Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klageansvarlig

DEAS A/S

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
04-05-2021

Er du en serviceminded og rummelig menneskekender - og har du enten solid erfaring fra administration af private boliger eller en juridisk baggrund og erfaring med klagesager - og har du lyst til at bringe dine stærke menneskelige og faglige kompetencer inden for kommunikation, service recovery og kundeservice i spil i en virksomhed i rivende udvikling?

DEAS er Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskab og inde i en spændende udvikling, hvor vi bl.a. udvider med nye forretningsområder i Norge, Sverige og Finland. Vi søger nu en erfaren Klageansvarlig med enten juridisk baggrund eller en solid erfaring som ejendomsadministrator til en nyoprettet stilling på vores hovedkontor på Frederiksberg.

Stillingen er den første af sin art i den danske ejendomsbranche og etableret for at give en bedre kundeoplevelse til lejere, der enten ikke forstår, hvorfor vi har ageret eller svaret, som vi gør (bl.a. grundet kompleks lovgivning) eller til lejere, der ikke har fået den serviceoplevelse, som vi ønsker, de skal opleve på ejendommene eller med os. DEAS ønsker tilfredse kunder og lejere.

Bliv en del af et ambitiøst og passioneret team

Hos os får du et unikt job med masser af udfordringer og muligheder for at skabe spændende resultater i en nyoprettet stilling, som du vil være med til at udvikle ift. indhold og ansvar. Du vil med reference til den administrerende direktør få et tæt samarbejde med forretningen på tværs af afdelinger, funktioner og organisatoriske niveauer.

Som klageansvarlig skal du selvstændigt sørge for, at boliglejere i ejendomme administreret af DEAS får mulighed for en fornyet undersøgelse af sagsafgørelser - en second opinion - eller et fornyet syn på en serviceoplevelse med DEAS. Du kan medvirke til at vende en dårlig oplevelse til en god.

Gennem dit arbejde og indsigt i klagesagerne har du øje for procesoptimering og forbedring, så vi bliver endnu skarpere til at håndtere og forebygge klager og dermed fremstår som en kundeorienteret og proaktiv samarbejdspartner.

Dine arbejdsopgaver vil være alsidige men med hovedfokus på:

 • Behandling af og opfølgning på klager fra boliglejere, der er utilfredse eller uenige i en afgørelse af en afsluttet sag/klage

 • Dialog med kolleger i DEAS på tværs af organisationen

 • Besvarelse af klager og dialog med lejere

 • Opfølgning på klager, der kan få betydning for forretningsudvikling og processer

 • Input til procesoptimering og forretningsudvikling, der kan forebygge klager

 

Jurist eller tilsvarende med fremragende kommunikative evner

Det vigtigste for dig er at sikre den gode dialog og hurtige, proaktive klagebehandling og at erfaringerne bliver omsat til at forbedre processer og arbejdsgange, der kan forebygge klager og eskalering. Du ved, hvad der skal til, og du håndterer udfordringer professionelt. Du har højt humør og gå på mod, arbejder med det store overblik og kan holde hovedet koldt, også når der er pres på. Du har smilet med i alt, hvad du gør. Du har et godt samarbejde med dine kolleger og kommunikerer åbent og direkte med gensidig respekt og diplomatisk sans. Du læser mennesker godt. 

For at få succes i stillingen skal du have interesse i at forstå forretningen, at se DEAS udefra og have en innovativ tilgang til opgaverne. Med juraen/erfaringen med lovgivningen i ryggen formår du at skabe tillid og dialog parterne imellem, og du arbejder kundeorienteret med fokus på relationer og værdiskabelse.

Vi forventer, at du er en erfaren ejendomsadministrator af boligejendomme og/eller uddannet jurist - og erfaring inden for boligreguleringsloven og lejeloven er essentiel.

Derudover ser vi gerne, at du:

 • har erfaring i klagehåndtering, gerne fra ejendomsbranchen

 • evner både at besvare kundernes klager og give input til forretningsudvikling på baggrund af klagerne

 • tør tage direkte kontakt til lejere, skabe dialog og tage hånd om problemstillinger

 • har lyst og evne til at kommunikere med kunder via telefon og på skrift

 • har lyst til at netværke i DEAS på alle niveauer og ikke er bange for at udfordre på direktørniveau

 • har lyst til at nørde med lovgivning, overenskomster, produkt- og systemforståelse samt DEAS processer og forretningsgange i forbindelse med klagebehandlingen

 • har en god grundforståelse for kundeservice, kunderejsen samt et godt service-gen

 

Har du erfaring fra en lignende stilling og/eller en all-round viden om ejendomsadministration, er det bestemt en fordel, men ikke et krav.

Vi er naturligvis klar til at uddanne den rigtige person med f.eks. viden om service, service recovery etc. For os er det afgørende, at du har de grundlæggende faglige kompetencer og personligheden til at blive vores Klageansvarlige.

Sammen står vi stærkere

Vi tilbyder et spændende job i et dynamisk miljø med en udstrakt grad af frihed under ansvar. Vi har et godt arbejdsklima, hvor fleksibilitet og team-ånd er grundlaget for, at vi trives. Du får passionerede og professionelle kolleger, der giver dig masser af sparring, for vi er der for hinanden, både arbejdsmæssigt og socialt. Hverdagen er hektisk, men vi passer på hinanden, og humøret er højt.

Er det noget for dig?

Lyder jobbet interessant, så upload dit CV og motiverede ansøgning senest d. 18. maj 2021. Da vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har den rette kandidat, opfordres du til at sende din ansøgning snarest muligt.

For yderligere information om stillingen kontakt HR-chef, Iben Rindom, ibr@deas.dk / 53 76 04 13 eller adm. Direktør, Henrik Dahl Jeppesen, hdj@deas.dk / 27 90 10 35

DEAS Gruppen

DEAS Gruppen rummer de to datterselskaber DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S. Læs mere om DEAS


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

DEAS A/S

Adresse 1
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-05-2021
Udløber
18-05-2021
Kviknummer
LJA-82048274
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Kontor og administration
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

DEAS A/S

Adresse
Dirch Passers Allé 76
2000
Frederiksberg
Praktisk information
Indrykket
04-05-2021
Ansøgningsfrist
18-05-2021
Kviknummer
LJA-82048274
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Kontor og administration
Beliggenhed