Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunaldirektør

Frederikshavn Kommune

Frederikshavn, Nordjylland

Indrykket
22-04-2021

I Frederikshavn Kommune er der fokus på udvikling og vækst gennem investeringer i infrastruktur, byer og lokalsamfund og et godt og markant samspil mellem kommune, borgere og erhvervsliv. Frederikshavn Kommune søger en tillidsvækkende, vidende og samarbejdende kommunaldirektør, der kan se muligheder, udnytte potentialer og forsætte det aktive og dynamiske samarbejde med borgerne og erhvervsliv i den fortsatte udvikling af kommunen.

 

Opgaven

Den nye kommunaldirektør bliver administrativ leder for en kommune med knap 60.000 indbyggere og 5.500 medarbejdere og hvor hele byrådet står bag budgettet for 2021. Den administrative struktur består af en ledelse med kommunaldirektøren, tre direktører, en centerstruktur og korte beslutningsveje, der gør organisationen i stand til at handle hurtigt og smidigt.

 

Den nye kommunaldirektør skal som øverste administrative chef i Frederikshavn Kommune være en synlig, nærværende, lyttende og engageret skikkelse i de initiativer og aktiviteter som hele tiden igangsættes rundt om i kommunen og skal medvirke til at skabe sammenhæng mellem kommune, borgere, foreninger og erhvervsliv.

 

Frederikshavn Kommunes kommende kommunaldirektør får til opgave -  med reference til borgmesteren -  at levere tydelig, sikker og udviklingsorienteret rådgivning til borgmesteren og hele byrådet og på den måde bidrage til et velfungerende og samarbejdende politisk system. Kommunaldirektøren skal derfor have politisk tæft og kunne navigere hensigtsmæssigt i det samlede politiske miljø og herunder være garant for at politikker, visioner og planer med sikker hånd og på betryggende vis udmøntes i praksis.

 

Kommunaldirektøren bliver leder af kommunens direktion og får det samlede overordnede ansvar for ledelse, udvikling og drift af kommunens ydelser og aktiviteter.

 

Den nye kommunaldirektør skal sikre et tæt og helhedsorienteret samarbejde og samspil i direktionen, hvor man tager fælles ansvar og arbejder som et team med henblik på at skabe sammenhængende og helhedsorienterede løsninger på tværs af direktørområderne til gavn for borgerne.

 

Kommunaldirektøren skal fungere i rollen som organisationens samlende figur, der sætter sig i spidsen for et aktivt, udviklingsorienteret og ligeværdigt samspil og samarbejde med ledere og medarbejdere internt i kommunen og med eksterne interessenter.

 

Kommunaldirektøren skal have god økonomisk forståelse og bidrage til sikker økonomistyring.

 

Personen

Den nye kommunaldirektør skal først og fremmest være karakteriseret ved at besidde gode personlige, faglige, sociale og ledelsesmæssige kompetencer som grundlag for at fungere optimalt i stillingen. Hertil kommer stærke kommunikative og relationelle kompetencer som væsentlige forudsætninger for at kunne lykkes i stillingen.

 

I rådgivningen af det politiske system skal kommunaldirektøren være på hjemmebane og med sikker hånd kunne yde professionel og balanceret rådgivning i relation til økonomiske samt komplekse politiske og lovgivningsmæssige forhold.

 

Kommunaldirektøren skal være en visionær, tydelig, synlig og proaktiv chef, der ser og dyrker muligheder og som samtidig er handlekraftig og resultatorienteret. Disse egenskaber skal bidrage til at sikre, at den nye kommunaldirektør opnår respekt, legitimitet og tillid i det politiske system, den administrative organisation og i forhold til eksterne samarbejdspartnere.

 

Den nye kommunaldirektør skal være motiveret af -  og dyrke - samspillet med andre og fremstå som en vidende, troværdig og inviterende person, som ser muligheder og skaber resultater via dette samspil, herunder i samspillet med den øvrige direktion.

 

Det er nødvendigt, at den kommende kommunaldirektør har solid ledelseserfaring, kan fungere i et politisk orienteret miljø og har indgående kendskab til vilkårene i den kommunale virksomhed og virkelighed. Endelig skal kommunaldirektøren have gode analytiske og økonomiske kompetencer.

 

Andet

Læs mere om stillingen på www.muusmann.com/stillinger. Her kan stillings- og personprofilen ses.

 

Tiltrædelse: 1. september 2021.

 

Ansøgningsfrist: Søndag den 16. maj 2021 kl. 23.59

 

Søg stillingen på www.muusmann.com/stillinger.

 

Kontakt borgmester Birgit S. Hansen, tlf. 29 16 30 39, eller administrerende direktør Chris Petersen, MUUSMANN, tlf. 81 71 75 16.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Frederikshavn Kommune

Adresse 1
Rådhus Allé 100
9900 Frederikshavn
Danmark
Tlf
98 45 50 00
Praktisk information
Oprettet
22-04-2021
Udløber
16-05-2021
Kviknummer
LJA-81996935
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden

Frederikshavn Kommune
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Frederikshavn Kommune

Adresse
Rådhus Allé 100
9900
Frederikshavn
Danmark
Tlf: 98 45 50 00
Praktisk information
Indrykket
22-04-2021
Ansøgningsfrist
16-05-2021
Kviknummer
LJA-81996935
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed