Gem annonce

Kan du sikre god læring og kompetenceudvikling hos psykiatriens ansatte? Så kom og bliv vores nye teamleder for kompetenceteamet!

Region Hovedstadens Psykiatri

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-11-2022
 • Vil du være leder for et passioneret team, der arbejder med strategisk kompetenceudvikling af medarbejderne i Region Hovedstadens Psykiatri?
 • Kan du sætte retningen for et team af dygtige medarbejdere, der arbejder med forskellige områder af uddannelse og kompetenceudvikling både for studerende og færdiguddannede?

 Så er det dig, vi er spændte på at høre fra til jobbet som teamleder for RHPs kompetenceteam!

Hvem er vi?

Kompetenceudvikling af både vores medarbejdere, studerende og elever er et af RHPs store strategiske indsatsområder. Vi har allerede 11 dygtige og engagerede medarbejdere i kompetenceteamet, der løfter opgaver på højt fagligt og selvstændigt niveau for at skabe et godt uddannelsesmiljø og et solidt fagligt fundament for alle RHPs medarbejdere.

Nu mangler vi kun den helt rigtige teamleder til at skabe de bedst mulige rammer for teamets opgaveløsning. En som kan omsætte den strategiske dagsorden for kompetenceudvikling til konkret udvikling, der understøtter RHPs opgaveløsning.

RHP uddanner mange elever og studerende - bl.a. sygeplejersker, læger og social- og sundhedsassistenter og derfor prioriterer vi at skabe gode læringsmiljøer i samarbejde med afsnittene, de psykiatriske centre og uddannelsesinstitutionerne.

Derudover er rekruttering af nye medarbejdere og overgange mellem studie og arbejdsliv fokuserede indsatser. Og også tilknytning af eksisterende medarbejdere herunder bl.a. sygeplejersker, læger, psykologer og social- og sundhedsassistenter har en høj prioriteret. I den forbindelse løfter HR Afdelingen en stor opgave, når det kommer til efter- og videreuddannelse af fagpersonale.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • At lede kompetenceteamet og bidrage til den HR-strategiske dagsorden
 • At deltage i og lede større projekter og sikre en succesfuld implementering
 • At lede nytænkende udviklingsprocesser, der kan føre til konstruktive og varige forbedringer for RHP og vores medarbejdere
 • At være en aktiv medspiller i samarbejdet med HR-chefen, i HRs teamledergruppe, i de øvrige stabe i administrationen og med direktionen

Vores nye kollega

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse og erfaring fra en lignende stilling indenfor uddannelses- og kompetenceudvikling, gerne inden for sundhedssektoren.

Derudover har du:

 • Leder- eller projektledererfaring
 • Erfaring med strategisk kompetenceudvikling og udviklingsprojekter
 • Evne for at sætte retning og sikre fremdrift
 • Stærke relationelle og kommunikative kompetencer

Og så er vi enormt nysgerrige på at høre lige præcis din indfaldsvinkel og dit perspektiv på de opgaver, vi sidder med hver dag i kompetenceteamet.

Vi tilbyder dig:

 • Et spændende og selvstændigt lederjob hvor du både kan bringe dine ledererfaringer og faglighed inden for kompetenceudvikling i spil
 • Engagerede og dygtige medarbejdere, der er hamrende dedikerede til deres faglige felt
 • En stor kontaktflade med både interne og eksterne samarbejdspartnere
 • En dynamisk arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på høje ambitioner, et godt arbejdsmiljø, humor og at fællesskabet fungerer både fagligt og socialt

HR og Administrationen

Region Hovedstadens Psykiatri er ét hospital fordelt på 9 selvstændige psykiatriske centre.

Du bliver en del af HR Afdelingen, som består af HR-chef, 50 medarbejdere, der understøtter vores ca. 5.500 medarbejdere, ledere samt 1.650 elever og studerende.

HR understøtter direktionen, hospitalsledelsen, centerledelser og funktionsledere i alle aspekter af HR. HR Afdelingen er en del af Administrationen, som er fysisk placeret på Kristineberg 3, 2100 København Ø.

Du kan læse mere om Region Hovedstadens Psykiatri på vores hjemmeside og blive klogere på RHP som arbejdsplads på Job i Psykiatrien.

Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse pr. 1. februar 2023 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår følger den gældende overenskomst på området.

Ansættelsen sker ved Region Hovedstadens Psykiatri med tjeneste i HR Afdelingen, Administrationen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har vi vakt din interesse? Så send os din ansøgning og CV, så vi kan lære dig bedre at kende!

Ansøgningsfristen er torsdag d. 1. december 2022.

Vi holder 1. samtale den 7. december og 2. samtale den 14. december.

Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-chef Vibeke Grunnell på telefon 38640092 eller e-mail: vibeke.grunnell@regionh.dk.

 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Hovedstadens Psykiatri

Adresse 1
Kristineberg 3
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-11-2022
Udløber
01-12-2022
Kviknummer
LJA-84238386
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Ledelse, Projektledelse og styring, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstadens Psykiatri

Adresse
Kristineberg 3
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-11-2022
Ansøgningsfrist
01-12-2022
Kviknummer
LJA-84238386
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Ledelse, Projektledelse og styring, Sundhed
Beliggenhed
Gem annonce