Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurister med interesse for forvaltningsret til Forsvarsministeriets departement

Forsvarsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-11-2023

Er du uddannet jurist, og har du interesse for forvaltningsretlige udfordringer og konkret sagsbehandling? Har du lyst til at være en central del af Forsvarsministeriets arbejde med behandling af aktindsigtsanmodninger? Så har vi en enestående mulighed i vores juridiske center.

 

Om os

Juridisk Center er Forsvarsministeriets centrale juridiske kapacitet, som understøtter og bidrager til at sikre, at ministeriet handler inden for gældende juridiske rammer. Juridisk Center har ca. 35 medarbejdere, som er fordelt på fem teams: Rådgivning, International Jura, HR-Jura, Lovgivning og Aktindsigt.

 

Forsvarsministeriet har besluttet at centralisere og styrke behandlingen af aktindsigtssager og har derfor etableret Team Aktindsigt, som du bliver en del af. I Team Aktindsigt skal vi på sigt have ansvaret for at behandle alle aktindsigtssager i departementet samt behandle rekurssager i forbindelse med klager over aktindsigtsafgørelser truffet af vores underliggende myndigheder.

 

Du bliver en del af et team med fire jurister samt en teamleder og en kontorchef. Teamet består af ansatte med både kortere og længere erfaring. Vores kultur er præget af stærkt fagligt samarbejde med rig mulighed for sparring, og der vil dagligt være mulighed for faglig sparring med kollegaer og chefer.

 

Hvad tilbyder vi?

Som jurist i Forsvarsministeriets departement er du tæt på området, hvor forsvarspolitikken formes. Vi tilbyder spændende opgaver, et stærkt og inkluderende arbejdsmiljø, en uformel omgangstone samt gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

 

Du bliver en del af et socialt og omsorgsfuldt arbejdsmiljø, og der er altid hjælp og sparring at hente hos dine kollegaer.

 

Vi tilbyder et job, hvor du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, som giver dig gode muligheder for at bruge og udvikle din faglighed og sikre dig kernekvalifikationer som sagsbehandler. Der er fokus på løbende kompetenceudvikling, og der er på sigt mulighed for at rokere til nye funktioner eller andre teams i Juridisk Center.

 

Om stillingen

I samarbejde med dine kollegaer i teamet sikrer du, at der udarbejdes korrekte afgørelser om aktindsigt på tværs af departementet. Du bliver garant for, at aktindsigtssager behandles med høj juridisk kvalitet og inden for lovgivningens tidsfrister. Netværksopbygning med departementets øvrige centre, styrelserne på ministerområdet og andre ministerier er også en del af jobbet, ligesom deltagelse i tværgående netværk, undervisningsopgaver og håndtering af pressehenvendelser hører til arbejdsopgaverne.

 

Aktindsigtssagerne løftes som et fælles ansvarsområde i teamet, hvilket giver god mulighed for at sparre om opgaveløsningen og medvirker til et givtigt læringsmiljø. Stillingerne i Team Aktindsigt indebærer en høj grad af selvstændig opgavevaretagelse med mulighed for fleksibilitet, hvor du vil have stor indflydelse på planlægningen af din arbejdsdag, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

 

Om dig

Vi forestiller os, at du er uddannet cand.jur. med et højt fagligt niveau og relevant erfaring. Du kan også være nyuddannet med gode eksamensresultater i særligt de offentligretlige fag. Du er interesseret i - og har gerne erfaring med - aktindsigtsområdet eller forvaltningsret mere generelt.

 

Ansættelsesvilkår

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Nicklas B. Baumgarten på telefon 6187 1413 eller kontorchef Marie Green på telefon 2527 4481. Vil du derimod vide mere om løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Pernille Rohrberg Kudsk ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9932 eller mail fps-prk@mil.dk.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

 

Ansøgningsfristen er den 17. december 2023, men hvis stillingen har fanget din interesse, ser vi gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

 

Vi glæder os til at få dig med om bord!

 

Løn- og ansættelsesvilkår:

Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke inkl. en attraktiv pensionsordning, løbende kompetenceudvikling og mulighed for efteruddannelse.

 

Arbejdstiden vil være 37 timer om ugen, men stillingen vil - for den rette ansøger - kunne aftales som en deltidsstilling.

 

Du ansættes og aflønnes efter gældende overenskomst, og der er i forbindelse med ansættelsen mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg med afsæt i erfaring og kompetencer.

 

Som ansat i Forsvarsministeriets organisation skal du kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvarsministeriet

Adresse 1
Holmens Kanal 9
1060 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-11-2023
Udløber
17-12-2023
Kviknummer
LJA-85123445
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriet

Adresse
Holmens Kanal 9
1060
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-11-2023
Ansøgningsfrist
17-12-2023
Kviknummer
LJA-85123445
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed