Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurister eller juridiske rådgivere søges til team Jura, Udbud og Entreprise i Teknik- og Miljøforvaltningen

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-12-2021

Har du erfaring med udbuds- og entrepriseret, og ønsker du at arbejde med spændende anlægsprojekter i en af Danmarks største bygherreorganisationer? Så har vi jobbet til dig.

 Der er gang i anlægsprojekterne i Teknik- og Miljøforvaltningen i København. Vi søger derfor to nye kollegaer, som kan bidrage med juridisk rådgivning til de mange spændende, komplekse og innovative anlægsprojekter i hele Københavns Kommune.

Du bliver en del af teamet Jura, Udbud og Entreprise, der indgår i sekretariatet i afdelingen for Mobilitet, Klimatilpasning og Byvedligehold (MKB). MKB er bygherre på anlægsprojekterne i det offentlige rum i København, og vores anlægsportefølje er på knap 400 projekter, hvor mange har større politisk bevågenhed og stor interesse fra, og for, mange borgere i hele kommunen.

Teamet består af 13 medarbejdere, der foruden en teamleder består af syv jurister, der primært arbejder med udbuds- og entrepriseret, én jurist der primært arbejder med vejlovgivning, én jurist, der primært arbejder med byfornyelse, to studentermedhjælpere og en administrativ medarbejder. Vi deler alle glæden ved at arbejde i og for København, og vi synes (i al beskedenhed), at vi har den bedste arbejdsplads, hvis man ønsker at arbejde med udbuds- og entrepriseret.

Vi er et team, som vægter det sociale utroligt højt. Uanset om det er faglig sparring og udvikling eller socialt samvær i fritiden, hvor vi både bader på Islands Brygge, drikker en kaffe i solen eller tager ud og nyder en kollegial aften sammen. Der er en høj grad af selvledelse i teamet og uformelle rammer, hvor vi selv står for at tilrettelægge indholdet af vores arbejdsdag med afsæt i afdelingens behov for juridisk understøttelse.

Om jobbet

Projektporteføljen dækker hele kommunen, og anlægges således side om side med alt fra Copenhagen Historic Grandprix, Tour de France, Distortion, Pride, maratonløb, koncerter, borgere og virksomheder. Vores opgave er at bistå med alt det juridiske, som er nødvendigt for at sikre københavnerne et godt storbymiljø og et unikt byliv i landets største og bedste by. Både for de københavnere, som betræder gaderne nu, og de som skal komme de næste mange år.

Vores anlægsprojekter findes i alle former og størrelser, fra små grønne oaser i byen over store komplicerede brokonstruktioner med mange grænseflader, til prisvindende arkitektoniske byrum. Fælles for dem alle er dog, at man som jurist kommer med helt ind i maskinrummet på projektet og er med i forreste række, når glade københavnere indvier og benytter de mange tilbud.

Du indgår i to typer af teams

I det juridiske team, hvor vi vægter indbyrdes faglig sparring, personlig udvikling og social trivsel højt, og hvor vi sparrer om projekterne samt varetager og fordeler dem i fællesskab.

Projektteams med den projekt- eller byggeleder, der styrer de enkelte anlægsprojekter i afdelingen her fungerer du som deres tætte juridiske sparringspartner igennem hele processen.

Jurateamets vigtigste arbejdsopgaver er

  • rådgivning om udbud efter udbudsloven og tilbudsloven, herunder dialog om projektets succeskriterier, udbudsstrategi, evalueringskriterier, tilbudsevaluering m.v. det gælder både for relativt simple projekter og for store anlægsprojekter til flere hundrede millioner

  • rådgivning om samarbejde og kontraktstyring efter AB-systemet, herunder forhandling med tekniske rådgivere og entreprenører, fortolkning og kravbehandling

  • udvikling af interne undervisningsforløb og ajourføring af værktøjer til udbud og kontraktstyring

  • ansvar for styring af rammeaftaler for indkøb af teknisk rådgivning, entreprisearbejder og vareindkøb af bygherreleverancer m.v.

  • udformning af bygherreoverenskomster og andre aftaler om samarbejde med ledningsejere, grundejere og andre parter

  • til dels rådgivning om vejloven, privatvejsloven m.v., samt andre områder, som relaterer sig til forvaltningens opgave som vejmyndighed

 

Om dig

Vi forventer, at du er cand.jur., cand.merc.jur. eller har anden relevant erfaring med juridisk rådgivning inden for bygge- og anlægsområdet. Vi ser gerne, at du har minimum to års erfaring fra enten en offentlig bygherreorganisation, rådgivningsvirksomhed, entreprenørvirksomhed eller et advokatkontor. Nyuddannede opfordres dog også til at søge.

Du har erfaring med udbudsret og/eller entrepriseret, herunder gennemførelse af udbud og kontraktstyring på bygge- og/eller anlægsprojekter. 

Som jurist men særligt som person ser vi gerne, at du også

  • har gode formidlingsevner både skriftligt og mundtligt samt stor gennemslagskraft du skal rådgive mange forskellige faggrupper, og det er derfor essentielt, at du kan formidle juraen klart og tydeligt på en forståelig måde

  • er løsningsorienteret og kan formidle din faglighed og sætte den i kontekst både over for fagfolk og ledelse i forvaltningen samt eksterne samarbejdspartnere

  • har en udadvendt og positiv tilgang til både dine opgaver, kollegaer og samarbejdspartnere

  • har lyst til nytænkning og udvikling af strategier og undervisning i tæt samarbejde med det øvrige jurateam og ledelsen

  • har erfaring med, eller forståelse for, arbejdet i en politisk styret organisation og et ønske om at arbejde i en hverdag med politiske dagsordener

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et job med et utal af spændende udfordringer i et fagligt stærkt arbejdsmiljø med stor arbejdsglæde, højt humør og god indbyrdes sparring. Du bliver del af en af Danmarks største offentlige bygherreorganisationer, og du får en bred kontaktflade med eksterne parter i bygge- og anlægsbranchen. Ligeledes får du mulighed for personlig og faglig kompetenceudvikling samt mulighed for specialisering inden for præcis de emner, som du finder interessante.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Alt efter profil og kompetencer er der mulighed for ansættelse som special- eller chefkonsulent.

Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer pr. uge inkl. frokostpause, og der vil også være mulighed for at aftale deltid, hvis det passer dig bedre.   

Stillingen er med tiltrædelse den 1. april 2022. Hvis du er den rigtige kandidat og gerne vil starte enten før eller senere, finder vi ud af det.

Dit arbejdssted vil være på Islands Brygge i København, tæt på metroen og endnu tættere på vandet, med fingeren på det pulserende liv i København.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til stillingerne, kan du kontakte teamleder Sabine Bjørn på 2020 4530 eller ch24@kk.dk. For henvendelser i uge 51-52 beder vi om, at kontakt indledningsvist sker på sms eller e-mail. Herefter vil du blive kontaktet hurtigst muligt.

Sammen med ansøgningen bedes du vedhæfte cv og udskrift af eksamenskarakterer.  

Søg via linket senest søndag den 23. januar 2022

Vi forventer at gennemføre to ansættelsesrunder. Første runde af ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 5.

Anden runde forventes afholdt i uge 6. Kandidater, der går videre til anden runde, må forvente at skulle løse en case i forbindelse med samtalen.  


Del dette job

Alternativ adresse



Kontakt

Københavns Kommune

Adresse 1
Islands Brygge 37
2300 København S
Danmark
Web
Adresse 2
Islands Brygge 37
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-12-2021
Udløber
23-01-2022
Kviknummer
LJA-83126641
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Islands Brygge 37
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-12-2021
Ansøgningsfrist
23-01-2022
Kviknummer
LJA-83126641
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed