Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist til toldområdet

Skatteankestyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-11-2022

Vil du arbejde med spændende sager på et vigtigt område, hvor du er med til at fortolke og håndhæve regler, der bl.a. har til formål at beskytte EUs indre marked og værne om vores retssikkerhed? Kunne du tænke dig at arbejde i et team, hvor vi kan indfri dine ambitioner om høj faglighed og kompleksitet i opgaverne med store muligheder for faglig udvikling og fleksibilitet i hverdagen? Så er det dig, vi søger.

 

Faglig fordybelse, retssikkerhed og fastlæggelse af praksis på toldområdet

I Skatteankestyrelsens team for toldsager behandler vi klager over Toldstyrelsens afgørelser. Sagerne omhandler alle typer toldretlige problemstillinger, f.eks. afgørelser om hvilken vare, der er tale om (tarifering), hvor den har oprindelse, hvilken told, der skal betales og hvem, der er debitor. Sagerne indeholder ofte spændende og principielle juridiske spørgsmål af afgørende betydning for virksomheder, borgere og Toldstyrelsen.

 

Vi brænder for juraen og faglig fordybelse i vores arbejde med fortolkning af bl.a. EU- og forvaltningsret. Vores fokus er retssikkerhed og det rigtige resultat, når vi som klageinstans fastlægger praksis på toldområdet.

 

Du får som sagsbehandler selvstændigt ansvar for dine egne sager, som du følger fra A-Z. Du vil bl.a. stå for at udarbejde forslag til afgørelse, holde møder med klagere og rådgivere samt deltage i retsmøder i Landsskatteretten. 

 

Om dig

Du er jurist (cand.jur. eller cand.merc.jur.) og/eller har en masteruddannelse inden for skatteret. Erfaring med told- eller skatteområdet kan være en fordel, men det er ikke et krav. Det vigtigste er dit engagement og din interesse for at blive en del af vores faglige fællesskab.

 

Du kan lide faglig fordybelse og at arbejde skriftligt med kompleks jura. Du trives med at arbejde selvstændigt, men du vil også være en del af vores stærke faglige og sociale fællesskab. Det er derudover vigtigt, at du:

  • evner at skabe og bevare overblik over omfattende og kompliceret materiale

  • sikrer den rette kvalitet til rette tid

  • kan kommunikere klart og arbejder driftsorienteret

 

Om os

Du vil indgå i toldteamet, der er en del af 6. kontor, som pt. tæller 21 medarbejdere med forskellig juridisk baggrund og anciennitet. Kontorets øvrige teams arbejder hovedsageligt med sager om selskabs- og aktionærbeskatning.

 

Vi tilbyder et stærkt fagligt miljø med mulighed for sparring og socialt fællesskab. Hos os får du både ansvar, faglig udvikling og balance i dit arbejds- og privatliv. Vi tilbyder stor fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdsopgaverne og din dagligdag.

 

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send din ansøgning med CV og eksamensbevis samt evt. andre relevante bilag via linket Søg stillingen senest den 1. december 2022.

 

Spørgsmål til stillingen og kontoret besvares meget gerne af kontorchef Anders Roed på telefon 3376 0982 eller chefkonsulent Vibeke Persson på telefon 3376 0857. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen eller ansættelsesvilkårene, er du velkommen til at kontakte HR-partner Helle Harding på telefon 3376 0250.

 

Vi forventer at afholde samtaler løbende. Der kan anvendes test i forbindelse med ansættelsesprocessen. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

 

Tiltrædelse snarest muligt eller pr. 1. februar.

 

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

 

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Strandboulevarden 89, 2100 København Ø.

 

Stillings-ID

162857

 

Ansøgningsfrist

01-12-2022

 

Tips til din ansøgning

www.skatteankestyrelsen.dk/job/ansaettelsesprocessen

 

Tiltrædelsesdato

01-02-2023

 

Arbejdssted

København

 

Arbejdssted

Strandboulevarden 89, 2100 København Ø

 

Hjemmeside

www.skatteankestyrelsen.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteankestyrelsen

Adresse 1
Strandboulevarden 89, 1. sal
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Strandboulevarden 89, 1. sal
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-11-2022
Udløber
01-12-2022
Kviknummer
LJA-84259172
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteankestyrelsen

Adresse
Strandboulevarden 89, 1. sal
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
17-11-2022
Ansøgningsfrist
01-12-2022
Kviknummer
LJA-84259172
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed