Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist til sagsbehandling på arbejdsløshedsforsikringsområdet

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Brønderslev, Nordjylland

Indrykket
11-04-2019

Har du lyst til at arbejde med konkret sagsbehandling, og har du styr på den juridiske metode? Og kan du hurtigt sætte dig ind i reglerne på et kompliceret juridisk område? Så har vi en spændende stilling i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings kontor i Brønderslev. 

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked 

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksom-heder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere. 

 

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrund-lag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt hvad vi beskæftiger os med kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på en gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker. 

 

Du kan læse mere på www.star.dk.

 

Kom tæt på vigtige afgørelser og få en bred berøringsflade 

Det er ca. tre år siden, at vi etablerede kontoret i Brønderslev. Vi er knap 50 medarbejdere, som er fordelt på fem teams med en bred vifte af spændende opgaver, bl.a. sagsbehandling vedrørende EØS-dagpenge og ferieloven. Vi søger en kollega til Center for Klager om Arbejdsløshedsforsikring (CKA), der behandler klagesager vedrørende arbejdsløshedsforsikring 

 

I CKA behandler vi sager fra borgere, der klager over afgørelser fra deres a-kasse. Vi vejleder også a-kasser og deres medlemmer om praksis på arbejdsløshedsforsikringsområdet. Du får et tæt samarbejde med de øvrige teams i kontoret. 

 

Som vores nye juridiske sagsbehandler skal du bl.a.: 

vejlede borgere og a-kasser om arbejdsløshedsforsikringsloven, samt om praksis på området 

gennemføre sagsoplysning, som omhandler indhentelse af de oplysninger vi har brug for, for at kunne behandle sagen korrekt 

træffe afgørelser ved klagesagsbehandling. 

 

Bliv vores nye kollega 

Vi forestiller os, at du: 

  • er cand.jur., eller cand.merc.jur. 

  • gerne har kendskab til arbejdsløshedsforsikringsloven 

  • gerne har erfaring med konkret juridisk sagsbehandling 

  • hurtigt kan sætte dig ind i reglerne på et kompliceret juridisk område 

  • har gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner 

  • er faglig stærk, og kan levere sagsbehandling af høj kvalitet 

  • både kan arbejde selvstændigt og er en teamplayer. 

 

Vi opfordrer både nyuddannede og erfarne til at søge stillingen. 

 

Vi finder løsninger sammen 

Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger. 

 

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv. 

 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Der er tale om en fast stilling på fuld tid. Vi vil gerne have, at du senest starter den 1. juli 2019. 

 

Du ansættes i henhold til overenskomst for akademikere i staten. 

 

Dit ansættelsesområde er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, med dagligt arbejdssted i vores kontor i Brønderslev. 

 

Spørgsmål og ansøgning 

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Morten Bergulf på tlf. nr. 7221 7902. 

 

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Andras Kjartansson Thomassen fra Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5139. 

 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne. 

 

Send din ansøgning elektronisk via linket nedenfor. Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest mandag den 22. april 2019. 

 

Vi forventer at holde samtaler torsdag den 2. maj. 


Del dette job

Kontakt

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

9700 Brønderslev
Danmark
Adresse 2
9700 Brønderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-04-2019
Udløber
22-04-2019
Kviknummer
LJA-72463592
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Praktisk information
Indrykket
11-04-2019
Ansøgningsfrist
22-04-2019
Kviknummer
LJA-72463592
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura
Beliggenhed