Gem annonce

Jurist til Erhvervsministeriets Koncern HR

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-06-2022

Brænder du for personalejura, trives du med at være sparringspartner, og vil du være en del af et personalejuridisk videncenter? Så kan du være vores nye personalejurist og dermed blive en del af Koncern HR i Erhvervsministeriet.

Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø

I Erhvervsministeriets Koncern HR servicerer vi ministeriets departement og syv styrelser med alle former

for HR-opgaver. Nu søger vi en ny kollega til vores personalejuridiske team. Vi er ca. 45 medarbejdere, og vi er organiseret i 5 teams: Administration, Organisationsudvikling, Rekruttering, HR-partner og HR- Jura.

I HR-jurateamet er vi 6 kolleger, herunder en teamleder. Vi er juridiske rådgivere og sparringspartnere - både eksternt i forhold til styrelserne og internt i forhold til kolleger i resten af koncern HR. Udover at rådgive er det også vores opgave at holde styr på praksis, overenskomster, nye regler og retningslinjer, ligesom vi også skal være stærke i styring af både store og små processer.

Du kommer til at arbejde med mange forskellige opgaver

  • Rådgivning af ledere og HR-partnere i vanskelige personalesager og rekrutteringer
  • Tværgående personalejuridiske opgaver som f.eks. fortolkning af statens overenskomster, barsels- og ferieregler, tjenestemandsret
  • Udvikling af og sparring om politikker, vejledninger og retningslinjer inden for personale- og arbejdsmiljøområdet
  • Udarbejdelse af notater, der skaber overblik over et område eller går i dybden med en juridisk problemstilling
  • Indgå i arbejdsgrupper på tværs af teams også inden for ikke-juridiske områder
  • Udvikling af processer og retningslinjer i ministeriets institutioner
  • Sagsbehandling af sager om vederlag til medlemmer af råd og nævn
  • Besvarelse af anmodninger om aktindsigt i sager vedrørende ansættelsesforhold mv.
  • Ansættelse af chefer på ministerområdet

Du bidrager aktivt til teamet

Du er uddannet jurist, og ønskeligt kommer du med erfaring inden for ansættelsesret i staten, men har du anden relevant erfaring eller er du nyuddannet, ser vi også gerne en ansøgning fra dig. Det afgørende er, at du er pragmatisk og løsningsorienteret, og at du trives i et krydsfelt med mange interessenter og beslutningstagere.

Du kan arbejde selvstændigt, og du trækker på din erfaring, når du analyserer problemstillinger og strukturerer opgaver. Du har en sikker evne til at finde ind til kernen i en sag, og du kan forklare juridiske sammenhænge og servere konkrete mulige løsninger, så ikke- jurister også forstår, hvad det handler om.

Det er også vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og en høj grad af personlig drivkraft og gå-på-mod. Teamet er kendetegnet ved et godt samarbejde, hvor alle bidrager aktivt med viden og erfaring, hvor der er behov for det i den daglige drift. Vi bevarer en positiv indstilling i tilgangen til arbejdsopgaverne, og ingen sag er for lille eller for stor til at blive løst.

Du får en varieret hverdag i Koncern HR

Vi arbejder i en forbedringskultur, hvor vi altid har fokus på at finde bedre løsninger på baggrund af vores erfaringer og input fra omverdenen. Debatten er til tider livlig, og vi holder humøret højt også når tempoet er hektisk. Alle opgaver løses i tæt samarbejde med de øvrige teams i Koncern HR, ligesom vi også søger sparring med andre ministeriers HR-afdelinger. Koncern HR har base i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i Valby. Her har vi en velfungerende personaleforening, gratis fitnessfaciliteter, en god kantine og flere sociale arrangementer.

Ansættelse

Du vil blive ansat som fuldmægtig i henhold til overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Ansættelsesstart er 1. oktober 2022.

Ansøgning

Du søger stillingen via nedenstående knap "søg stillingen" eller via vores elektroniske ansøgningsmodul på https://www.kfst.dk/om-os/job/ledigestillinger/.

Vi skal have modtaget din ansøgning med CV, karakterudskrifter fra både bachelor og kandidat samt eksamensbevis senest søndag den 14. august, kl. 12.00. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 33 og 34.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Koncern HR-chef Catharina Winterberg på 91 33 70 48 eller chefkonsulent Maja Fabricius Hass på 91 33 70 40.

Der vil blive brugt personlighedsanalyse som led i rekrutteringen.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
14-06-2022
Udløber
01-08-2022
Kviknummer
LJA-83715498
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.
Lignende job

Københavns Universitet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Adresse
Carl Jacobsens Vej 35
2500
Valby
Danmark
Praktisk information
Indrykket
14-06-2022
Ansøgningsfrist
01-08-2022
Kviknummer
LJA-83715498
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce