Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kollega søges til intern Revision i Landbrugsstyrelsen

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-01-2023

Vil du være med til at sikre en velfungerende tilskudsforvaltning af EU-midler til gavn for det danske samfund? Er samarbejde, faglig udvikling og et godt arbejdsmiljø vigtigt for dig? Så har vi en spændende stilling klar til dig.

 

Landbrugsstyrelsen udbetaler ca. 8 mia. DKK i EU støtte og har ansvar for en række forskellige EU og nationale tilskudsordninger. Der er fokus på god offentlig forvaltning i styrelsen og derfor har Landbrugsstyrelsen en stor enhed for Intern Revision. Revisionsenheden er også ansvarlig for at revidere Fiskeristyrelsens EU-støtteordninger.

 

Om jobbet som intern revisor

Du kommer til at beskæftige dig med revision af Landbrugsstyrelsens største støtteordninger, hvor du kan bidrage med dine analytiske evner til at kortlægge processer samt identificere og udtrække data fra Landbrugsstyrelsens it systemer. Du kommer til at analysere data og generere ny værdifuld viden om sammenhænge og risici i styrelsens mange processer. Du kommer til at arbejde sammen med erfarne kolleger, som hjælper dig med sidemandsoplæring, så du hurtigt kommer til at bidrage med revisioner og revisionsrapporter.

 

Vores revisionsmetoder sender os både ud på marker, i stalde og i skove, men også ned i it systemer og guldgruber af data. Vi reviderer i et krydsfelt mellem politik, praksis, national ret og EU retten. Vi samarbejder med styrelsens eksterne revisor i forbindelse med aflæggelse af regnskab for EU-midlerne.

 

Om dig

Du kan være revisionsuddannet eller have en samfundsvidenskabelig eller naturvidenskabelig uddannelse. Det er en fordel, men ikke et krav at du har kendskab til statslig revision, EU tilskudsforvaltning eller relevant viden om landbrug eller fiskeri.

 

Du har gode analytiske evner, og kan omsætte din faglige viden og dele den med dine kollegaer. Du formulerer dig klart og tydeligt både i skrift og tale. Du er god til at samarbejde, herunder koordinere.

 

Intern Revision

I Intern Revision er vi 16 medarbejdere. Vi har mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vi arbejder typisk i teams med 2-3 medarbejdere. Du vil have et dagligt samarbejde med dine kolleger i teamet, men der vil også være mulighed for at fordybe dig på egen hånd.

 

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes ud fra erfaring og anciennitet og i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Du bliver ansat som enten fuldmægtig, specialkonsulent eller chefkonsulent. Ansættelsesområdet er Fødevareministeriet med tilhørende institutioner og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsens centrale del i Nyropsgade i København.

 

Nærmere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte revisionschef Morten Henrichsen, tlf. 23 64 67 70.

 

Ansøgningsfrist

Du søger stillingen ved at sende en ansøgning med CV, eksamensbevis med karakterudskrifter og eventuelle referencer online i vores rekrutteringssystem senest d. 7. februar 2023.

 

Vi ser frem til at læse din ansøgning og forventer at indkalde til samtaler i uge 7.

 

Ansøgningsfrist:

07-02-2023

 

Arbejdssted:

København

 

Hjemmeside:

www.lbst.dk

 

Kontakt os:

Morten Henrichsen

Revisionschef

23 64 67 70

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugsstyrelsen

Adresse 1
Nyropsgade 30
1780 København V.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-01-2023
Udløber
07-02-2023
Kviknummer
LJA-84435724
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugsstyrelsen

Adresse
Nyropsgade 30
1780
København V.
Danmark
Praktisk information
Indrykket
17-01-2023
Ansøgningsfrist
07-02-2023
Kviknummer
LJA-84435724
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed