Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist til nyetableret HR enhed

Digitaliseringsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-05-2023

Vi søger en erfaren jurist, som vil være med til at etablere en ny HR-enhed og varetage en bred palette af personalejuridiske opgaver i Digitaliseringsstyrelsen med ca. 400 ansatte. 

Om stillingen

Som led i en ressortændring er Digitaliseringsstyrelsen på vej ud af en koncernfælles HR-funktion, og vi etablerer derfor en helt ny HR enhed, som bliver en del af vores Direktions- og kommunikationssekretariat. HR-enheden skal blandt andet varetage opgaver inden for rekruttering, ansættelse, on-boarding, medarbejderudvikling etc.

Som jurist skal du varetage det personalejuridiske område, og da teamet er nyetableret, har du mulighed for at være med til at udvikle og etablere processerne inden for dit arbejdsområde.

Arbejdsopgaverne vil sjældent være ens og vil blandt andet være:

  • yde rådgivning ang. personalejuridiske spørgsmål og problemstillinger
  • udarbejde juridiske beslutningsoplæg, notater, politikker, vejledninger og retningslinjer
  • videreudvikle arbejdsgange og best practise inden for HR
  • holde oplæg om juridiske og personalepolitiske emner for chefgruppen.

Du vil få rig mulighed for at prøve kræfter med flere områder, og hvis du ikke allerede har det, så får du et grundigt kendskab til centraladministrationen.

Om dig

Vi leder efter dig, der har erfaring med personalejura, gerne fra det statslige område, og vi forventer, at du kan genkende dig selv i nedenstående udsagn:

  • har en skarp pen
  • har lyst til at bidrage til at oprette en ny HR-enhed
  • høj faglig integritet og en god juridisk dømmekraft
  • evner at omsætte juraen til brugbare løsninger i praksis.

Grundet arbejdsopgaverne er der en bred kontaktflade i hele styrelsen, og derfor er det vigtigt, at du trives med mange samarbejdsflader samt er nysgerrig på samarbejde i en organisation med medarbejdere fra mange forskellige uddannelsesretninger.

Om os

I HR-enheden er vi ca. ti medarbejdere. Vores tilgang til arbejdet er præget af en god samarbejdskultur, eftersom koordinering og videndeling er essentielt for, at vi kommer godt i mål med vores opgaver.

Vi er en del af Direktions- og kommunikationssekretariat, hvor vi samlet er ca. 25 medarbejdere, en presse- og kommunikationschef, en teamleder for HR samt en kontorchef.

I Direktions- og kommunikationssekretariatet lægger vi vægt på en ordentlig og uformel omgangsform. Generelt er Digitaliseringsstyrelsen en social styrelse, og har man lyst, er der mulighed for at deltage i faglige netværk og sociale arrangementer såsom kunstklub, vinklub, fodboldhold og fredagsbarer. Der er endvidere et fagligt juridisk netværk, hvor du kan udvikle dine juridiske kompetencer og høre om de andre juridiske opgaver, som dine kollegaer varetager i styrelsen.

I Digitaliseringsstyrelsen er vi ca. 400 medarbejdere, som hver dag går forrest i arbejdet for et mere digitalt offentligt Danmark med borgere og virksomheders behov i centrum. Vi sætter barren højt og har et klart fokus på din kompetence- og karriereudvikling.

Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs af styrelsen er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil som udgangspunkt blive indplaceret som konsulent på baggrund af dine kvalifikationer.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Ansættelsesområdet er Digitaliserings- og ligestillingsministeriet med tilhørende institutioner, pt. Digitaliseringsstyrelsen og Danmarks Statistik.

Flere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Maria Antonsen, +45 5144 4819, marant@digst.dk eller juridisk chefkonsulent Alice Kjær Kisling, +45 2310 7054, alkis@oes.dk. Du er velkommen til at skrive en sms, så ringer de dig op.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen Søg stillingen senest den 1. juni 2023.

Vi forventer at holde første og anden samtaler i uge 23-24. For kandidater som går videre til anden samtale, vil der være mindre skriftlig caseopgave. Vi håber at kunne byde vores nye kollega velkommen den 1. august 2023.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Digitaliseringsstyrelsen

Adresse 1
Landgreven 4
1017 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-05-2023
Udløber
01-06-2023
Kviknummer
LJA-84766058
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Digitaliseringsstyrelsen

Adresse
Landgreven 4
1017
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-05-2023
Ansøgningsfrist
01-06-2023
Kviknummer
LJA-84766058
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed