Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist til området for plantesundhed og biosecurity i Landbrugsstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet - Departementet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-01-2020

Sidder du i dit første job og vil prøve noget nyt? Eller er du nyuddannet, har en spids pen og lyst til at arbejde bredt med forvaltningsopgaver, mindre projekter, juridisk kvalitet, bekendtgørelser og vejledninger og alt muligt andet? Så læs nedenfor.

 

Om stillingen

Du vil blive ansat som fuldmægtig i Team Plantesundhed, hvor opgaverne vil bestå af forvaltningsretlige kvalitetsopgaver, hjemmelstjek af vejledninger, bidrag med juridiske vurderinger samt deltagelse i mindre projekter. Ydermere skal du udfærdige notater og sparre med naturfaglige kollegaer. Du vil desuden også have visse opgaver i forbindelse med minister- og departementsbetjening.

 

Om enheden for Planter

I enheden Planter er vi knap 30 medarbejdere fordelt på 2 teams. Det ene team sidder i Nyropsgade i København og varetager reguleringsopgaver, minister- og departementsbetjening, IT udvikling, kommunikation samt kontakten med erhvervene som sådan. På det legendariske Augustenborg slot i Sønderjylland arbejder enhedens andet team. Dette team varetager kontrolkoordineringen, den daglige kundekontakt, udstedelse af plantesundhedscertifikater, fakturering mv.   

 

Hele frø-, forædlings- og plantesundhedsområdet hviler på EU-regulering i form af forordninger og direktiver. Vores opgaver er bl.a. at sikre frø- og planteproducenters markedsadgange, handel, import og eksport, men også at hindre at karantæneskadegørere findes i Danmark og i den danske natur såvel som i den danske frø- og planteproduktion. Biosecurity er en samlet betegnelse for de sikkerhedsforanstaltninger som risikoanalyser og beredskab, som vi arbejder med, for at undgå smitte, udbrud eller etablering af karantæneskadegørere på frø- og planteområdet. Du kan læse mere om biosecurity her: https://ec.europa.eu/food/plant/plant_health_biosecurity_en, og du kan læse mere om vores opgaver i øvrigt på www.LBST.dk samt på www.plantesundhed.dk.

 

Vi arbejder tæt sammen i enheden. Vi arbejder også tæt sammen med andre enheder i Landbrugsstyrelsen, i Fødevarestyrelsen, med vores departement og med forskere indenfor planter og erhvervets organisationer.

 

I år er det Internationalt plantesundhedsår #IYPH2020, og her har vi mulighed for at komme bredere ud med vores budskaber om forebyggelse, anmeldepligt mv. for at hindre karantæneskadegørere i Danmark, hvilket også er en af vores store dagsordner.

 

Om dig

Vi forventer at du:

 

Er uddannet og måske nyuddannet - cand.jur., cand.merc.jur. eller lignende og har et solidt kendskab til forvaltningsretten og offentlighedsloven.

  • Du er juridisk stærk - grundig uden at være perfektionist.

  • Er fleksibel og kan håndtere korte deadlines.

  • Har en spids pen, og er dygtig til at kommunikere i skrift og i tale.

  • Hurtigt kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger suppleret med, at du er effektiv og får lukket dine sager - også når du samtidigt skal holde mange andre bolde i luften.

  • Er en holdspiller, der også kan arbejde selvstændigt og er proaktiv. Du kan desuden lide at indgå i arbejdsrelationer med andre faggrupper end din egen.

  • Det er ikke et krav, men en fordel at have et kørekort og i øvrigt flair for tal og IT.

 

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten).

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V.

 

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Sara Mørch på telefon 4526 3826 eller enhedschef Kristine Riskær på telefon 4526 3700.

 

Du kan læse mere om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk.

 

Ansøgning

Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. andre bilag online i vores rekrutteringssystem (tryk på Søg stillingen) senest den 5. februar 2020 kl. 23:59.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Miljø- og Fødevareministeriet - Departementet

Adresse 1
Nyropsgade 30
1780 København V
Danmark
Adresse 2
Nyropsgade 30
1730 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-01-2020
Udløber
05-02-2020
Kviknummer
LJA-79031266
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Miljø og energi
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Miljø- og Fødevareministeriet - Departementet

Adresse
Nyropsgade 30
1730
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-01-2020
Ansøgningsfrist
05-02-2020
Kviknummer
LJA-79031266
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Miljø og energi
Beliggenhed