Gem annonce

Jurist til Miljøministeriets departement, Kontoret for Vand og Klimatilpasning

Miljøministeriets Departement

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-04-2021

Vil du indgå i et stærkt fagligt team, der arbejder på at sikre den rette balance mellem hensynet til miljøet og de erhvervsmæssige forhold for danske akvakulturvirksomheder? Så er der et job for dig i Kontoret for Vand og Klimatilpasning.

 

Her arbejder vi med politikudvikling og regelarbejde på akvakulturområdet for at sikre, at akvakulturproduktionen i Danmark kan foregå bæredygtigt. Vores kerneopgaver er at skabe klare retningslinjer for forvaltningen af fiskeopdræt og at arbejde for, at erhvervet kan producere bæredygtige fødevarer og vækste inden for de givne miljømæssige rammer. Akvakulturteamet består af jurister, generalister og biologer, og løser opgaver i tæt samarbejde med departementets øvrige kontorer og teams. Teamet er del af kontoret for Vand og Klimatilpasning, som foruden akvakultur bl.a. arbejder med klimatilpasning og vandmiljø.

 

Vores forventninger til dig

Du er uddannet cand.jur. med stærke juridiske kompetencer og har lyst til at sætte dig ind i et spændende og udfordrende fagområde.

 

Vi lægger vægt på, at du:

  • Motiveres af at finde løsninger på komplekse juridiske problemstillinger også med korte deadlines.

  • Har interesse og flair for at skrive love og bekendtgørelser.

  • Er god til at arbejde struktureret og målrettet og til at prioritere i dine sager.

  • Har interesse for formidling og kan kommunikere juridiske budskaber i skrift og tale på en forståelig måde.

  • Er initiativrig, engageret og professionel.

  • Er en god kollega, som har lyst og overskud til at hjælpe andre og give og modtage feedback.

 

Erfaring fra centraladministrationen er en fordel, men det er ikke et krav. Såvel erfarne som nyuddannede jurister kan komme i betragtning. 

 

Hvad kommer du især til at arbejde med?

Din overordnede opgave er betjening af minister og Folketing i forhold til opgaver på akvakulturområdet. Det gør du ved at bidrage til løsning på problemstillinger af juridisk karakter i balance med den politiske kontekst og de naturfaglige rammer.

 

Du kommer til at arbejde med at vurdere det juridiske handlingsrum, skabe klare beslutningsoplæg for politiske beslutninger samt bidrage med strategi og projektopgaver. Opgaverne kan også være udarbejdelse af bidrag til samrådsmateriale, besvarelse af spørgsmål fra Folketinget og udarbejdelse af udkast til nye regler (love og bekendtgørelser).

 

Dit arbejde bliver udfordrende og udviklende med fokus på juridisk bistand og analyser, der skaber merværdi og løsninger. Din arbejdsdag kan være omskiftelig i opgave og karakter. Vi kender ikke altid dagen, før den er omme. Du kommer til både at arbejde med korte deadlines, og til at arbejde med den langsigtede udvikling i opgaverne. 

 

Vi tilbyder

Du vil komme til at arbejde i statsadministrationen tæt på, hvor mange vigtige beslutninger tages, og du får med jobbet mulighed for at være med til at gøre en forskel ved at kunne påvirke beslutningsprocesser med din faglighed. Dit arbejdsområde har politisk og offentlig bevågenhed. Du vil få en spændende arbejdsdag, hvor du arbejder sammen med mange dygtige og engagerede kolleger, og hvor du vil blive udfordret på dine faglige og personlige kompetencer. Du bliver ansat i et team, hvor samarbejde, holdånd og videndeling er nøgleord for at løse opgaverne på bedste vis.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen er som fuldmægtig/konsulent og sker i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten). Der vil afhængig af kvalifikationer være mulighed for at forhandle kvalifikationstillæg.

 

Din ansættelse er på 37 timer ugentligt.

 

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner.

 

Dit arbejdssted er i Miljøministeriets departement, Holmens Kanal 42, København K - to minutter fra Gammel Strands metrostation.

 

Du ansættes pr. den 1. juni 2021.

 

Kontakt os gerne

Du er velkommen til at ringe til kontorchef Kristian Baden Dambo-Korch på tlf. 20 91 34 39.

 

Sådan søger du stillingen

Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV og eksamensbevis for både bachelor- og kandidatuddannelse senest onsdag den 21. april 2021.

 

Vi forventer at afholde samtaler i uge 16-17. Indkaldes du til samtale, vil du torsdag den 22. april 2021 kl. 20-21 skulle løse en opgave derhjemme.

 

Ansættelsessamtalen afholdes over Skype.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

  

Miljøministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge. 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Miljøministeriets Departement

Adresse
Holmens Kanal 42
1216 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-04-2021
Udløber
21-04-2021
Kviknummer
LJA-81932242
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Miljøministeriets Departement

Adresse
Holmens Kanal 42
1216
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-04-2021
Ansøgningsfrist
21-04-2021
Kviknummer
LJA-81932242
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce