Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kan du sætte retning for KL's beskæftigelses- og integrationspolitik? Og er du en dygtig interessevaretager og opgaveløser?

KL - Kommunernes Landsforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-01-2021

Så er du måske den kontorchef vi mangler.

 

Om jobbet

At få flere ledige i arbejde, hjælpe virksomhederne med kvalificeret arbejdskraft og sikre, at flygtninge og indvandrere bliver godt integreret i det danske samfund er kerneopgaver for landets kommuner. Det er KLs opgave at sikre, at kommunerne har de bedst mulige rammer for at løse de opgaver. Det skal du som kontorchef i KLs Beskæftigelses- og Integrationskontor stå i spidsen for.

 

Med din viden om udfordringerne og mulighederne på beskæftigelses- og integrationsområderne skal du arbejde for at sikre kommunerne de bedst mulige vilkår via en offensiv interessevaretagelse i forhold til staten og andre interesseorganisationer og via et tæt samspil med kommunerne. Samtidig skal du sammen med kontorets medarbejdere medvirke til, at kommunerne understøttes i implementeringen af ny lovgivning mv. på områderne.

 

Det er et stadigt fokusområde for KL at styrke synergierne mellem velfærdsområderne, hvorfor samarbejdet med KLs øvrige kontorer og centre har høj prioritet. Samarbejdet på tværs af huset har stor betydning for at kunne lykkes med kontorets indsatser.  

 

En væsentlig del af kontorets økonomi er baseret på indtægtsdækket virksomhed. Centret udbyder løbende konferencer, temadage og andre relevante tilbud til politikere, chefer og medarbejdere inden for kontorets områder, og det er en væsentlig opgave for dig som kontorchef at medvirke til den fortsatte udvikling af disse tilbud.

 

KL lægger vægt på at være en attraktiv arbejdsplads for nogle af de bedst kvalificerede ledere og medarbejdere. I KLs chefgruppe prioriterer vi fælles ansvar, ledelseskoordinering og gensidig sparring om faglige såvel som ledelsesmæssige mål og udfordringer.

 

Beskæftigelses- og Integrationskontoret har 12 medarbejdere foruden kontorchefen og 3 studenter. Kontoret er ansvarlig for sekretariatsbetjeningen af KLs Arbejdsmarkeds- og Borgerserviceudvalg.

 

Om dig

Vi lægger vægt på, at du har solidt kendskab til og erfaring med særligt beskæftigelsesområdet, men også gerne integrationsområdet, og de naturlige samarbejdspartnere på de to områder. Du skal have forståelse for den kommunale opgaveløsning på områderne og med det udgangspunkt formå at varetage kommunernes interesser. Du har et godt netværk, politisk tæft og erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation.

 

Vi forventer også, at du har ledelseserfaring, og at du prioriterer at indgå i et godt og konstruktivt samarbejde med dine chefkolleger på tværs af politikområderne i KL.

 

Som kontorchef sætter du retning og mål for opgaveløsningen og motiverer dine medarbejdere. Du er tydelig, tillidsskabende og inddragende i din ledelsesstil, og du formår at skabe følgeskab, involvering og resultater både på dine egne områder og på tværs i organisationen.

 

Det praktiske

Ansøgningsfrist: 31-01-2021

Første runde samtaler forventes gennemført mandag den 8. februar 2021.

 

Vi anvender personlighedsanalyse og logiktest i forbindelse med 2. samtalerunde. Samtale med ekstern rekrutteringskonsulent torsdagdag den 11. eller fredag den 12. februar 2021.

Anden samtalerunde mandag den 22. februar 2021.

 

Din løn aftales med udgangspunkt i dine kompetencer og erfaringer.

Kontakt: Morten Mandøe, Cheføkonom, mom@kl.dk, tlf. 3370 3410

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

KL - Kommunernes Landsforening

Adresse 1
Weidekampsgade 10
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-01-2021
Udløber
31-01-2021
Kviknummer
LJA-81555696
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

KL - Kommunernes Landsforening

Adresse
Weidekampsgade 10
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-01-2021
Ansøgningsfrist
31-01-2021
Kviknummer
LJA-81555696
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed