Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurister til Personalejuridisk Center

Rigspolitiet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-01-2021

København, Rigspolitiet, Koncern HR

I Rigspolitiet søger vi et antal jurister (cand.jur./cand.merc.jur.) med kendskab til individuel og kollektiv arbejdsret. Du vil sammen med dine kolleger komme til at arbejde med en bred vifte af arbejds- og forvaltningsretlige problemstillinger. Vi har både faste og midlertidige stillinger.

En varieret hverdag

Overordnet arbejder du med fortolkning og formidling af regler og problemstillinger relateret til overenskomster og aftaler for ansatte i politiet samt behandling af konkrete personalesager. Der vil derudover i mindre omfang være rådgivning om forvaltningsretlige forhold.

Skriftlig formidling er helt essentielt, og du formidler klart og præcist essensen af juridiske forhold, så det er forståeligt for modtageren. Eksempelvis udarbejder du partshøringer, afgørelser, vejledninger til aftaler og overenskomster og skriver beslutningsoplæg med henblik på at klæde ledelsen på til at træffe de rette beslutninger, samt skriver notater og folketingsbesvarelser. Der kan også være opgaver knyttet til implementering af flerårsaftalen for politiet.

Du agerer også som faglig specialist og sparringspartner for bl.a. stabschefer og HR-chefer i politikredsene, når de har brug for sparring eller hjælp til fortolkning af regler og overenskomster. Ligeledes indhenter du konkret viden hos dem og sikrer derigennem, at reglerne anvendes korrekt i praksis.

Kollektiv og individuel arbejdsret

Vi søger medarbejdere, der primært skal arbejde med kollektiv arbejdsret. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med området, da du løbende skal varetage forhandlinger om lokale løn- og ansættelsesvilkår for ansatte i politiet. Her skriver du notater, indhenter mandat, skriver aftaler, kommunikerer aftalerne videre til politikredsene, og sikrer at de bliver korrekt implementeret.

Endvidere søger vi medarbejdere, der primært skal indgå i arbejdet med sager inden for den individuelle arbejdsret, det vil fx være sagsbehandling af konkrete personalesager i forbindelse med afsked, advarsler mv. herunder disciplinærsager. Du vil derudover også få opgaver indenfor den kollektive arbejdsret i form af aftaleindgåelse, arbejdstidsregler mv.

Om os

Du bliver en del af Personalejura og Vilkår, som er én af to sektioner i Koncern HRs Personalejuridiske Center. Vi er 18 medarbejdere, herunder 3 studenter, i sektionen primært jurister, men også andre akademikere. Vi har en uformel omgangstone og vægter faglig sparring og vidensdeling højt. I hverdagen er du i tæt dialog med dine kolleger om fortolkninger, faglige vinkler og vidensdeling, men derudover arbejder du med en høj grad af selvledelse.

Om dig

Du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur. Du har et godt kendskab til individuel og kollektiv arbejdsret og er vant til at forholde dig til lovstof og fortolke herpå. Det vil være en fordel, hvis du også har erfaring inden for forhandlingsområdet samt erhvervserfaring fra en større, offentlig organisation.

Din faglighed er i top, og du formår på skrift såvel som mundtligt at formidle essensen af dine budskaber til andre faggrupper på en klar og kortfattet måde.

Du motiveres af at sætte dig ind i nye regler og fagområder, er hurtig til at gennemskue problemstillinger og har en helhedsorienteret tilgang til opgaveløsningen. Det kendetegner din arbejdsstil, at du er struktureret samt initiativrig og selvstændig i forhold til at opsøge viden og træffe egne beslutninger.

Som person fungerer du godt i vekselvirkningen mellem selvstændigt at dykke ned i fagstof og samarbejde tværfagligt med andre kolleger. Du trives i en stor organisation, som hele tiden påvirkes af politiske beslutninger, og du forstår at tænke og handle ud fra et helhedssyn.

Ansættelsesforhold

Du bliver ansat efter kvalifikationer på overenskomstvilkår i henhold til de enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Polititorvet 14, 1780 København V.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Dorthe Bech Hansen på telefon 2476 1001 eller centerchef Birgitte Wenckheim på telefon 2516 0983. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde 1. samtaler den 8. februar og 2. samtaler den 11. februar 2021

Ansøgningsfrist: 2. februar 2021


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rigspolitiet

Adresse 1
Polititorvet 14
1780 København V
Danmark
Adresse 2
Polititorvet 14
1780 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-01-2021
Udløber
02-02-2021
Kviknummer
LJA-81590293
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rigspolitiet

Adresse
Polititorvet 14
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-01-2021
Ansøgningsfrist
02-02-2021
Kviknummer
LJA-81590293
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed