Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunaldirektør

Albertslund Kommune

Albertslund, Storkøbenhavn

Indrykket
29-04-2021

Vores dygtige kommunaldirektør har valgt at stoppe ved udløbet af sin kontrakt, og vi skal nu finde en ny kommunaldirektør, der har lyst til at engagere sig i byen og være med til at sikre, at kommunalbestyrelsens visioner og mål kan foldes ud i tæt samspil med administration og borgere.

 

Du bliver bindeleddet mellem den politiske og administrative organisation, skal sikre en kvalificeret rådgivning og betjening af kommunalbestyrelsen, og du får sammen med to direktører og ni afdelingschefer en fælles opgave i at bidrage til den strategiske ledelse af hele organisationen.

 

Albertslund har i dag ca. 28.000 borgere, og vores ambition er, at vi på 10 år skal være 10.000 flere. Derfor bliver det helt centralt at sikre, at de kommunale rammer for byudviklingen er på plads: Vores nye borgere skal også nyde godt af alt det, der gør Albertslund til en god by for børnene, for familien og for voksne i alle aldre. 

 

Albertslund Kommune er på flere måder helt sin egen. Kommunen har i årtier været en foregangskommune inden for velfærd, børn, bæredygtighed og kultur. På en og samme tid en landsby med korte afstande, og en by med stort udsyn og lyst til at påvirke nutidens og fremtidens udfordringer på den store klinge. Måske nok en mindre kommune, men med store ambitioner og noget at have dem i.

 

Du kan læse mere om kommunen på www.albertslund.dk og se en uddybende job- og personprofil. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte borgmester Steen Christiansen, tlf.  4050 8507, eller partner Martin Isenbecker, Genitor, tlf. 2565 9231.

 

Du kan søge stillingen via knappen nedenfor.

 

Ansøgningsfrist er den 6. juni 2021.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Albertslund Kommune

Adresse 1
Nordmarks Allé 1
2620 Albertslund
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-04-2021
Udløber
06-06-2021
Kviknummer
LJA-82030378
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Frie Skolers Lærerforening

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Albertslund Kommune

Adresse
Nordmarks Allé 1
2620
Albertslund
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-04-2021
Ansøgningsfrist
06-06-2021
Kviknummer
LJA-82030378
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed