Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kom og vær med: Analysestærk erfaren specialkonsulent til organisationsudvikling, ledelsesbetjening og stærke fællesskaber i Furesø Kommune

Furesø Kommune

Furesø, Storkøbenhavn

Indrykket
03-05-2021

I Furesø Kommune har vi brug for en skarp og vedholdende organisationsudvikler, der har flair for tværgående udviklingsopgaver, ledelsessparring og ambitioner om at bidrage til bæredygtig velfærd for færre ressourcer. Vi mangler dig, som kan analysere og spotte potentialer, implementere politiske beslutninger samt udfordre og facilitere tværgående organisationsudvikling, som gør en forskel for borgerne i Furesø, og får vores 2.800 kolleger til at ranke ryggen.

 

Stillingen genopslås for at tiltrække flere kvalificerede kandidater.

 

Furesø Byråd har i fællesskab formuleret otte ambitiøse mål og en række succeskriterier for Furesøs udvikling frem mod 2030: Furesø Kommunes 2030-mål. Målene sætter retning, hvor den fortsatte fremgang for Furesø både bliver en fortælling om fremdrift på cykelstierne, om nye vinde og teknologier i kernevelfærden og om nye måder at inddrage og engagere vores borgere på. Chefgruppen og HovedMED vil i løbet af 2021 udlægge spor for den fremtidige organisation. Her vil vi dyrke og udbygge Furesøs evne til at:

 • Styrke demokrati, fællesskaber og involvering af civilsamfundet

 • Sikre en attraktiv arbejdsplads

 • Udvikle god velfærd med udgangspunkt i holdbar økonomi med fokus på innovation

 • Udvikle sammenhængende og tværgående arbejdsfællesskaber.

 

I Udvikling og Kommunikation er det vores fornemmeste opgave at understøtte implementeringen og sikre, at vi har en sammenhængende organisation med mennesker, motivation, arbejdsglæde og kompetencer, der vil og kan gøre en forskel, der gør en forskel.

 

Opgaverne er mangfoldige og resultaterne skabes altid i tæt samspil med lederne og de forskellige faggrupper i organisationen. Vores dagligdag er kendetegnet ved en arbejdsform, hvor vi gennem passende forstyrrelser, analyser, vedholdenhed, overblik og nysgerrig undren bidrager til at skabe beslutningsgrundlag og holdbare løsninger. Vi har ansvaret for strategisk udviklingsarbejde og innovation og er projektledere eller tovholdere i tværgående projekter og prøvehandlinger. Vi har en væsentlig rolle i forbindelse med analyser og understøttelse af kommunes budgetproces.

 

En analyse- og udviklingsstilling der kræver 360 graders overblik, koldt vand i blodet og udpræget talent for tværgående samarbejde og kommunikation

Vi sparrer med hinanden og dækker dagligt ind i forhold til de forskellige opgaver. Du vil sammen med dine kolleger få en vigtig rolle og/eller særskilt ansvar for:

 • Betjening og facilitering af møder og processer i Furesø Kommunes chefgruppe

 • Opfølgning på implementering af Byrådets 2030-mål og bistå med at planlægge, koordinere og gennemføre udviklingsprocesser

 • Analyser, fundraising, facilitering og implementering ifm. effektiviserings- og forandringstiltag i forbindelse med organisationsudvikling og budgetprocesser

 • Initiering af innovationsprocesser, prøvehandlinger og bruger/borgerinddragelse

 • At hjælpe kommunens fagcentre med koordination, relevant ledelsesinformation analyse- og implementeringskraft både ad hoc og i længerevarende processer

 • Lave oplæg og sagsfremstillinger for de politiske udvalg, direktion og chefgruppe.

 

Din profil kunne se således ud:

Vi forestiller os, at du har tungtvejende erfaring og skabt resultater i rollen som projektleder, analytiker, udviklings- eller organisationskonsulent meget gerne i en politisk styret organisation. Du skal have solid erfaring med ledelsesbetjening og ledelsesrådgivning, du har en analytisk tilgang og har arbejdet tæt på topledelsen i din organisation og trives med at levere med hurtighed, præcision og tydelig kommunikation. Du kommer med en relevant kandidatuddannelse, men det er ikke afgørende, om du er cand.dit eller dat eller noget helt tredje. Vi vægter din gennemslagskraft og evne til at omsætte faglighed til resultater højere end din formelle uddannelsesbaggrund.

 

På det personlige plan:

 • Du er dygtig til at snitte en problemstilling til og evner at lede og facilitere processer både når der skal brainstormes, og når sækken skal snøres og resultaterne føres sikkert i mål.

 • Du kan se dig selv i både de store langsigtede analyse- og udviklingsopgaver og de mindre, konkrete koordinationsopgaver, hvor der skal sikres fremdrift, afsluttes og nås resultater på den korte bane.

 • Når du tager ordet, er du en, der bliver lyttet til, og du har evnen til at sætte en dagsorden i organisationen, som skaber forandring og forankring.

 • Du skriver godt, præcist og flydende og færdes som en indfødt i de fleste digitale systemer.

 • Du er holdspiller, ordentlig og nysgerrig på dine kolleger og organisationen.

 • Du formår at lytte med kant og skabe tillid omkring din person og din faglighed.

 • Du kan din projektledelse og har måske erfaring med innovative arbejdsmetoder, som du kan bringe i spil.

 

Vi stiller ikke krav om, at du er personligt robust. For vi tror på, at den langtidsholdbare arbejdsglæde og trivsel kommer, når vi sammen lykkes med vores kerneopgaver snarere end gennem personlig robusthed.  

 

Hvem er vi, og hvad kan vi tilbyde

Du bliver en del af en afdeling, hvor arbejdsomhed og godt humør går hånd i hånd. Vi har nok at lave, og vægter smil, fleksibilitet, empati og en vis portion selvironi og at få ting fra hånden i en travl hverdag. Vi sætter os i andres sted også gerne fysisk. Vi arbejder i et åbent, fleksibelt arbejdsfællesskab i et borgervendt, moderne og bæredygtigt rådhus.

 

Dine nærmeste kolleger tæller kommunikations-, udviklings- og proceskonsulenter, som har et bredt samarbejde ud i hele organisation. Du vil naturligt indgå i Furesø Kommunes tværgående faciliteringsnetværk. Du bliver samtidig en del af Furesø Kommunes samlede og samarbejdende ressourcecenter, som foruden Udvikling og Kommunikation omfatter følgende afdelinger: Økonomi, Personale, Digitalisering samt Ledelsessekretariat. Sammen med Ledelsessekretariatet vil du få en koordinerende og drivende rolle i forbindelse med facilitering af chefgruppemøder. I centret møder vi vores kolleger med en serviceminded attitude, og sammen bidrager vi til et aktivt og levende lokaldemokrati og med rammer, retning og ressourcer til de øvrige fagområder.

 

Stillingen er en fuldtidsstilling med titel af specialkonsulent. Løn og ansættelsesvilkår bliver efter gældende overenskomst. Aflønning med udgangspunkt i lønniveau for specialkonsulenter i kommuner.

 

Har du spørgsmål til jobbet eller organisationen, er du velkommen til at kontakte Udviklings- og Kommunikationschef Claus Holm tlf. 7216 4048, clho@furesoe.dk

 

Søg stillingen senest 6. juni 2021

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 23 og 24. Vi forventer, at vores nye kollega tiltræder den 15. august 2021 eller snarest derefter. Søg stillingen via furesoe.dk/job. Din ansøgning må max fylde én side og skal være vedlagt cv og eksamensbevis. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Ansøgningsfrist:

6. juni 2021

 

Stillingskategori:

Administration og Sagsbehandling

 

Afdeling:

Udvikling og Kommunikation

 

Kontaktperson:

Claus Holm

 

Telefon:

7216 4048

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Furesø Kommune

Adresse 1
Rådhustorvet 2
3520 Farum
Danmark
Tlf
7235 4000
Adresse 2
Rådhustorvet 2
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-05-2021
Udløber
06-06-2021
Kviknummer
LJA-82044351
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Furesø Kommune

Adresse
Rådhustorvet 2
3520
Farum
Danmark
Tlf: 7235 4000
Praktisk information
Indrykket
03-05-2021
Ansøgningsfrist
06-06-2021
Kviknummer
LJA-82044351
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed