Gem annonce

Jurister til Justitsministeriets område

Justitsministeriet

København, Storkøbenhavn

Viborg, Midtjylland

Indrykket
19-08-2020

Én ansættelse mange muligheder

 

Vil du varetage opgaver af stor samfundsmæssig betydning og være med til at sikre et trygt og sikkert samfund samt retsstatens grundlæggende principper, så søg ind på Justitsministeriets område. Justitsministeriets myndigheder arbejder hver dag for at levere højt kvalificerede løsninger, der understøtter regeringens retspolitiske mål, og som sætter borgeren i centrum.

 

Vi tilbyder

et udfordrende job med en spændende hverdag i et stærkt fagligt miljø, hvor kvaliteten af arbejdet er i højsædet, og hvor der altid er mulighed for at sparre med og søge inspiration hos dygtige og engagerede kollegaer. Som jurist i Justitsministeriets koncern får du meningsfulde og vigtige arbejdsopgaver, og du får en unik mulighed for at få omfattende erfaring med retssagsarbejde, lovforberedende arbejde, ministerbetjening, internationalt samarbejde og konkret sagsbehandling.

 

Gennem vores uddannelsesforløb med skiftende arbejdsområder og et stort ansvar får du mulighed for faglig og personlig udvikling samt et karriereforløb, der vil kvalificere dig til en bred vifte af karrieremuligheder. Uanset hvor du bliver ansat, vil du senere have mulighed for at rokere til andre stillinger på Justitsministeriets område.

 

Vi søger

dygtige og engagerede jurister med stor arbejdskapacitet, høj integritet, gode samarbejdsevner og en forståelse for justitsvæsenets rolle i samfundet. Justitsministeriets område favner bredt, og vores jurister varetager meget alsidige og varierende opgaver. Vi søger derfor forskellige profiler, ligesom vi både søger nyuddannede og jurister med erfaring til stillinger i:

 

  • Justitsministeriets departement

  • Anklagemyndigheden

  • Civilstyrelsen

  • Datatilsynet

  • Kriminalforsorgen

 

Der lægges vægt på, at ansøgerne har stor motivation for Justitsministeriets område og har bestået eller forventes at bestå juridisk kandidateksamen (cand.jur.). Stillingerne vil være ledige til besættelse fra nu og i løbet af det næste halve års tid, og vi modtager derfor også gerne ansøgninger fra kandidater fra førstkommende vintereksamen.

 

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Indplacering som fuldmægtig eller konsulent samt eventuelle tillæg vil afhænge af kvalifikationer.

 

Du kan søge

stillingerne elektronisk på www.justitsministeriet.dk under punktet Karriere. Din ansøgning skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest mandag den 21. september 2020.

 

Den motiverede ansøgning vedlægges CV, karakterudskrifter fra både bachelor og kandidat, herunder bachelorbevis, og eventuelle udtalelser fra tidligere arbejdsgivere. Du kan nøjes med at skrive én ansøgning, selv om du er interesseret i flere af stillingerne, men du bedes i givet fald oplyse, hvordan du prioriterer stillingerne indbyrdes.

Vi afholder samtaler løbende.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingerne.

 

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om de enkelte stillinger og ansøgningsproceduren på Justitsministeriets karriereportal på www.justitsministeriet.dk.

 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Freia Kirkeskov-Hansen på tlf.nr. 2490 1268 eller fkh@jm.dk (kan ikke benyttes til at sende ansøgninger).

 

Ved fremsendelse af din ansøgning vil du blive bedt om at angive, hvor du er interesseret i at arbejde geografisk. I den forbindelse kan det oplyses, at myndighederne har stillinger følgende steder: Justitsministeriets departement i København, anklagemyndigheden i hele landet, Civilstyrelsen i Viborg, Datatilsynet i Valby og Kriminalforsorgen i København. Du kan i øvrigt læse mere om de enkelte myndigheder på deres hjemmesider.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Justitsministeriet

Adresse 1
Slotsholmsgade 10
1216 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-08-2020
Udløber
21-09-2020
Kviknummer
LJA-80899194
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu
Lignende job

VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd

Københavns Retshjælp

Del dette job

Virksomhedsinformation

Justitsministeriet

Adresse
Slotsholmsgade 10
1216
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
19-08-2020
Ansøgningsfrist
21-09-2020
Kviknummer
LJA-80899194
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed
Gem annonce