Gem annonce

Jurister og kandidatstuderende til stærkt arbejdsfællesskab inden for ansættelsesret

Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Ballerup, Storkøbenhavn

Indrykket
08-07-2022

I Center for HR-jura sætter vi pris på det gode kollegaskab og tror på, at den største faglige udvikling opnås i et tillidsfuldt miljø, hvor den enkelte føler ansvar for det fælles mål. Vi leverer juridiske produkter af høj kvalitet inden for ansættelsesret - samtidig med at vi har det sjovt. Vil du være med?

Om os

I Forsvarsministeriets Personalestyrelse er vi ansvarlige for personaleområdet og HR-driften i hele Forsvarsministeriets organisation.

Du bliver en del af Sektionen for ansættelsesret i Center for HR-jura. Sektionen består pt. af 17 medarbejdere, men vi forventer at blive flere i takt med, at Forsvaret forventeligt skal vækste i de kommende år.

Sektionen løser en lang række ansættelsesretlige sager, herunder særligt afskedigelsessager og sager om andre ansættelsesretlige reaktioner, ligesom vi rådgiver om personalejura i bred forstand.

Vi er meget bevidste om vores særlige forpligtelse over for Forsvarets chefer og de medarbejdere, hvis sager vi behandler. Derfor vægter vi også kvalitet og tilgængelighed højt, såvel som dét at have et godt og tæt samarbejde indbyrdes i afdelingen, med resten af Personalestyrelsen og med myndighederne på Forsvarsministeriets område.

Vores høje faglighed og kompetente rådgivning er meget efterspurgt - og vi hepper på hinanden, når der er brug for det. Vi er derudover i vores arbejde i høj grad afhængige af det stærke faglige fællesskab, hvorfor vi også vægter det højt.

Du refererer direkte til kontorchef Eline Ringgaard Kjeldsen, der har et stort fokus på trivsel og udvikling i medarbejdergruppen:

Du bliver en del af et ungt og fagligt stærkt team, hvor humøret er højt, og hvor vi drager omsorg for hinanden. Nogle har små børn, andre har ikke, men fælles for os alle er, at vi kerer os om hinanden og "følger med" i stort og småt, bl.a. via vores fælles Snapchat-gruppe, fortæller Eline.

Om stillingen

Som sagsbehandler i Sektionen for ansættelsesret har du ansvaret for dine egne ansættelsesretlige sager, og du kommer til at fungere som en vigtig sparringspartner for cheferne på ministerområdet. Du får en grundig og tryg onboarding af din mentor og overmakker, der fungerer som sparringspartner og fagligt fyrtårn. På den måde får du ansvar fra første dag, uden at du nogensinde er "alene hjemme".

Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver indebærer følgende områder:

  • Rådgivning til og sparring med chefer inden for afskedigelsessager og øvrige ansættelsesretslige sager.
  • Sagsbehandling af konkrete sager.
  • Undervisning i personalejura.
  • Rådgivning inden for personalejura i bred forstand.

I denne alsidige rolle får du mulighed for at bringe din faglighed i spil, samtidig med at du udvikler og styrker dine kompetencer inden for ansættelsesret og personalejura.

Vi lægger vægt på høj faglighed og professionalisme i arbejdets udførelse, og vi er meget bevidste om vores udadvendte rolle i Forsvarsministeriet og de underliggende styrelser. Det betyder, at du hurtigt får en bred kontaktflade blandt Forsvarets chefer, som opsøger dig for sparring og vejledning i personalesager.

Vi tilbyder dermed et job med spændende arbejdsopgaver og ansvar fra start, hvor du er med til at sikre, at vi når vores ambitiøse mål om at levere et højt niveau af juridisk rådgivning, uden at du behøver at gå på kompromis med work-life-balance.

Når du bliver ansat ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse, bliver du en del af en helt særlig arbejdsplads. Det er en meget vigtig opgave, som Forsvaret løser, og det afspejler sig også i vores opgaveløsning - Forsvaret skal være "skarpt", og derfor skal vi som understøttende funktion også levere skarp juridisk rådgivning, siger Eline Ringgaard Kjeldsen, chef i Center for HR-jura.

Om dig

Vi forestiller os, at du er en person, som er velformuleret, imødekommende og løsningsorienteret. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar. Du udviser fleksibilitet og giver en hånd, hvor der er brug for det, ligesom du er god til at bevare overblikket i en omskiftelig hverdag. Du trives i samarbejde med dine kolleger i sektionen og på tværs af organisationen.

Det er derudover en fordel, hvis du har interesse for ansættelsesret, rådgivning og/eller sagsbehandling ved en offentlig myndighed, men vi forventer ikke nødvendigvis, at du har erfaring inden for disse områder.

Som civil er din uddannelsesmæssige baggrund cand.jur., cand.merc.jur. eller cand.soc.jur. Du kan også være stud.jur., stud.merc.jur. eller stud.soc.jur. og i gang med sidste år af kandidatuddannelsen.

Som militært ansat kan din baggrund f.eks. være kaptajn/kaptajnløjtnant med erfaring inden for juridisk sagsbehandling.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er opslået civilt (ACer) såvel som militært.

Som akademiker bliver du ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Afhængig af dine kvalifikationer er der mulighed for at

forhandle tillæg i forbindelse med ansættelsen. Det er til jobbet tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Som ansat under Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforholdet.

For den rette kandidat vil der være mulighed for ansættelse på deltid, hvis dette ønskes.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte kontorchef Eline Ringgaard Kjeldsen på telefon 32665977 frem til og med uge 30. Efter uge 30 er du velkommen til at kontakte kontorchef Nanna Rytter Larsen på telefon 32665173.

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 72819178.

Ansøgningsfristen er den 21. august 2022. Vi gennemfører løbende samtaler, så tøv ikke med at søge allerede i dag.

Stillingerne er til besættelse i 2. halvår af 2022 eller primo 2023.

Du skal søge jobbet via nedenstående link. For at komme i betragtning til stillingerne skal du vedhæfte CV, ansøgning og - hvis du er civil - dit kandidatbevis eller karakterudskrift.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSMINISTERIETS PERSONALESTYRELSE

Forsvaret, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og ministerområdets øvrige myndigheder løser nogle helt særlige opgaver for rigets sikkerhed nogle gange med livet som indsats. Vi bidrager til den operative kerneopgave ved at rekruttere og fastholde kompetente mænd og kvinder til mere end 40 uddannelser og 20.000 stillinger. Og vi yder en helt særlig indsats over for vores veteraner og deres familier. Det stiller særlige krav til os som HR-organisation.

Vores verden drejer sig om den operative kerneopgave, og vi understøtter alle lige fra den værnepligtige til forsvarsministeren. Det kræver, at vi har et stærkt tværfagligt HR-miljø med specialer inden for militærfaglighed, psykologi, rekruttering, marketing, arbejdsmiljø, jura, mangfoldighed og meget mere. Og vi står klar, når det gælder - også uden for almindelig åbningstid. Vi har hovedsæde i Ballerup med decentrale partnerelementer og rekrutteringscentre rundt om i hele landet.

Vi er en udviklingsivrig arbejdsplads, hvor ansvar følger initiativ, og hvor dagene sjældent ligner hinanden. Når den operative virkelighed ændrer sig, gør vi det samme. Og den faglige udvikling følger med. Vi er en travl arbejdsplads med et stærkt kollegialt fællesskab. Det har vi også brug for Danmarks sikkerhed kræver mere end almindelig HR.

Se gerne mere om os på www.forpers.dk

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Adresse
Lautruphøj 8
2750 Ballerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-07-2022
Udløber
21-08-2022
Kviknummer
LJA-83808733
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Adresse
Lautruphøj 8
2750
Ballerup
Danmark
Tlf: 72 81 90 00
Praktisk information
Indrykket
08-07-2022
Ansøgningsfrist
21-08-2022
Kviknummer
LJA-83808733
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce