Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klimapraktikant hos Dansk Erhverv

Dansk Erhverv

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-11-2022

Vil du gerne være med til at bekæmpe klimaforandringerne? Vil du arbejde for, at virksomheder og iværksættere får bedre rammevilkår for at accelerere den grønne omstilling? Er du glad for politik, og har du en skarp pen?

 

Så bliv praktikant i Dansk Erhvervs Klima-, Energi- og Miljøafdeling i foråret 2023.

 

Jobbet

Dansk Erhverv er 18.000 virksomheders stemme i det politiske system. Det er vores ambition, at Danmark skal være verdens bedste land at drive virksomhed i og verdens bedste til grøn omstilling.

 

I Klima-, Energi- og Miljøafdelingen arbejder vi med klima og grøn omstilling generelt, grøn konkurrenceevne, vedvarende energi, elektrificering, miljølovgivning, cirkulær økonomi, affald, bioteknologiske klimaløsninger og grønne fødevarer i både Danmark og EU. Som praktikant vil du skulle bidrage til afdelingens politikudvikling, public affairs-indsatser og kommunikations- og pressearbejde.

 

Dine opgaver kan bl.a. omfatte:

 • Være med til at sætte en offentlig dagsorden gennem konferencer, events, læserbreve, nyhedsbreve mv.

 • Bidrage til vejledning af medlemmer om energi og miljø

 • Skrive udkast til høringssvar og bidrage til at udvikle politiske udspil

 • Sætte dig ind i diverse lovgivning og regulering

 • Research- og analyseopgaver

 

Din profil

 • Du er i gang med en relevant uddannelse, højst sandsynligt samfundsvidenskab eller kommunikation, gerne på kandidaten.

 • Du interesser dig for og har lyst til at lære mere om klima, energi og miljø.

 • Du har erfaring med eller interesse for politik, politiske organisationer og de politiske beslutningsprocesser i Danmark (og evt. EU). Det kan være fra studiejobs eller frivilligt arbejde.

 • Du har en skarp pen og gode kommunikationsevner, hvad end der skal skrives debatindlæg, nyhedsbreve eller laves indhold til sociale medier. Du kan skrive fejlfrit og sætte komma de rigtige steder.

 • Du er god til at samarbejde og formår at holde overblik.

 • Du arbejder struktureret og ansvarsbevidst med projekter og opgaver - også når det handler om mere rutineprægede opgaver.

 • Du er nysgerrig og har et godt humør.

 

Vi tilbyder engagement, diversitet og arbejdsglæde

I Klima-, Energi- og Miljøafdelingen er vi et voksende team med forskellige faglige kompetencer. Vi er resultatorienterede, engagerede og hjælpsomme som kolleger, og agerer professionelt og med fagligheden i top. I Dansk Erhverv kan du også forvente en arbejdsplads med højt humør, hvor vi har fokus på at spille hinanden gode.

 

Vi tilbyder en spændende praktikstilling for dig, der brænder for klima og grøn omstilling - og for at gøre en forskel, og vi er positivt indstillet over for, at der gives en erkendtlighed. Du får et praktikophold i en nytænkende og moderne erhvervs- og arbejdsgiverorganisation, som ønsker at gøre Danmark til verdens bedste land at drive virksomhed i og det bedste land til grøn omstilling.

 

Ansøgningen

Praktikstillingen løber som udgangspunkt fra 1. februar 2023 til 1. juli 2023.

 

Hvis du vil høre mere om stillingen, er velkommen til at kontakte Kristian Lund Kofoed, fagchef for energi på 33746115 / krlk@DanskErhverv.dk

 

Ansøgning vedlagt cv og eksamenspapirer sendes online via linket Ansøg til højre hurtigst muligt og senest den 20. december 2022. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send derfor gerne din ansøgning hurtigst muligt.

 

I Dansk Erhverv mener vi, at mangfoldighed gør os stærkere og medvirker til at skabe udvikling og fornyelse. Vi opfordrer derfor alle til at søge stillingen uanset køn, alder, religiøs overbevisning, seksuel orientering og etnisk oprindelse mv.

Stillingstype:

Praktikant

 

Arbejdssted:

København K

 

Hjemmeside:

www.danskerhverv.dk

 

Kontaktperson

Kristian Lund Kofoed

Fagchef for energi

 

Telefon

3374 6115

 

E-mail

krlk@danskerhverv.dk

 

Ansøgningsfrist

20-12-2022

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Erhverv

Adresse 1
Børsen, Slotholmsgade 1
1216 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-11-2022
Udløber
20-12-2022
Kviknummer
LJA-84262632
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Analyse og information, Forskning og undervisning, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Erhverv

Adresse
Børsen, Slotholmsgade 1
1216
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
18-11-2022
Ansøgningsfrist
20-12-2022
Kviknummer
LJA-84262632
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
Analyse og information, Forskning og undervisning, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed