Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurister til selskabs- og aktionærbeskatning

Skatteankestyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-11-2022

Vil du arbejde med spændende og principielle sager på et vigtigt område af stor samfundsmæssig betydning? Kunne du tænke dig at arbejde i en enhed, hvor vi kan indfri dine ambitioner om høj faglighed og kompleksitet i opgaverne med mulighed for faglig udvikling og fleksibilitet i hverdagen? Så er det dig, vi søger.

 

Faglig fordybelse, retssikkerhed og fastlæggelse af praksis på skatteområdet

I Skatteankestyrelsens 6. kontor arbejder vi med klager over Skattestyrelsens afgørelser og bindende svar fra Skatterådet på bl.a. området for selskabs- og aktionærbeskatning. Vores sager spænder vidt og omhandler alt lige fra beskatning af selskaber og koncerner, herunder skattepligtsspørgsmål og omstrukturereringer og sambeskatningsforhold til fonde og foreninger, beskatning af gevinst og tab på aktier, udbyttebeskatning samt spørgsmål om indeholdelse af kildeskat.

 

Fælles for vores sager er, at de ofte rejser spændende og principielle juridiske spørgsmål af afgørende betydning for virksomheder og borgere eller skatteforvaltningen. Vi brænder for juraen og faglig fordybelse, når vi arbejder med bl.a. lovfortolkning, formalitetsspørgsmål og forvaltningsret - og vi arbejder som uafhængig klageinstans for retssikkerhed og det rigtige resultat, når vi som klageinstans fastlægger praksis på skatteområdet.

 

Du får som sagsbehandler selvstændigt ansvar for dine egne sager, som du følger fra A-Z, og du vil bl.a. stå for at udarbejde forslag til afgørelse, afholde møder med klagere og rådgivere samt deltage i retsmøder i Landsskatteretten og skatteankenævnene. 

 

Om dig

Du er jurist (cand.jur. eller cand.merc.jur.) og/eller har en masteruddannelse inden for skatteretten, og du har flere års erfaring med juridisk sagsbehandling, som du har opnået fra dit arbejde i eksempelvis skatteforvaltningen, advokat- eller revisionsbranchen eller lignende. Relevant erfaring med kontorets fagområder og skatteområdet generelt er en fordel.

 

Du kan lide faglig fordybelse og at arbejde med juraen i det skriftlige arbejde. Du trives med at arbejde selvstændigt, men du vil også være en del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab, som du ønsker at bidrage til. Det er derudover vigtigt, at du:

 

evner at skabe og bevare overblik over omfattende og kompliceret materiale

sikrer den rette kvalitet til rette tid

kan kommunikere klart både i skrift og tale og arbejder driftsorienteret.

 

Om os

Du vil blive en del af Skatteankestyrelsens 6. kontor, der pt. Tæller 21 medarbejdere med forskellig juridisk baggrund og anciennitet. Kontoret er inddelt i 5 teams, og du vil blive tilknyttet et af de teams, der primært arbejder med selskabs- og aktionærbeskatning.                    

 

Vi tilbyder i kontoret et stærkt fagligt miljø med mulighed for sparring og socialt fællesskab. Hos os får du både ansvar, faglig udvikling og balance i dit arbejds- og privatliv. Vi tilbyder stor fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdsopgaverne og din dagligdag.

 

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send din ansøgning med CV og eksamensbevis samt evt. andre relevante bilag via linket Søg stillingen senest den 8. december 2022. Tiltrædelse snarest muligt eller pr. 1. marts 2023.

 

Spørgsmål til stillingen og kontoret besvares meget gerne af kontorchef Anders Roed på telefon 3376 0982 eller souschef Rikke Harboe Dalhoff på telefon 3376 0874. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-partner Helle Harding på telefon 3376 0250.

 

Vi forventer at afholde samtaler løbende. Der kan anvendes test i forbindelse med ansættelsesprocessen. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

 

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC).

 

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Strandboulevarden 89, 2100 København Ø.

 

Stillings-ID

162858

 

Ansøgningsfrist

08-12-2022

 

Tips til din ansøgning

www.skatteankestyrelsen.dk/job/ansaettelsesprocessen

 

Tiltrædelsesdato

01-03-2023

 

Arbejdssted

København

 

Arbejdssted

Strandboulevarden 89, 2100 København Ø

 

Hjemmeside

www.skatteankestyrelsen.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteankestyrelsen

Adresse 1
Strandboulevarden 89, 1. sal
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Strandboulevarden 89, 1. sal
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-11-2022
Udløber
08-12-2022
Kviknummer
LJA-84259171
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteankestyrelsen

Adresse
Strandboulevarden 89, 1. sal
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
17-11-2022
Ansøgningsfrist
08-12-2022
Kviknummer
LJA-84259171
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed