Sparekassen Sjælland-Fyn A/S

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S,

Faaborg-Midtfyn
12-06-2017

Jurist til Sparekassen Sjælland-Fyn

Kontakt

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S

Markedspladsen 15
5600
Faaborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-06-2017
Udløber:
12-07-2017
Kviknummer:
LJA-46889956
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Jura
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være en del af en sparekasse i udvikling, hvor vi gennem de sidste 10 år har forvandlet os til et moderne, regionalt pengeinstitut med økonomien i orden?

 

Dette er jobbet for dig, som ønsker at blive en del af en organisation, der tager sit samfundsansvar alvorligt, hvor din stemme bliver hørt, og hvor du får frihed og fleksibilitet i din hverdag.

 

Gør en forskel sammen med Sparekassen Sjælland

Vi er et lokalt og regionalt pengeinstitut med knap 200 år på bagen, som ønsker at bidrage til at styrke udviklingen og livsvilkårene på Sjælland, hvor vores logo lyser op. Udkantsdanmark eksisterer ikke hos os.

 

Til sparekassens Compliance afdeling søger vi en kollega, som primært skal beskæftige sig med juridiske opgaver relateret til compliance og sparekassens øvrige aktiviteter.  

 

Godt overblik

Compliancefunktionen overvåger, vurderer og sikrer implementering af nye og ændrede lovgivningsmæssige krav inden for det finansielle område, samt at processer og interne kontrolforanstaltninger er på plads. Dine primære arbejdsopgaver vil derfor være:

 

  • Rådgive ledelsen og forretningen i relation til juridiske/compliance spørgsmål

  • Vurdere om sparekassens rådgivning, produkter m.m. håndteres inden for reglerne

  • Identificere og evaluere compliancerisici og indgå i dialog med forretningen omkring minimering af disse

  • Gennemgå sparekassens forretningsområder for at vurdere, om sparekassen lever op til gældende lovgivning, markedsstandarder og interne forretningsgange

  • Overvåge og foretage juridiske vurderinger i forhold til implementering af nye regler

 

 

Stærkt team

Du bliver en del af et stærkt team på 6 medarbejdere, hvor alle arbejder meget tæt sammen om at løse afdelingens mangeartede opgaver på tværs af de tre områder compliance, intern kontrol og hvidvask.

 

Jurist med stærke samarbejdsevner evner

Det vil være et plus, at du har erfaring med at arbejde med compliance og juridiske opgaver i et pengeinstitut, herunder at du har kendskab til MIFID II, bekendtgørelse om god skik, hvidvaskloven, ledelsesbekendtgørelsen osv.

 

Som person er du proaktiv og resultatorienteret. Din personlighed er kendetegnet ved evnen til at arbejde selvstændigt og have gode kommunikations- og samarbejdsevner.

 

Som medarbejder i Sparekassen Sjælland har du i høj grad mulighed for at påvirke din egen hverdag. Vi giver tryghed i ansættelsen også når tiderne skifter - men vi stiller også krav, der matcher vores store ambitioner. Der er gode muligheder for udvikling, hvis du for eksempel ønsker at prøve kræfter med en ny stilling eller en ny type af opgaver. Og så tilbyder vi selvfølgelig pension og en god overenskomst, fortæller HR partner Helle Degn Blæsbjerg.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vil du vide mere?

Læs mere om Sparekassen Sjælland på vores hjemmeside www.spks.dk eller følg os på LinkedIn, hvor vi løbende slår nye stillinger op.

 

 

 

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Compliance chef Pia Møller Blæsbjerg på telefon 59 48 10 13 eller Bettina Krohn fra HR på telefon 59 48 10 10.

 

Sidste frist for ansøgning er 31. juli 2017, ansøgningerne behandles løbende efterhånden som de modtages.

 


Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

Chefkonsulent til LIVSVÆRK

Livsværk
Frist: 
18-10-2017

Chefkonsulent til det specialiserede Socialområde

Region Syddanmark, Regionshuset
Frist: 
02-10-2017

Ambitiøs Senior Tax Manager

Redmark
Frist: 
20-10-2017
Lignende job
YoungCRM A/S
Aalborg, Nordj...
Frist:
26-10-2017