Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurister til at føre retssager på arbejdsskadeområdet

Ankestyrelsen København

København, Storkøbenhavn

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
17-01-2022

Ankestyrelsen udvider Retssagsenheden i Arbejdsskadeafdelingen i både København og Aalborg og vi har brug for dig til at føre vores retssager!

 

Vi søger advokater, advokatfuldmægtige og sagsbehandlere med erfaring inden for arbejdsskaderetten eller personskadeerstatning, som har lyst til både at føre retssager for Ankestyrelsen og behandle administrative sager.

 

- Vi søger advokater med solid proceserfaring og erfaring med arbejdsskaderetten eller personskadeerstatning

 

Du får ansvaret for din egen portefølje af retssager og administrative sager. Hvis du ikke har erfaring med administrativ sagsbehandling af arbejdsskadesager eller tilsvarende, så skal du have lyst til at tilegne dig disse kompetencer, og være indstillet på et oplæringsforløb over 6-12 måneder. Du vil få mulighed for at specialisere dig yderligere inden for arbejdsskaderetten og lære, hvordan man som offentlig myndighed skal håndtere retssager. Alt afhængigt af erfaring inden for arbejdsskaderetten skræddersyr vi et oplæringsforløb, hvor vi hele tiden arbejder for, at du hurtigst muligt kan komme til at arbejde med retssagerne og komme i retten.

 

Derudover skal du bidrage til udviklingen af Ankestyrelsens samlede processuelle kompetence til at føre retssager og afhængig af din processuelle erfaring også bidrage til at hjælpe eventuelt mindre proceserfarne kolleger godt i gang.

 

- Vi søger sagsbehandlere med flere års arbejdsskadeerfaring som er klar til at prøve at gå i retten

 

Du vil på baggrund af din solide arbejdsskadeerfaring have mulighed for at tilegne dig processuelle kompetencer og repræsentere Ankestyrelsen i retssagerne. Du vil efter en kortere introduktion til Ankestyrelsens sagsbehandling på de administrative sager få Ankestyrelsens interne uddannelse for rettergangsfuldmægtige. Du får ansvaret for din egen portefølje af hjemtagne retssager og du vil på baggrund af den løbende feedback og sparring hurtigt få mulighed for at gå i retten.

 

- Fælles for alle

 

Alle i gruppen skal kunne håndtere en portefølje med tre elementer:

 • egne hjemtagne retssager

 • samarbejde med Kammeradvokaten om de sager, som ikke er hjemtaget

 • deltage i behandlingen af administrative klagesager.

 

Du skal have evner og lyst til at indgå i et tæt, dagligt samarbejde med dine kolleger i retssagsgruppen og til at bidrage bredt til gruppen ud over den konkrete sagsbehandling.

 

Der er hele tiden større og mindre projekter relateret til retssagsarbejdet eller sagsbehandlingen i Ankestyrelsen, som du har mulighed for at blive en del af.

 

Retssagsbehandlingen på arbejdsskadeområdet er organiseret i en gruppe, som arbejder tæt sammen om koordinering, planlægning, generelle opgaver og udvikling af kvaliteten og arbejdsgangene i arbejdet med retssagerne.

 

Du får

 • en spændende arbejdsplads med mange muligheder for udvikling og fleksibilitet

 • en afvekslende hverdag med et stort selvstændigt ansvar

 • grunding oplæring i Ankestyrelsens behandling af klagesager på arbejdsskadeområdet

 • målrettet efteruddannelse i at føre retssager

 • et stærkt fagligt miljø, hvor vi hjælper hinanden til hele tiden at blive bedre

 • gode kolleger, der lægger vægt på at hygge sig sammen - også når vi har travlt

 • en dygtig leder, der sammen med dig sætter retning og mål for din udvikling.

 

Du er

 • en dygtig jurist med et højt fagligt niveau, som har det godt med at arbejde med frister

 • ansvarsbevidst og selvstændig

 • bevidst om at det er en særlig rolle, når man fører sager på vegne af en myndighed

 • god til at balancere kvalitet og effektivitet

 • i stand til at kunne arbejde systematisk og kvalificeret på flere opgaver sideløbende også under tidspres

 • en god formidler og kan formulere dig klart og præcist

 • en kollega, som også har blik for at hjælpe de øvrige i enheden.

 

Vi er en familievenlig arbejdsplads, men du skal være indstillet på at udvise fleksibilitet i forhold til din arbejdstid på grund af frister i sagerne. Derudover vil der typisk være rejseaktivitet en til to gange om måneden, da vi fører sager for alle landets byretter. Du må også påregne rejseaktivitet mellem enhederne i henholdsvis Aalborg og København.

 

Det praktiske

Er du interesseret, så send os din ansøgning med CV, eksamensbevis og øvrige relevante dokumenter senest tirsdag den 2. februar 2022. Vi forventer at holde samtaler i uge 6.

 

Du kan få tjenestested i enten Aalborg eller København. Ledelsen for retssagsenheden er i København. Ansættelsesområdet er Social- og Ældreministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

 

Du skal være opmærksom på, at som ansat ved en offentlig myndighed kan du ikke benytte din advokattitel, da en myndighed ikke kan have status som advokatkontor.

 

Tiltrædelse hurtigst muligt. Du bliver ansat efter overenskomsten for akademikere i staten som enten fuldmægtig, special- eller chefkonsulent afhængigt af dine kvalifikationer og erfaring.

 

Vi kan ikke konkurrere med lønnen i advokatbranchen, men kan til gengæld tilbyde vide rammer for fleksibel tilrettelæggelse af arbejdet, mulighed for hjemmearbejde i et vist omfang samt en fornuftig balance mellem arbejde og privatliv.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte ankechef Steen Østergaard Jensen, 61 89 75 40.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Ankestyrelsen København

Adresse 1
Teglholmsgade 3
2450 København SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-01-2022
Udløber
02-02-2022
Kviknummer
LJA-83239956
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Ankestyrelsen København

Adresse
Teglholmsgade 3
2450
København SV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
17-01-2022
Ansøgningsfrist
02-02-2022
Kviknummer
LJA-83239956
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed