Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist til forskningsområdet hos Center for Regional Udvikling

Region Hovedstaden

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
26-10-2018

Vil du være med til at forhandle forskningskontrakter med nogen af verdens største medicinalvirksomheder? Vil du være med til at sikre forskernes rettigheder når de forsker? Vil du være med til at understøtte forskning på topniveau? Hvis du kan svare ja på de tre spørgsmål, så vil vi gerne se en ansøgning fra dig.

 

Enheden for Sundhedsforskning og Innovation i Center for Regional Udvikling søger en dygtig jurist til teamet Jura & Kontrakter med tiltrædelse senest 1. januar 2018. 

 

Kort om stillingen

I Jura & Kontrakter bliver du en del af et velfungerende team bestående af otte jurister og to studenter. Du kommer selvstændigt til at forhandle og udarbejde forskningskontrakter, herunder aftaler om klinisk afprøvning af lægemidler og medicinsk udstyr, konsulentaftaler, fortrolighedsaftaler, Material Transfer Agreements mv. 

 

Jobbet kræver, at du er grundig, har overblik og kan arbejde selvstændigt. Du vil blive grundigt oplært i de enkelte kontrakttyper. 

 

Vi forventer, at du: 

 

  • har en relevant uddannelse, som cand.jur. eller cand.merc.jur., gerne nyuddannet eller med et par års erfaring
  • har interesse for eller erfaring med udarbejdelse og forhandling af kontrakter
  • har gode kommunikationsevner både i skrift og tale
  • har interesse for eller erfaring med at arbejde i en offentlig politisk styret organisation
  • er flydende og fortrolig i mundtlig og skriftligt engelsk, da forhandlingen hovedsageligt foregår på engelsk
  • kan overskue et stort antal verserende sager og overholde deadlines
  • kan løfte opgaver både selvstændigt og som en del af et team

 

 

Om os

Center for Regional udvikling har ca. 200 medarbejdere og varetager mange forskellige områder inden for forskning, miljø og regional udvikling. Vi spiller en central rolle i regionens vision om at blive den grønne og innovative metropol med høj vækst og livskvalitet samt et sammenhængende sundhedsvæsen på internationalt topniveau. 

 

Enheden Sundhedsforskning og Innovation arbejder med at fremme og understøtte forskning og innovation, som kan bidrage til udvikling af sundhedsvæsenet og regionens øvrige opgaver samt understøtte vækst i hovedstadsregionen. 

 

Jura & Kontrakter håndterer årligt over 1300 forskningskontrakter mellem eksterne parter og regionens hospitaler. Forskningsområdet har stor strategisk bevågenhed i Region Hovedstaden. Hvert år bruger regionen over to mia. kr. på forskning. Halvdelen af disse midler er finansieret af eksterne parter. Teamet varetager også juridiske støtte til resten af Center for Regional Udvikling inden for bl.a. offentligretlige områder. 

 

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Deniz Yüksel Pedersen på telefon 23 74 48 67 eller enhedschef Rosa Andersen telefon på 30 46 36 39. 

 

Ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. 

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. 

 

Ansættelsesstedet er Regionsgården, Center for Regional Udvikling, Kongens Vænge 2, 3400 Hillerød.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser senest den 19. november 2018 kl. 12

 

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 46. 

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. 

 

Region Hovedstaden som arbejdsplads

Region Hovedstaden er Danmarks største region med 1,7 millioner indbyggere, et årligt budget på 37 milliarder kroner og godt 46.000 medarbejdere. Region Hovedstadens hovedopgaver er hospitaler, praksissektor, psykiatri, handicap og regional udvikling. Regionen ledes af regionsrådets 41 folkevalgte politikere og har hovedsæde på Regionsgården i Hillerød. Region Hovedstaden ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge. Læs mere på www.regionh.dk   

Del dette job

Kontakt
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød
Praktisk information
Oprettet
26-10-2018
Udløber
19-11-2018
Kviknummer
LJA-67088631
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, Politik og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstaden

Adresse
Kongens Vænge 2
3400
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-10-2018
Udløber
19-11-2018
Kviknummer
LJA-67088631
Jobtype
Fuldtid
Fag
Jura, Politik og samfund
Beliggenhed