Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist til juridisk afdeling med speciale inden for miljøret

Vejdirektoratet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-01-2019

Vejdirektoratet søger en skarp og ambitiøs jurist med erfaring fra miljøområdet og med gode samarbejds- og kommunikationsevner til en fortsat udvikling af de mange miljøretlige aspekter.

 

Dine opgaver:

Vejdirektoratet er omfattet af en lang række miljøretlige regler, herunder VVM-reglerne, vandløbsloven, miljøbeskyttelsesloven, spildevandsreglerne, naturbeskyttelsesloven mv.

 

Din primære opgave er at tage hånd om de miljøretlige problemstillinger i krydsfeltet mellem anlæg, drift og jura. Du er sparringspartner i forbindelse med planlægning af projekter, anlæg og drift og forstår at formidle miljøretten til andre faggrupper i organisationen.

 

Som husadvokat strækker dine opgaver sig fra intern ad-hoc rådgivning inden for miljøretlige og forvaltningsretlige spørgsmål til rådgivning i forbindelse med anlægsprojekter. Samtidig skal du sikre den fortsatte udvikling af området i Vejdirektoratet. Din dagligdag består også af intern undervisning, og du har som naturligt led i dit arbejde kontakt til advokater.

 

Derudover har du klassiske offentligretlige opgaver med regeludstedelse, lovarbejde, lovfortolkning og ministerbetjening.

 

Din profil:

Du er en dygtig jurist med en veludviklet analytisk sans og kan omsætte juraen i praksis. Du kan kommunikere kompliceret jura klart, tydeligt og venligt til andre faggrupper samtidigt med, at du kan stå ved din faglighed, når det er nødvendigt.

 

Stillingen kræver, at du som person har lyst til at samarbejde med andre faggrupper på tværs af organisationen og med eksterne parter, hvor du skal være en stærk repræsentant for Vejdirektoratet.

 

Du har indgående kendskab til miljølovgivning, gerne med erfaring fra statsadministration, kommune eller som rådgiver. Erfaring med lovgivningsprocessen vil være et plus.

 

Om os:

Den juridiske afdeling består af 15 medarbejdere. De juridiske opgaver strækker sig fra regeludstedelse og fortolkning inden for vejlovgivningen og tilgrænsende regler til ministerbetjening, klagesagsbehandling og faktisk forvaltningsvirksomhed samt miljøforhold.

 

Jura fungerer også som Vejdirektoratets husadvokat, det vil sige, at juristerne skal kunne håndtere juridiske spørgsmål inden for en lang række juridiske discipliner samt hurtigt kunne udlede de juridiske problemer ud af en konkret konfliktsituation. Endelig er vi ansvarlige for koordineringen af myndighedsarbejdet i Vejdirektoratet.

 

Dine løn- og ansættelsesvilkår:

Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer. For den rette kandidat, er der mulighed for ansættelse som specialkonsulent.

 

Tjenestested vil som udgangspunkt være i København men der kan også være mulighed for at have tjenestested hos Vejdirektoratet i Skanderborg.

 

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Dit ansættelsesområde vil være Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i afdelingen Jura, hvor du ansættes i området for Vejsektor og myndighed på adressen Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal, 1577 København V eller på Thomas Helsteds Vej 11, 8660 Skanderborg.

 

Læs mere:

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Therese Hvidberg-Hansen på telefon 6193 0610.

 

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest fredag den 15. februar 2019. Vi forventer at afholde samtaler den 22. februar 2019.

 

Søg stillingen ved at trykke på linket Ansøg via Link eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

 

 

I Vejdirektoratet er vi med til at skabe fremtidens infrastruktur i Danmark. Vi er et stort hold af fagligt engagerede medarbejdere, der arbejder innovativt sammen med hele vejsektoren for at skabe de bedste løsninger, der kan få mennesker og varer nemt og sikkert frem.

 

Vi tager hånd om dagligdagens trafikale udfordringer, planlægger og styrer nogle af landets største og mest komplekse anlægsprojekter, mens vi har et vågent blik på morgendagens udvikling med fx selvkørende biler.

 


Del dette job

Kontakt

Vejdirektoratet

Adresse 1
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-01-2019
Udløber
15-02-2019
Kviknummer
LJA-69957289
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Vejdirektoratet

Adresse
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-01-2019
Ansøgningsfrist
15-02-2019
Kviknummer
LJA-69957289
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura
Beliggenhed