Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurister/advokater til Københavns Ejendomme og Indkøb

Københavns Ejendomme og Indkøb

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-06-2021

I samarbejde med PBO Juridisk Rekruttering søges flere jurister (cand.jur./ cand.merc.jur.) og advokater med minimum 4 års erfaring, og dertil også gerne seniorprofiler til Københavns Ejendomme og Indkøb, afdelingen Køb, Salg og Leje.

 

Vi har fokus på jurister, der er stærke på erhvervslejeret og privatretlige problemstillinger vedrørende fast ejendom i bred forstand, herunder sager om kommunens køb og salg af fast ejendom, udvikling af kommunens grunde og forhandling og indgåelse af lejekontrakter mv. Jurister med erfaring fra fx forsyningsselskaber og planafdelinger med fokus på planret, ledningsret m.v. vil også være en kærkommen stærk udvidelse af teamet.

 

Vi søger fast ejendom profiler og har valgt at opdele søgningen i to kategorier, henholdsvis specialisering på fast ejendom, udvikling, køb og salg samt specialisering på fast ejendom, erhvervslejeret og tvister.

 

Fast ejendom, erhvervslejeret og tvister

Jurister til fast ejendom med fokus på erhvervslejeretten. Arbejdsopgaverne vil primært bestå af opgaver relateret til erhvervslejeretten, herunder kontraktforhandlinger og markedslejereguleringer i erhvervslejeforhold og tvister med udlejere/lejere, hvor du bliver involveret i juridiske og kommercielle problemstillinger, herunder indgåelse og genforhandling af erhvervslejekontrakter, porteføljeoptimering og forhandling af lejekontrakter.

 

Fast ejendom, udvikling, køb og salg

Jurister med juridisk indsigt vedrørende køb og salg af fast ejendom. I jobbet hos køb og salg vil du komme til at beskæftige dig med en række forskellige juridiske og strategiske spørgsmål og problemstillinger, herunder længerevarende købsforhandlinger, komplekse byudviklingssager, planret, ledningsret og udbud af fast ejendom.

 

Fælles for begge roller/begge kategorier

Du kan som jurist i Københavns Ejendomme og Indkøb tillige forvente opgaver inden for:

  • udarbejdelse af juridiske aftalegrundlag og juridiske notater

  • selvstændigt ansvar for kontakten til forhandlingspartner, samarbejdspartnere, eksterne rådgivere, erhvervsmæglere og advokater med flere

  • udarbejdelse af indstillinger og beslutningsoplæg til brug for den politiske beslutningsproces i Økonomiudvalget og Borgerrepræsentationen af såvel juridisk som økonomisk karakter

 

Opsummerende for stillingerne

Vi søger erfarne jurister med indsigt i området vedrørende køb, salg og leje af fast ejendom og lyst til at gøre en forskel i arbejdet med køb, salg og leje af ejendomme.

 

Afdelingen understøtter hele kommunen, hvorfor du i din dagligdag vil få en stor berøringsflade med såvel kommunens øvrige forvaltninger som med andre samarbejdspartnere, herunder øvrige grundejere, rådgivere og andre interessenter.

 

Kvalifikationer og kompetencer

Vi forventer, at du:

  • er cand.jur. eller cand.merc.(jur.) med minimum 4 års arbejdserfaring fra eksempelvis advokatbranchen, anden kommune, planmyndighed, forsyningsvirksomhed, ejendomsadministration, ejendomsudvikling eller lignende

  • har arbejdserfaring med juridiske opgaver vedrørende fast ejendom

  • besidder kommerciel og forretningsmæssig forståelse

  • kan bevare det gode humør og overblik i en travl hverdag, hvor tingene går hurtigt, og du er én, som kan få tingene til at ske

  • har gode forhandlings- og samarbejdsevner, også på tværs af fagmiljøer

 

Arbejdsopgaverne vil i overvejende grad omfatte juridisk arbejde i et kommercielt og forretningsmæssigt miljø.

 

Om afdelingen Køb, Salg og Leje

Køb, Salg og Lejes opgave er at sikre Københavns Kommunes økonomiske interesser som privat ejendomsejer bl.a. i forbindelse med byudviklingen af København mv. Vores primære arbejdsområde vedrører privatretlige og kommercielle problemstillinger vedrørende fast ejendom i bred forstand, herunder sager om kommunens køb og salg af fast ejendom, udvikling af kommunens grunde og forhandling og indgåelse af lejekontrakter mv.

 

Københavns Ejendomme og Indkøb tilbyder

Du bliver en del af en juridisk afdeling med ca. 25 jurister, hvor der er et højt fagligt kompetenceniveau, og hvor vi lægger vægt på et godt sammenhold med gode sparringsmuligheder med dine kollegaer, og hvor spændende, inspirerende og komplekse opgaver løses i et uhøjtideligt miljø med stort kommercielt fokus.

 

Der er gode personlige udviklingsmuligheder såvel i stillingerne som i afdelingen Københavns Ejendomme og Indkøb, og du får lov til at prøve kræfter med nogle af de mest spændende problemstillinger på ejendomsområdet.

 

En fleksibel arbejdsplads med work life balance som udgangspunkt er der tale om en 37 timers arbejdsuge inklusiv en halv times betalt frokost og flekstidsordning. Der er helt overordnet set tale om fleksible arbejdstider, der er forenelige med familie- og fritidsliv, og med mulighed for hjemmearbejde efter aftale. Københavns Ejendomme og Indkøb er ikke afvisende overfor deltidsstillinger, såfremt det er et ønske hos kandidaten.

 

Opstart snarest muligt og efter nærmere aftale.

 

Henvendelse til PBO

Vil du gerne i kontakt med Københavns Ejendomme og Indkøb for en uformel og fortrolig dialog om mulighederne, er du meget velkommen til at kontakte Pia Bolander Olsen hos PBO Juridisk Rekruttering på +45 2332 9782 eller e-mail pbo@juridisk-rekruttering.dk.

 

Søg via nedenstående link senest fredag den 2. juli 2021

 

Samtaler afholdes løbende.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Ejendomme og Indkøb

Adresse 1
Borups Allé 177
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-06-2021
Udløber
02-07-2021
Kviknummer
LJA-82222214
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Ejendomme og Indkøb

Adresse
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-06-2021
Ansøgningsfrist
02-07-2021
Kviknummer
LJA-82222214
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed