Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurister til Forsvarsministeriets Departement

Forsvarsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
02-12-2022

Udviklingen i den sikkerhedspolitiske situation og trusselsbilledet skaber nye juridiske udfordringer. Samtidig indebærer det nationale kompromis om dansk sikkerhedspolitik, at der skal ske et historisk løft af Forsvaret.

 

For at sikre den bedst mulige juridiske understøttelse af Forsvarsministeriet styrker vi derfor også departementets Juridiske Center.

 

Vi søger både nyuddannede og erfarne jurister, og vi tilbyder et udfordrende og spændende job, hvor du får mulighed for at arbejde med en bred vifte af juridiske opgaver på det sikkerhedspolitiske område et område, der har stærk bevågenhed og er i hastig udvikling. Samtidig får du gode muligheder for personlig og faglig udvikling samt gode karrieremuligheder, både i Juridisk Center, i departementets øvrige centre og på hele Forsvarsministeriets område.

 

Om os

Forsvarsministeriet og ministeriets styrelser løser nationale og internationale opgaver, som bidrager til fred og sikkerhed. Ministerområdets mange opgaver omfatter bl.a. deltagelse i internationale militære operationer, efterretningsarbejde og redningsberedskabet.

 

Juridisk Center har ca. 30 medarbejdere, som er fordelt på fire teams: Rådgivning, International Jura, HR-Jura og Lovgivning.

 

Team Rådgivning bistår departementets ledelse og øvrige dele af departementet med juridisk rådgivning og sparring inden for især det stats- og forvaltningsretlige område. Team International Jura er ansvarlig for den humanitære folkeret, menneskerettigheder og anden folkeretlig regulering af militære operationer, ligesom teamet yder EU-retlig rådgivning. Team HR-Jura varetager en række opgaver på det ansættelsesretlige samt forsikrings- og erstatningsretlige område. Team Lovgivning er ansvarlig for at udvikle de lovgivningsmæssige rammer for Forsvarsministeriets virke, så de er hensigtsmæssige og tidssvarende, herunder udarbejde lovforslagene på Forsvarsministeriets område.

 

Vi har et stærkt fagligt miljø, hvor kvaliteten af arbejdet er i højsædet, men hvor vi også lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone.

 

Om stillingen

Vi søger jurister til både Team Rådgivning, Team International Jura og Team Lovgivning.

 

Fælles for stillingerne er, at de byder på en spændende og alsidig hverdag, hvor du er tæt på den politiske beslutningsproces.

 

Afhængigt af dine kvalifikationer, din erfaring og dine interesser vil du bl.a. kunne komme til at arbejde med lovforberedende opgaver, EU-ret, ministerbetjening, større projekter og konkret sagsbehandling.

 

Om dig

Vi forestiller os, at du er en ambitiøs cand.jur. med et højt fagligt niveau. Du har gerne erfaring fra centraladministrationen, domstolene, EUs institutioner eller advokatbranchen, eller du er nyuddannet med gode eksamensresultater. Du er interesseret i at få et selvstændigt ansvar, hvor du kan bruge dine juridiske og analytiske evner til at håndtere krævende faglige udfordringer.

 

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har interesse for forvaltningsret og statsret eller hvis du er interesseret i at arbejde i Team International Jura - EU-ret

  • Har blik for detaljen.

  • Er kvalitetsbevidst og arbejder selvstændigt, systematisk og grundigt.

  • Besidder særdeles gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner.

  • Er empatisk og bidrager til det gode arbejdsmiljø.

  • Kan skabe gode relationer på tværs af organisationer og faggrupper.

 

Ansættelsesvilkår

Afhængigt af dine kvalifikationer og din erfaring vil du blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent. Du vil blive aflønnet efter den til enhver tid gældende akademikeroverenskomst mellem Skatteministeriet og akademikere i staten. Derudover vil der være mulighed for at forhandle tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

 

Som ansat i Forsvarsministeriet skal du kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

 

KONTAKT OG ANSØGNING:

Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte kontorchef Stine Østergren på telefon 61 87 14 15, for så vidt angår stillinger i Team Rådgivning og Team Lovgivning, og kontorchef Christian Karstensen på telefon 61 87 14 53, for så vidt angår stillinger i Team International Jura.

 

Hvis du har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent på telefon +45 7281 9150.

 

Ansøgningsfristen er onsdag den 14. december 2022. Stillingerne er til besættelse pr. 1. januar 2023 eller snarest derefter. Samtaler forventes afholdt i uge 51.

 

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

 

Tjenestested: Holmens Kanal 9, 1060 København K.

 

Forsvarsministeriet er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

 

Du kan læse mere om Forsvarsministeriet og Juridisk Center på ministeriets hjemmeside www.fmn.dk

 

Læs mere om Forsvarsministeriet som arbejdsplads på www.fmn.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvarsministeriet

Adresse 1
Holmens Kanal 9
1060 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-12-2022
Udløber
14-12-2022
Kviknummer
LJA-84307143
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriet

Adresse
Holmens Kanal 9
1060
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
02-12-2022
Ansøgningsfrist
14-12-2022
Kviknummer
LJA-84307143
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed