, klipper og idylliske byer er karakteristiske for øen. Natur, kunsthåndværk, skønne råvarer, et rigt kultur- og foreningsliv, Folkemødet og meget mere betyder, at turisme er et væsentligt erhverv men også at stadig flere bosætter sig permanent på Bornholm.

Bornholm står et godt sted. Her er befolkningsfremgang, og Bornholm bliver i 2030 verdens første energiø og knudepunkt for intelligent grøn energi. Du bliver således kommunaldirektør i en kommune i vækst, befolkningsmæssigt, klimamæssigt og økonomisk.

Som BRKs nye kommunaldirektør vil dine væsentligste opgaver være at rådgive og understøtte en kommunalbestyrelse med landets bredeste konstituering. Du skal medvirke til at sikre, at Bornholm er et godt sted at vokse op og bo, at erhvervslivet har gode udviklingsmuligheder og kan få den nødvendige arbejdskraft, samt at Bornholm forbliver Bornholm.

Motiveres du af at blive en del af fællesskabet og ø-livet? Er du retningssættende, meningsskabende og kommunikerende? Og udøver du naturligt ledelse sammen med andre?

Så bør du søge stillingen som kommunaldirektør i Bornholms Regionskommune.

Vi skal have din ansøgning senest mandag den 5. september 2022.

Du kan læse mere om Fællesskabet Bornholm og den unikke kommunaldirektørstilling i den uddybende job- og personprofil her (PDF). Her kan du også læse om de opgaver, krav og forventninger, som BRK har til den nye kommunaldirektør.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til borgmester Jacob Trøst på telefon 2168 0256 eller partner i Genitor Trine Schandorff på tlf. 3141 0255.

Bliv opdateret om Bornholms Regionskommune på www.brk.dk.   

 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Bornholms Regionskommune

Adresse 1
Ullasvej 23
3700 Rønne
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-06-2022
Udløber
05-09-2022
Kviknummer
LJA-83728216
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Bornholms Regionskommune

Adresse
Ullasvej 23
3700
Rønne
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-06-2022
Ansøgningsfrist
05-09-2022
Kviknummer
LJA-83728216
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce