Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kan du videreføre de høje ambitioner på dagtilbuds-, skole-, klub- og kulturområdet i Ballerup Kommune?

Ballerup Kommune

Ballerup, Storkøbenhavn

Indrykket
20-06-2019

Ballerup Kommune skal have ny centerchef i Center for Skoler, Institutioner og Kultur.

 

Politikerne i Ballerup Kommune har sat en tydelig og ambitiøs retning for børne- og kulturområdet. Visionen er, at alle børn og unge oplever sig som betydningsfulde deltagere i fællesskaber, og at de får uddannelse og job.

 

Med en økonomi, der tillader at sætte handling bag de trufne beslutninger, venter der dig en spændende ledelsesopgave som centerchef.

 

SOM CENTERCHEF SKAL DU

  • Favne og lede et stort center med en stor spændvidde i opgaveløsningen

  • Motivere og inspirere ledere, medarbejdere og aktører på området med et højt fagligt og personligt engagement

  • Sikre at vi som kommune møder borgeren i øjenhøjde og skaber sammenhængende borgerforløb 0-30 år

  • Stå på mål for at alle ledere og medarbejdere indgår i forpligtende faglige fællesskaber, hvilket foregår både i eget center og på tværs af den samlede organisation

  • Sikre en fortsat solid og sikker drift, der skaber fundamentet for den fortsatte udvikling på hele dagtilbud-, skole-, klub og kulturområdet.

 

LEDELSESMÆSSIGE OPGAVER

Som ny centerchef kommer du til en kommune med tydelige visioner og strategier for dagtilbuds-, skole-, klub og kulturområdet. Du skal være i stand til at kommunikere visionerne og strategierne tydeligt i alle centrets områder.

 

Du skal have lyst og evne til at arbejde ud fra Ballerup Kommunes ledelsesgrundlag. Det indebærer at du sætter retning og skaber mening og resultater. Det indebærer også, at du er ordentlig i sprog og adfærd og i stand til at skabe tillidsfulde relationer. Du skal kunne motivere ledere og medarbejdere positivt, så kommunens borgere og samarbejdspartnere oplever kvalitet i opgaveløsningen.

 

Vores nye centerchef skal have en solid ledelseserfaring med ledelse af ledere, samt et tværgående perspektiv på opgaveløsningen. Det er fortsat et udviklingspotentiale i Ballerup Kommune i forhold til at få børneområdet til at hænge sammen på tværs og skabe sammenhængende forløb for borgerne.

 

Vi forventer en god forståelse for det politiske system og strategisk udsyn kombineret med et stærk fokus på den daglige drift, og hvad der virker i praksis.

 

Vi forventer også, at du har et ledelsesmæssigt mod, som du er god til at omsætte i det daglige arbejde. Du inviterer til dialog, skaber stærke og positive relationer og er en dygtig formidler og kommunikator i den samlede organisation.

 

Du bliver direkte personaleleder for distriktslederne for skoler og dagtilbud, klublederne og afsnitslederne centralt i Center for Skoler, Institutioner og Kultur.

 

Der er udarbejdet en stillings- og personprofil, hvor du kan læse meget mere om centret, Ballerup Kommune og forventningerne til centerchefen.

 

OM CENTER FOR SKOLER, INSTITUTIONER OG KULTUR

Center for Skoler, Institutioner og Kultur er kommunens største center og har et samlet budget på ca. 900 mio. kr. Vi er ca. 1700 ansatte, der arbejder med børns udvikling, læring og trivsel i dagtilbud, skoler, BFOer og klubber samt med at sikre et godt kultur- og fritidsliv i Ballerup Kommune.

 

Center for Skoler, Institutioner og Kultur er organiseret med en centerchef som øverste leder for centeret, en afsnitsleder for kultur og fritid, en afsnitsleder for staben administration og økonomi og en afsnitsleder for pædagogik og læring. Derudover har centeret en distriktsledelsesstruktur på skole og dagtilbudsområdet. Hvert af kommunens fem distrikter har en distriktsleder for henholdsvis dagtilbudsområdet og skoleområdet og i tilknytning hertil en række pædagogiske ledere. Klubområdet er organiseret i fire klubber, med hver sin klubleder og et antal pædagogiske ledere under sig. Der er etableret samarbejdsstrukturer mellem de forskellige områder inden for distrikterne.

 

I Ballerup Kommune hører Center for Skoler, Institutioner og Kultur til under samme direktørområde som Center for Børne- og Ungerådgivning, der til daglig er en tæt samarbejdspartner, når kommunens Børne- og Ungestrategi skal omsættes til virkelighed.

 

LØN- OG ANSÆTTELSESVILKÅR

Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Centerchefen aflønnes efter aftale om aflønning af chefer.

 

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Du kan finde yderligere information i den uddybende stillings- og personprofil samt via links til relevante dokumenter. Du er også velkommen til at kontakte direktør Anne Vang Rasmussen på mail anr3@balk.dk eller på telefon 2069 1393.

 

ANSØGNINGSFRIST: 5. AUGUST 2019

Første samtalerunde: mandag den 12. august i tidsrummet kl. 14.30 21.00

Der anvendes test mellem første og anden samtalerunde

Anden samtalerunde: torsdag den 22. august i tidsrummet kl. 17.00 22.00

Forventet tiltrædelse: 1. oktober 2019.

 

LINKS

Video - centerchef

Stillings- og personprofil for Centerchefen i Center for Skoler, institutioner og Kultur

Budget 2019

Vision 2029

Ballerup kommunes organisationsdiagram

Ledelsesgrundlag

Ballerup kommunes MED-aftale

Fremtidens skole Ballerup

Dagtilbud med mening

Klub for alle

Kultur- og Fritidspolitikken og Idrætspolitikken

udviklingsplan for Ballerup Idrætsby

strategiplan for Ballerup Bibliotekerne

 

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på send ansøgning og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

 

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.

 

I Ballerup Kommune er vi fælles om fremtiden. Vi møder borgerne i øjenhøjde, og sammen finder vi de gode løsninger på tværs af institutioner, foreninger og erhvervsliv. Vi arbejder hele tiden på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor alle medarbejdere trives, udvikler sig og leverer en professionel service til borgere og virksomheder.

Del dette job

Kontakt

Ballerup Kommune

Adresse 1
Hold-an Vej 7
2750 Ballerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-06-2019
Udløber
05-08-2019
Kviknummer
LJA-74164119
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Cabinet de Recrutement ETUDE ET PROJET

Spie Batignolles

Del dette job

Virksomhedsinformation

Ballerup Kommune

Adresse
Hold-an Vej 7
2750
Ballerup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-06-2019
Ansøgningsfrist
05-08-2019
Kviknummer
LJA-74164119
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed