Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurister med interesse i momsretten

Skatteankestyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-09-2022

En vigtig rolle i et specialiseret team

Vi har mange sager, og derfor opnormerer vi med nye sagsbehandlere til 7. kontor, der behandler momssager. Omdrejningspunktet for vores arbejde er retssikkerhed, og vi skal sikre, at borgere og virksomheder oplever, at de får en fair behandling i klagesystemet og i sidste ende en korrekt afgørelse.

 

Stillingen indebærer:

 • selvstændigt ansvar for dine opgaver

 • ansvar for at sikre oplysning af sagerne

 • udarbejde juridiske analyser og notater

 • udarbejde udkast til afgørelser

 • møder med klagere og rådgivere

 • deltagelse i retsmøder i Landsskatteretten på vegne af Skatteankestyrelsen som sekretariat

 

Kompleksiteten i opgaverne varierer, så dine sager vil løbende matche din udvikling, og du står aldrig alene med opgaverne. Vi har fokus på kvalitet og fremdrift i opgaven, og dit arbejde har derfor en afgørende betydning, da det er med til at sikre retssikkerheden og styrke tilliden til skattesystemet.

 

Sagerne indeholder mange spændende juridiske udfordringer, og du får mulighed for at blive specialist inden for et særligt juridisk fagområde, hvor der er plads og tid til, at du kan fordybe dig i sagerne og opbygge ekspertviden.

 

Mine medarbejdere er dygtige og bliver hele tiden dygtigere vi siger i mit kontor, at vi deler vores hjerner og låner hinandens viden, siger kontorchef Henriette Glerup, og fortsætter vi kan ikke alle sammen være eksperter på alle områder, så det er vigtigt at dele vores tvivl og bruge hinanden kun sammen, og i et sparrende fællesskab, får vi de korrekte afgørelser og sikrer vores samfundsmæssige opgave.

 

Analytisk og god til at samarbejde om problemstillingerne

Vi søger kollegaer, som er cand.jur., cand.merc.jur. eller har en diplom- eller masteruddannelse inden for skatte- og momsretten. Du kan være en erfaren sagsbehandler, dog kan nyuddannede også komme i betragtning.

 

Din faglige erfaring eller interesse ligger inden for moms- og skatteretten - og forvaltningsret. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med forvaltningsretten, ligesom erfaring inden for momsretten er ønskeligt. Det vil være godt, hvis du tidligere har arbejdet med sagsbehandling og har en regnskabsmæssig forståelse.

 

Samtidig er det en fordel, at du:

 • evner at omsætte din juridiske faglighed til praksis

 • arbejder målstyret og driftsorienteret

 • altid sikrer den rette kvalitet til rette tid

 • er vant til faglig sparring, feedback og samarbejde

 • er dygtig til at kommunikere klart både i skrift og tale.

 

Dit nye kontor og kollegaer

Kontoret har en stærk faglig identitet, som vi er stolte af. Vi har fokus på kvalitet, trivsel og metodisk udvikling. Som ny medarbejder kan du forvente kolleger og en leder, der er lydhør, samarbejdsorienterede, og som deler ud af deres viden. Du får faglig sparring og ansvar, der styrker og udvikler dine kompetencer inden for den juridiske metode og sagsbehandling.

 

Dine nye kollegaer har erfaring fra såvel det offentlige som private erhvervsliv og juridisk baggrund, og vi arbejder i teams for at opnå stærke faglige miljøer åbent og uformelt. Kollegialt har vi et godt fællesskab, hvor vi interesserer os for hinanden.

 

Vi arbejder på tværs af organisationen og på momsområdet især, siger kontorchef Henriette Glerup og fortsætter, vi har forskellige netværk og også et momsnetværk. Både for at sikre ensartet praksis, men også for at skabe det gode samarbejde på tværs.

 

Fleksibilitet er et nøgleord hos os, både for at sikre en effektiv arbejdsgang, men også i tilrettelæggelsen af din arbejdstid og -opgaver. Derudover sikrer vi et grundigt oplæringsforløb i den første tid af din ansættelse.

 

Om Skatteankestyrelsen

Vi er en uafhængig klagemyndighed, hvor vi behandler klager over skatteforvaltningens afgørelser på skatteområdet. Vi vægter en effektiv og ensartet klagebehandling af høj kvalitet, hvor faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn er nøgleord for vores opgaveløsning. Vi er godt 500 ansatte i styrelsen, og sammen sikrer vi retssikkerhed via en kompetent og uafhængig behandling af klager.

 

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send din ansøgning med CV, eksamensbevis og evt. relevante referencer via linket Søg stillingen senest den 11. oktober 2022. Vi afvikler løbende samtaler.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Henriette Glerup på tlf. 33 76 09 96. Hvis du vil tale med en sagsbehandler i kontoret, kan du tage fat i chefkonsulent Louise Ryge Norsgård på tlf. 33760205.

 

I forbindelse med ansættelsessamtalerne kan der blive anvendt test. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

 

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten.

 

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver Ved Vesterport 6 4. sal 1612 København V.

 

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/.

 

Skatteankestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen

 

Stillings-ID

160318

 

Ansøgningsfrist

11-10-2022

 

Tips til din ansøgning

www.skatteankestyrelsen.dk/job/ansaettelsesprocessen

 

Tiltrædelsesdato

01-11-2022

 

Arbejdssted

København

 

Arbejdssted

Ved Vesterport 6 4. sal 1612 København V

 

Hjemmeside

www.skatteankestyrelsen.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteankestyrelsen

Adresse 1
Ved Vesterport 6
1612 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-09-2022
Udløber
11-10-2022
Kviknummer
LJA-84010114
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteankestyrelsen

Adresse
Ved Vesterport 6
1612
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-09-2022
Ansøgningsfrist
11-10-2022
Kviknummer
LJA-84010114
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed