Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurister til lovarbejde og politikudvikling

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-05-2019

Har du lyst til at arbejde med jura på et højt fagligt niveau? Og vil du være med til at udvikle og omsætte regeringens beskæftigelsespolitik til lovforslag og bekendtgørelser, samtidig med at du udvikler dine egne færdigheder som jurist? Så har vi lige nu flere spændende juridiske stillinger i vores fagkontorer. 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked 

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for. 

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt hvad vi beskæftiger os med kvalificeres af høje faglige standarder og evidens-baseret viden, der på en gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker. 

Du kan læse mere om os på www.star.dk.

Bliv del af et stærkt juridisk miljø, der arbejder med love og regler på beskæftigelsesområdet 

I STAR har vi ansvar for lov- og regelarbejde, implementeringsunderstøttelse, policy-udvikling og ministerbetjening i forbindelse med udmøntning af beskæftigelsespolitiske initiativer og reformarbejde. Vi arbejder fx lige nu på at udmønte en bred politisk aftale om en forenkling af beskæftigelsesindsatsen, og skal også til at gennemskrive dagpengeloven, udarbejde en ny hovedlov for en helhedsorienteret indsats for udsatte borgere, gennemskrive lov om kompensation til handicappede i erhverv samt implementere den nye ferielov. 

Vi har mange spændende juridiske opgaver og opruster derfor nu vores team af jurister i følgende fagkontorer: 

 • Kontoret for Arbejdsmarkedspolitik, hvor vi arbejder med den aktive beskæftigelsesindsats for dagpen-gemodtagere og jobparate kontanthjælpsmodtagere.
 • Kontoret for Arbejdsliv, hvor vi udvikler og implementerer lovgivningen, regler og indsatser vedrørende sygemeldte, borgere med handicap og personer der står over for at trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet.
 • Kontoret for Sociale ydelser, hvor vi fx har ansvar for lovgivningen om forsørgelsesydelser såsom kon-tanthjælp, førtidspension og folkepension samt boligstøtte og børnetilskud.
 • Kontoret for Arbejdsmarkedsydelser, hvor vi er ansvarlige for reglerne vedrørende ydelserne til forsikrede ledige, ydelser i relation til sygedagpengeloven og barselsloven samt for Ferieloven.
 • Kontoret Ind På Arbejdsmarkedet, hvor vi udvikler og implementerer regler og indsatser vedrørende uddannelseshjælpsmodtagere, aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere samt borgere i ressourceforløb og i fleksjobordningen.

 

Du kan læse mere om vores kontorer her

Uanset hvilket kontor du bliver ansat i, vil du bl.a. skulle bidrage til: 

 • udarbejdelse af politiske initiativer og udmøntning af lovforslag, bekendtgørelser og vejledninger
 • behandling af konkrete juridiske sager og principielle spørgsmål
 • varetagelse af ministerbetjening, herunder besvarelse af folketingsspørgsmål og samrådsspørgsmål.

 

Vi har mange opgaver og projekter, som går på tværs af kontorer, så du vil få mulighed for at beskæftige dig med et bredt spektrum af juridiske opgaver. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores andre jurister og sammen med andre faggrupper om specialiserede og komplekse opgaver. Du vil få et bredt netværk internt og eksternt med andre ministerier med rig mulighed for kompetent faglig sparring. 

Bliv vores nye kollega 

Vi forestiller os, at du: 

 • er cand.jur. eller cand.merc.jur.
 • har forståelse for og gerne erfaring med lov- og regelarbejde
 • interesserer dig for beskæftigelsespolitik
 • er god til at kommunikere i skrift og tale
 • har lyst til at tage ansvar og er fleksibel og initiativrig
 • kan arbejde selvstændigt og befinder dig godt i teamsamarbejde i et tværfagligt miljø
 • kan holde mange bolde i luften og bevare overblikket i et miljø, der ofte er præget af korte deadlines.

 

Vi søger både dygtige nyuddannede jurister og dig, der har et par års erfaring som jurist fx fra en statslig styrelse eller departement. 

Vi lægger stor vægt på at tage godt imod vores nye medarbejdere, og afhængig af din forudgående erfaring vil du få mulighed for at deltage i et internt uddannelsesforløb, hvor du stifter bekendtskab med flere fagområder og får faglig oplæring i lov- og regelarbejde og en indføring i beskæftigelsespolitikken. 

Vi finder løsninger sammen 

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger. 

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv. 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Stillingerne er faste fuldtidsstillinger. Vi vil gerne have, at du starter den 1. august 2019 eller snarest herefter. 

Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten 

Dit daglige arbejdssted er Njalsgade 72A, 2300 Københavns S. 

Spørgsmål og ansøgning 

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef for Sociale Ydelser, Peter Truels Nielsen på tlf. 7221 7777, kontorchef for Arbejdsliv Jakob Heltoft på tlf.7221 7444, kontorchef for Ind på Arbejdsmarkedet Lotte Horsholt på tlf. 7221 7418, kontorchef for Arbejdsmarkedspolitik Christian Solgaard på tlf. 7221 7450 og kontorchef for Arbejdsmarkedsydelser Kirsten Brix Pedersen på tlf. 7221 7500. 

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Jóna Thomsen i Koncern HR på tlf. 7220 5272. 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne. 

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag den 26. maj 2019. Du bedes skrive i din ansøgning, hvis du har særlig interesse for ansættelse i et bestemt kontor. 

Vi forventer at holde samtaler i uge 23 og 24. 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Adresse 1
Njalsgade 72A
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-05-2019
Udløber
26-05-2019
Kviknummer
LJA-73202867
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, Jura
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Adresse
Njalsgade 72A
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
09-05-2019
Ansøgningsfrist
26-05-2019
Kviknummer
LJA-73202867
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, Jura
Beliggenhed