Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klagesagsbehandler med høj faglighed og sans for systematik

Miljø- og Fødevareministeriet - Landbrugsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
04-01-2018

Vil du være med til at styrke og videreudvikle klagesagsbehandlingen til gavn for vores kunder? Har du en skarp pen, der kan omsætte svær lovgivning til et letforståeligt dansk? Så har vi lige nu en spændende stilling i Team økologipolitik og klager i enheden for EU & Erhverv. 

 

Du sørger for juridisk kvalitet i klagesagerne 

Som klagesagsbehandler i Team økologipolitik og klager skal du især forberede og indstille klager til behandling i Miljø- og Fødevareklagenævnet. Vi har ca. 50 forskellige projekttilskudsordninger, som administreres i Projekttilskud i Augustenborg. Hvis der klages over sagerne, bliver de behandlet i vores team. Aktindsigtsanmodninger er også en opgave, der fylder i teamet, ligesom vedligeholdelse af sagsbehandlerinstrukser, bidrag til forelæggelser for direktion og eller departement kan komme på tale. 

 

Vi forventer, at du: 

 

  • Er jurist 

  • Kan formidle kompleks jura kort og klart 

  • Er analytisk stærk og har blik for detaljerne 

  • Har gode samarbejdsevner men også evner at arbejde selvstændigt 

  • Er villig til hurtigt at sætte dig ind i nye områder og bidrage aktivt 

 

 

Erfaring med klagesagsbehandling vil være en fordel. Som person er du åben og imødekommende og lægger vægt på høj kvalitet, når du skal levere. 

 

EU & Erhverv din nye arbejdsplads 

I enheden EU & Erhverv arbejder vi med at udvikle rammerne for de primære erhverv i Danmark. Det gør vi gennem vores arbejde med politikudvikling og minister-, departements- og direktionsbetjening, udvikling og implementering af regler og støtteordninger, som understøtter vækst og natur samt gennem forhandlinger og implementering af EU-tiltag. 

 

Vi er ca. 60 medarbejdere fordelt i 4 teams med hver sin teamleder, en stabsfunktion og to enhedschefer. Hos os får du mulighed for at agere i et dynamisk miljø, hvor vi er stærkt optaget af at skabe værdi og bæredygtig vækst i landbruget og du kan altid sparre med meget dygtige og engagerede kollegaer. 

 

I Landbrugsstyrelsen ser vi os selv som en fremsynet og dynamisk arbejdsplads, hvor der er grobund for spændende udfordringer og udviklingsmuligheder som en del af et stort ministerium. Det får du hos os, både når det kommer til dine arbejdsopgaver, dit fagområde, mængden af ansvar og ny viden. Vi investerer hvert år i god trivsel, efteruddannelse, udviklingssamtaler og god ledelse og nyder godt af fleksible mødetider, motionsrum, sund kantine, frugtordning, m.v. 

 

Ansættelsesvilkår 

Du vil blive ansat som fuldmægtig i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsens centrale del i Nyropsgade i København. 

 

Nærmere oplysninger 

Du kan læse om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk. Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til teamleder Ane Frost Førde på tlf. 45 26 35 43. 

 

Ansøgning 

Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem på www.lbst.dk/job (tryk på Søg stillingen) senest onsdag den 17. januar 2018. Vi glæder os til at læse din ansøgning og forventer at holde samtaler fredag den 26. januar 2018. 

 

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

 

Landbrugsstyrelsen er en styrelse under Miljø- og Fødevareministeriet. Du bliver en del af et miljø, hvor vi mestrer balancen mellem mange modsætninger og det er vi stolte af. Hos os taler vi om alt fra landbrugsstøtte og Karnov til plantesundhed og digitalisering. Hvis du tør plante dit frø hos os, så lover vi, at det får de bedste vækstbetingelser.

Del dette job

Kontakt
Miljø- og Fødevareministeriet - Landbrugsstyrelsen
Nyropsgade 30
1780 København V
Kontakt
Nyropsdage 30
1780 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-01-2018
Udløber
17-01-2018
Kviknummer
LJA-54040842
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, Konsulent og rådgivning, Politik og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Miljø- og Fødevareministeriet - Landbrugsstyrelsen

Adresse
Nyropsdage 30
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-01-2018
Udløber
17-01-2018
Kviknummer
LJA-54040842
Jobtype
Fuldtid
Fag
Jura, Konsulent og rådgivning, Politik og samfund
Beliggenhed