Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist til intern rådgivning

HOFOR

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-05-2019

Er du forretningsorienteret generalist med appetit på at specialisere dig, og har du lyst til at blive en del af Danmarks største forsyningsvirksomhed?

 

Du bliver en del af vores juridiske sektion, der fungerer som HOFORs interne advokatkontor. Her bliver du en del af et team på 7 erfarne og specialiserede advokater, og du kommer til at bringe både juridiske kompetencer og forretningsforståelse i spil. 

 

HOFOR er en virksomhed i hastig udvikling med et årligt investeringsprogram i milliardklassen og i den juridiske sektion identificerer og rådgiver vi om juridiske risici i forbindelse med både investeringer og anlægsarbejder samt den omfattende regulering, vi som forsyningsvirksomhed er underlagt. Vores rådgivning omfatter alle aspekter af juraen bortset fra ansættelses- og skatteret. Vi bistår ved kontraktskrivning og deltager i forhandlinger med eksterne samarbejdspartnere. Vi håndterer også rets- og voldgiftssager, og vi har kontakten til de eksterne advokater, vi samarbejder med. Vores opgaver omfatter også spørgsmål om ledningsret og gæsteprincippet, ligesom vi har opgaver relateret til finansiel regulering og IT-ret. 

 

Vi forventer, at dine primære arbejdsopgaver bliver generel erhvervsret, særligt udfærdigelse og fortolkning af kontrakter, og finansiel regulering af energihandelssektoren (REMIT, EMIR, MIFIDII, MAR). Derudover vil du blive involveret i specialer og opgaver efter virksomhedens behov.

 

Du samarbejder bredt, både internt og eksternt, med kolleger og samarbejdspartnere med forskellig uddannelses- og stillingsmæssig baggrund.

 

Du bliver en del af en virksomhed, hvor viden og faglighed værdsættes. Vi har en åben og uformel omgangstone og sætter pris på sparring og samarbejde, og du får engagerede og dygtige kolleger med et godt fællesskab indadtil og gode relationer udadtil. Vi har travlt, men det er samtidig vigtigt for os at tilrettelægge arbejdet, så arbejds- og privatliv kan balancere i en travl hverdag. Vi har fleksordning og kan i perioder give mulighed for nedsat tid.

 

Du er løsningsorienteret cand.jur 

Du er uddannet cand.jur. med mindst 5 års erhvervserfaring. Du er dygtig til formueret og har god forståelse for obligations- og ejendomsret. Du trives med at løse både mindre opgaver og større sager. Det er en fordel men ikke et krav, hvis du har erfaring med forsyningssektoren, aftaleret og/eller finansiel regulering. Du har mod på og evner at sætte dig ind i nye områder.

 

Som person er du udadvendt, har gode samarbejdsevner og er løsningsorienteret. Du har gode kommunikationsevner, og du kan formidle juridisk stof til kolleger med anden faglig baggrund, så alle kan forstå det. Du arbejder selvstændigt, effektivt og struktureret, og er god til at identificere og belyse risici. Du overholder deadlines, sikrer fremdrift i dine opgaver og forstår at følge dem til dørs.

 

Virksomhedssproget i HOFOR er dansk, men vi har en række udenlandske samarbejdspartnere, hvor vi bruger engelsk som arbejdssprog.

 

Bliv en del af en større udvikling 

I HOFOR skaber vi fremtidens forsyning. Vi udvikler bæredygtige forsyningsløsninger, der kan håndtere klimaforandringer og miljøhensyn, så kommende generationer også kan få varme i stuen, gas på komfuret og rent drikkevand i hanen. Vi sørger desuden for, at spildevand og regnvand fjernes på en forsvarlig og miljørigtig måde, ligesom vi også sørger for miljørigtig afkøling i erhvervsejendomme, og vi opfører vindmøller.   

 

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på www.hofor.dk/baeredygtige-byer

 

Klar til at ansøge?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte juridisk chef Henriette Bytoft Flügge, telefon 27954374 eller advokat Anne Wieland på telefon 27952075.

 

Ansøgningsfristen er den 3. juni 2019. Vi forventer, at holde ansættelsessamtaler løbende og opfordrer derfor til, at du sender din ansøgning hurtigst muligt. Du skal være indstillet på at deltage i en persontest.

 

Forventet tiltrædelse 1. august 2019.

 

Vær venligst opmærksom på, at ansøgninger kun modtages elektronisk gennem vores elektroniske rekrutteringssystem. Send din ansøgning ved at klikke på 'søg stillingen'.

 

HOFOR står for Hovedstadsområdets Forsyningsselskab. Vi er 1.200 engagerede medarbejdere, der skaber en årlig omsætning på omkring 5,5 mia. kr. Sammen sørger vi for, at en mio. danskere får rent drikkevand, og vi forsyner byer med klimavenlig fjernvarme, bygas og fjernkøling, ligesom vi afleder spildevand og opfører vindmøller. HOFOR ejer også Amagerværket, hvor vi producerer fjernvarme og el. Vores mål er at levere forsyningsløsninger, der er grønne, sikre og billige på en måde hvor vi beskytter grundvandet, koordinerer klimatilpasning og skybrudssikring, og leverer en CO2-neutral energiforsyning. Disse mål og ambitioner samler vi under overskriften: Bæredygtige byer.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

HOFOR

Adresse 1
Ørestads Boulevard 35
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-05-2019
Udløber
03-06-2019
Kviknummer
LJA-73395367
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

HOFOR

Adresse
Ørestads Boulevard 35
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-05-2019
Ansøgningsfrist
03-06-2019
Kviknummer
LJA-73395367
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed