Gem annonce
Miljø- og Fødevareministeriet - Landbrugsstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet - Landbrugsstyrelsen,

København
04-01-2018

Klagesagsbehandler med høj faglighed og sans for systematik

Kontakt

Miljø- og Fødevareministeriet - Landbrugsstyrelsen

Nyropsdage 30
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-01-2018
Udløber:
17-01-2018
Kviknummer:
LJA-54040842
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Jura,
Konsulent og rådgivning,
Politik og samfund
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:

Vil du være med til at styrke og videreudvikle klagesagsbehandlingen til gavn for vores kunder? Har du en skarp pen, der kan omsætte svær lovgivning til et letforståeligt dansk? Så har vi lige nu en spændende stilling i Team økologipolitik og klager i enheden for EU & Erhverv. 

 

Du sørger for juridisk kvalitet i klagesagerne 

Som klagesagsbehandler i Team økologipolitik og klager skal du især forberede og indstille klager til behandling i Miljø- og Fødevareklagenævnet. Vi har ca. 50 forskellige projekttilskudsordninger, som administreres i Projekttilskud i Augustenborg. Hvis der klages over sagerne, bliver de behandlet i vores team. Aktindsigtsanmodninger er også en opgave, der fylder i teamet, ligesom vedligeholdelse af sagsbehandlerinstrukser, bidrag til forelæggelser for direktion og eller departement kan komme på tale. 

 

Vi forventer, at du: 

 

  • Er jurist 

  • Kan formidle kompleks jura kort og klart 

  • Er analytisk stærk og har blik for detaljerne 

  • Har gode samarbejdsevner men også evner at arbejde selvstændigt 

  • Er villig til hurtigt at sætte dig ind i nye områder og bidrage aktivt 

 

 

Erfaring med klagesagsbehandling vil være en fordel. Som person er du åben og imødekommende og lægger vægt på høj kvalitet, når du skal levere. 

 

EU & Erhverv din nye arbejdsplads 

I enheden EU & Erhverv arbejder vi med at udvikle rammerne for de primære erhverv i Danmark. Det gør vi gennem vores arbejde med politikudvikling og minister-, departements- og direktionsbetjening, udvikling og implementering af regler og støtteordninger, som understøtter vækst og natur samt gennem forhandlinger og implementering af EU-tiltag. 

 

Vi er ca. 60 medarbejdere fordelt i 4 teams med hver sin teamleder, en stabsfunktion og to enhedschefer. Hos os får du mulighed for at agere i et dynamisk miljø, hvor vi er stærkt optaget af at skabe værdi og bæredygtig vækst i landbruget og du kan altid sparre med meget dygtige og engagerede kollegaer. 

 

I Landbrugsstyrelsen ser vi os selv som en fremsynet og dynamisk arbejdsplads, hvor der er grobund for spændende udfordringer og udviklingsmuligheder som en del af et stort ministerium. Det får du hos os, både når det kommer til dine arbejdsopgaver, dit fagområde, mængden af ansvar og ny viden. Vi investerer hvert år i god trivsel, efteruddannelse, udviklingssamtaler og god ledelse og nyder godt af fleksible mødetider, motionsrum, sund kantine, frugtordning, m.v. 

 

Ansættelsesvilkår 

Du vil blive ansat som fuldmægtig i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsens centrale del i Nyropsgade i København. 

 

Nærmere oplysninger 

Du kan læse om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk. Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til teamleder Ane Frost Førde på tlf. 45 26 35 43. 

 

Ansøgning 

Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem på www.lbst.dk/job (tryk på Søg stillingen) senest onsdag den 17. januar 2018. Vi glæder os til at læse din ansøgning og forventer at holde samtaler fredag den 26. januar 2018. 

 

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

 

Landbrugsstyrelsen er en styrelse under Miljø- og Fødevareministeriet. Du bliver en del af et miljø, hvor vi mestrer balancen mellem mange modsætninger og det er vi stolte af. Hos os taler vi om alt fra landbrugsstøtte og Karnov til plantesundhed og digitalisering. Hvis du tør plante dit frø hos os, så lover vi, at det får de bedste vækstbetingelser.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Populære job

Projektleder til bæredygtighedsindsats

Wonderful Copenhagen
Frist: 
26-01-2018

Vil du være Danske Advokaters nye retschef?

Danske Advokater
Frist: 
26-01-2018

Regnskabschef

FOF København
Frist: 
01-02-2018
Lignende job
PLUS AGENCY ApS
København, Storkøbenhavn
Frist:
22-01-2018
Memox & Øresund Psykoterapi ApS
København, Storkøbenhavn
Frist:
01-02-2018