Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kan du formidle cybersikkerhed? (Barselsvikariat)

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-09-2022

Som ny medarbejder til Erhvervsstyrelsens Team Digital Sikkerhed, vil du hjælpe danske virksomheder til styrket digital sikkerhed og være med til at føre de virksomhedsrettede initiativer i den nationale strategi for cyber- og informationssikkerhed ud i livet. Vi sætter kommunikation og formidling i hovedsæde og søger derfor en kommunikationsmedarbejder til et barselsvikariat. 

 

Baggrund

Danmark er det mest digitaliserede land i EU, og den stigende digitalisering er til gavn for både virksomheder og hele samfundet. Men samtidig med at vi bliver mere digitale, stiger truslen for cyberkriminalitet, som dagligt rammer danske virksomheder. 

 

I Team Digital Sikkerhed søger vi nye medarbejdere, der kan styrke vores arbejde med awareness-aktiviteter særligt målrettet SMVer. Bl.a. via informationsplatformen sikkerdigital.dk, hvor borgere, myndigheder og virksomheder kan finde viden, vejledning og værktøjer til styrkelse af den digitale sikkerhed. Her udvikler vi indhold til sitet og eksekverer løbende kampagneindsatser rettet mod forskellige segmenter blandt små og mellemstore virksomheder. 

 

Arbejdet i Team Digital Sikkerhed

Du bliver en del af et tværfagligt team, hvor vi i fællesskab eksekverer og koordinerer en lang række forskelligartede indsatser. 

 • Afhængig af profil og interesse kan du få opgaver, der omhandler:

 • Planlægning, udvikling og eksekvering af adfærdsændrende kommunikationskampagner på sociale og digitale medier samt øvrige kanaler

 • Udvikling af artikler, vejledninger og værktøjer

 • Udadvendte awareness-aktiviteter, fx oplæg, virksomhedsopsøgende aktiviteter i hele Danmark og relationsopbygning

 • Sekretariatsbetjening af regeringens Virksomhedsforum for Digital Sikkerhed, herunder facilitering af møder, referater og fremdrift af projekter

 • Projektarbejde og -koordinering 

 

Digital Ansvarlig Vækst består af knap 45 ACere med forskellig samfundsvidenskabelig baggrund (statskundskab, IBP, økonomi, jura, antropologi, etnologi mv.). Du får engagerede kolleger, som lægger vægt på vidensdeling, samarbejde og på at levere resultater af høj kvalitet. Vi har et åbent, positivt og godt socialt miljø med en uformel omgangstone.

 

Om dig

Du har en akademisk uddannelse - men nøjagtigt hvilken er ikke altafgørende. Du kan være nyuddannet eller have et par års erfaring fx fra privat virksomhed, konsulenthus, interesseorganisation, ministerium eller styrelse.

 

Opgaverne løses i tæt samarbejde med teamets øvrige ansatte og vi lægger vægt på, at du:

 • har en kommunikationsfaglig baggrund eller anden relevant akademisk uddannelse og erfaring

 • formår at udvikle og eksekvere kampagne- og andre informationsindsatser og at omsætte idéer til resultater 

 • er velskrivende og en dygtig formidler

 • er klar til at løse opgaver, som ligger ud over det kommunikationsfaglige område

 • har indsigt i eller interesse for at arbejde med nudging og adfærdsdesign

 • er udadvendt og formår at inddrage og samarbejde med både kollegaer og samarbejdspartnere i det offentlige og private

 

Det er en fordel, hvis du har erfaring med cybersikkerhedsområdet, men det er ikke et krav, hvis du har mod på hurtigt at sætte dig ind i området. Hvis du har erfaring med SEO, grafisk arbejde og videoproduktion hører vi gerne om det.

 

Om os 

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 1300 medarbejdere, som arbejder på fem forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier, digitale løsninger og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

 

Om ansættelsen 

Der er tale om en stilling med 1 års ansættelse fra 1. december 2022. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg. Indplacering kan være som fuldmægtig. 

 

Interesseret?

Lyder stillingen som noget for dig? Så klik på Søg stilling i boksen til højre eller søg via vores hjemmeside på http://www.erhvervsstyrelsen.dk/job. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest mandag den 3. oktober 2022.

 

Hvis du vil vide mere om stillingerne kan du kontakte teamleder for Digital Sikkerhed, Lotte Hviid Melsen på 35 29 19 89 eller kontorchef Lars Bønløkke Le på 22 67 11 31.

 

Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Diana O. Jørgensen på tlf. 91 33 71 39.

 

Samtaler forventes afholdt i uge 40 og 41. Vi anvender test i rekrutteringsprocessen.

 

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

 

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Vision:

Vi skaber de bedste rammer for ansvarlige virksomheder

 

Mission:

I partnerskab med andre gør vi det enkelt og attraktivt at drive ansvarlig virksomhed og skabe udvikling i hele Danmark

 

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 03-10-2022

Arbejdssted: København

 

Hjemmeside

https://erhvervsstyrelsen.dk/

 

Spørgsmål om jobbet

Diana O. Jørgensen

HR-rekrutteringspartner

91 33 71 39

 

Lars Bønløkke Lé

Kontorchef

35 29 11 77

 

Lotte Hviid Melsen

Teamleder

35291989

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-09-2022
Udløber
03-10-2022
Kviknummer
LJA-84046919
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-09-2022
Ansøgningsfrist
03-10-2022
Kviknummer
LJA-84046919
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Kategori
Akademisk arbejde, IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed