Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist til Erhvervsministeriets Koncern HR

Erhvervsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
27-07-2020

Brænder du for personalejura, trives du med at være sparringspartner, og vil du være en del af et personalejuridisk videncenter? Så kan du være vores nye personalejurist og dermed blive en del af Koncern HR i Erhvervsministeriet.

Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø:
I Erhvervsministeriets Koncern HR servicerer vi ministeriets departement og syv styrelser med alle former for HR-opgaver. Vi er ca. 40 medarbejdere, og vi er organiseret i 5 teams: Administration, Organisationsudvikling, Rekruttering, HR-partner og Jura. Vi søger lige nu en ny kollega til vores personalejuridiske team.

I jurateamet er vi 7 medarbejdere. Vi er juridiske rådgivere og sparringspartnere - både eksternt i forhold til styrelserne og internt i forhold til kolleger i resten af koncern HR. Udover at rådgive er det også vores opgave at holde styr på praksis, overenskomster, nye regler og retningslinjer, ligesom vi også skal være stærke i styring af både store og små processer.

Du kommer til at arbejde med mange forskellige opgaver:

  • Rådgivning af ledere og HR-partnere i vanskelige personalesager og rekrutteringer
  • Tværgående personalejuridiske opgaver som f.eks. fortolkning af statens overenskomster, barsels- og ferieregler, tjenestemandsret
  • Udvikling af og sparring om politikker, vejledninger og retningslinjer inden for personale- og arbejdsmiljøområdet
  • Udarbejdelse af notater, der skaber overblik over et område eller går i dybden med en juridisk problemstilling
  • Indgå i arbejdsgrupper på tværs af teams også inden for ikke-juridiske områder
  • Udvikling af processer og retningslinjer i ministeriets institutioner
  • Sagsbehandling af sager om vederlag til medlemmer af råd og nævn
  • Besvarelse af anmodninger om aktindsigt i sager vedrørende ansættelsesforhold mv.
  • Ansættelse af chefer på ministerområdet
  • Håndtering af personalemæssige konsekvenser af flytningen af statslige arbejdspladser og andre større tværgående projekter.

Du bidrager aktivt til teamet:
Du er uddannet jurist, og ønskeligt kommer du med erfaring inden for ansættelsesret i staten, men har du anden relevant erfaring eller er du nyuddannet, ser vi også gerne en ansøgning fra dig. Det afgørende er, at du er pragmatisk og løsningsorienteret, og at du trives i et krydsfelt med mange interessenter og beslutningstagere.

Du kan arbejde selvstændigt, og du trækker på din erfaring, når du analyserer problemstillinger og strukturerer opgaver. Du har en sikker evne til at finde ind til kernen i en sag, og du kan forklare juridiske sammenhænge og servere konkrete mulige løsninger, så ikke- jurister også forstår, hvad det handler om.

Det er også vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og en høj grad af personlig drivkraft og gå-på-mod. Teamet er kendetegnet ved et godt samarbejde, hvor alle bidrager aktivt med viden og erfaring, hvor der er behov for det i den daglige drift. Vi bevarer en positiv indstilling i tilgangen til arbejdsopgaverne, og ingen sag er for lille eller for stor til at blive løst.

Du får en varieret hverdag i Koncern HR:
Vi arbejder i en forbedringskultur, hvor vi altid har fokus på at finde bedre løsninger på baggrund af vores erfaringer og input fra omverdenen. Debatten er til tider livlig, og vi holder humøret højt også når tempoet er hektisk. Alle opgaver løses i tæt samarbejde med de øvrige teams i Koncern HR, ligesom vi også søger sparring med andre ministeriers HR-afdelinger. Koncern HR har base i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i Valby. Her har vi en velfungerende personaleforening, gratis fitnessfaciliteter, en god kantine og flere sociale arrangementer.

Ansættelse:
Du vil, alt efter kvalifikationer og erfaring, blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent i henhold til gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet.

Ansøgning:
Du søger stillingen via vores elektroniske ansøgningsmodul på https://www.kfst.dk/om-os/job/ledigestillinger/.

Vi skal have modtaget din ansøgning med CV, karakterudskrifter fra både bachelor og kandidat samt eksamensbevis senest tirsdag den 11. august 2020, kl. 12:00.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at personalejuridisk chef Anne Nue på 91 33 70 75.

Der vil blive brugt personlighedsanalyse som led i rekrutteringen.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsministeriet

Adresse 1
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K
Danmark
Adresse 2
Slotsholmsgade 12
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-07-2020
Udløber
11-08-2020
Kviknummer
LJA-80737919
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsministeriet

Adresse
Slotsholmsgade 12
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-07-2020
Ansøgningsfrist
11-08-2020
Kviknummer
LJA-80737919
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration
Beliggenhed