Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunaldirektør

Mariagerfjord Kommune

Mariagerfjord, Nordjylland

Indrykket
06-04-2020

Mariagerfjord Kommune er i god form. Udgangspunktet for den gode udvikling og vækst i Mariagerfjord Kommune er kommunens større byer: Arden, Mariager, Hadsund og Hobro samt Kattegatkysten med Øster Hurup geografisk bredt fordelt i hele kommunen. Mariagerfjord Kommunes styrke er kombinationen af disse bysamfund, de mange meget levende og engagerede lokalsamfund samt et mangfoldigt og vidtforgrenet kultur- og fritidsliv. Erhvervslivet har det godt, beskæftigelsen er høj og ledigheden lav, og der er i almindelighed et tæt og stærkt samspil mellem kommune og civilsamfund og mellem kommune og erhvervsliv.

Mariagerfjord er en ambitiøs kommune og der er fortsat rigeligt med udfordringer og muligheder for at skabe den udvikling og vækst, der ønskes, på de betingelser der er i den geografisk vidtstrakte og demografisk mangfoldige kommune. Selvom meget er nået i Mariagerfjord Kommune, er der fortsat et mærkbart højt ambitionsniveau overalt i kommunen. Byrådet har sat retningen med visionen: Det skal være attraktivt at bo, leve og arbejde omkring Danmarks smukkeste fjord og tilhørende strategier, planer og politikker. Strategien Med byerne forrest viser den politiske ambition for, hvordan kommunen skal udvikles. Dette sætter retningen for indsatsen i den kommunale organisation og for kommunaldirektøren og de øvrige 3500 ansatte.

Samarbejdsklimaet i såvel den politiske som den administrative organisation er mærkbart positivt; konstruktivt og behageligt. Mariagerfjord er i høj grad en værdibaseret og værdistærk organisation, med en udpræget løsningsorienteret, pragmatisk og uformel kultur. Der er en tradition for at løse udfordringerne og bump på vejen i samarbejde og ordentlige dialoger. Man er kommet ret langt med at skabe solide og markante resultater, men er slet ikke i mål med at trimme og udvikle organisationen, processerne og opgaveløsningerne på alle aktivitetsområder. Økonomisk dokumenteres det i regnskabet for 2019 gennem et godt driftsresultat og en god udvikling af kassebeholdningen. Trivslen blandt medarbejderne er markant høj og stigende. Medarbejderne er stærkt engagerede og de skaber hver dag den generelt høje faglighed, der kendetegner tilbuddene bredt i kommunen.

Der er meget at være stolt af i Mariagerfjord Kommune, og sådan opleves stemningen: stolt, men ikke selvtilfreds.

Du er måske den nye kommunaldirektør i Mariagerfjord Kommune, hvis du kan dokumentere, at du allerede - på direktørniveau i en tilsvarende eller lignende kontekst - har skabt de ønskede resultater i samarbejde med mange andre, og kan give en oplevelse af at kunne gøre det igen i Mariagerfjord Kommune. Som menneske er du positiv og har gejst, udstråling og humør, der smitter og inspirerer dine omgivelser.

Du kan læse meget mere om Mariagerfjord Kommune på www.mariagerfjord.dk og om stillingen og ansættelsesprocessen i det uddybende notat HER.

Ansøgning og CV uploades via Mariagerfjord Kommunes hjemmeside HER. Ansøgningsfristen udløber den 7. maj 2020, kl. 10.00.

Om virksomheden

Læs mere om Mariagerfjord Kommune på www.mariagerfjord.dk


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Mariagerfjord Kommune

Adresse 1
Nordre Kajgade 1
9500 Mariagerfjord
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-04-2020
Udløber
07-05-2020
Kviknummer
LJA-80057697
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Mariagerfjord Kommune

Adresse
Nordre Kajgade 1
9500
Mariagerfjord
Praktisk information
Indrykket
06-04-2020
Ansøgningsfrist
07-05-2020
Kviknummer
LJA-80057697
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed