DTU Campus Service

DTU Campus Service,

Lyngby-Taarbæk
01-12-2017

Jurist til DTU Campus Service

Kontakt

DTU Campus Service

Anker Engelunds Vej 1
2800
Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-12-2017
Udløber:
12-12-2017
Kviknummer:
LJA-52192006
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Jura,
Politik og samfund
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du jurist med stærke kvalifikationer og kompetencer inden for udbudsret og entrepriseret?

Vil du være med til at drive et teknisk universitet i verdensklasse?

 

Campus Service (CAS) på Danmarks Tekniske Universitet (DTU) søger en kompetent og erfaren jurist til at varetage opgaver ifm. udbud, entrepriseret, kontrakter, forvaltning, aktstykker, mv.

CAS er en moderne Facilities Management organisation, der varetager drift, vedligehold og udvikling af DTUs bygningsmasse, arealer og faciliteter. Vi er samtidig en dynamisk og moderne serviceorganisation, hvor høj service og god kommunikation er nøgleord.

 

De primære ansvarsområder

DTU er i fuld gang med udbygning og modernisering af DTUs arealer og bygningsmasse. Der er gennemført en række store udbud og flere venter forude, ligesom der løbende pågår mange mindre udbud og driftsopgaver. Det er CAS, der varetager denne spændende opgave for DTU, og der er behov for en stærk kompetence til det eksisterende team.

 

Som jurist i Campus Service vil du skulle rådgive og assistere projekt- og sektionsledere (ikke jurister) i forhold til de udbudsretlige og entrepriseretlige udfordringer, som følger af afdelingens portefølje af opgaver i relation til ovennævnte udbygning, ombygning, modernisering, udvikling, drift og vedligeholdelse.

 

Hertil vil der være mange forskellige opgaver, som udspringer af juridiske spørgsmål, f.eks. aktstykker, ekspropriation, lejeforhold, køb/salg af grunde, mv., hvorfor stillingen også indeholder opgaver af generel forvaltningsmæssig karakter.

 

I samarbejde med dine kollegaer vil dine primære ansvarsområder vil være:

 

  • formidling og rådgivning på baggrund af de generelle udbudsregler, AB92, ABT93, ABR89 og hermed beslægtede regler

  • assistance og kvalitetssikring i forbindelse med udarbejdelse af udbudsstrategier, udbudsmateriale, tilbudsvurdering, herunder udvikling og opdatering af paradigmer

  • generel juridisk sagsbehandling og ad-hoc opgaver, notater og indstillinger til ledelsen

  • kontraktkoncipering, herunder udvikling og opdatering af paradigmer

  • rådgivning og assistance i forbindelse med kontraktstyring samt kontraktretlige problemstillinger

 

Vores forventninger til dig

Du har lysten til at arbejde i et team, hvor opgaver spænder over flere fagområder. Du skal have evnen til at samle trådene og formidle din viden både i skrift og tale til vores projekt- og sektionsledere.

 

Du er uddannet cand.jur eller cand.merc.jur. og har god erfaring med udbud og entrepriseret. Erfaring med andre forvaltningsmæssige opgaver er en fordel, men ikke et krav.

 

Personligt forventer vi, at du:

 

  • er udadvendt, imødekommende og yder et højt serviceniveau

  • arbejder selvstændigt, men samtidig er i stand til at sparre med kolleger i afdelingen og andre enheder på DTU

  • har en struktureret og metodisk tilgang til dine opgaver, og trives med at skabe strukturer og overholde deadlines

  • kan holde hovedet koldt under pres og jonglere mange bolde i luften på én og samme gang, og selvom du er udpræget detaljeorienteret, formår at bevare overblikket

  • har flair for at arbejde på tværs af faglige og administrative strukturer i et dynamisk projektmiljø

 

Hvad tilbyder vi dig

Campus Service er en stabsfunktion i DTUs administration. Vi er samtidig en moderne ejendoms- og facilities management organisation, og vores vigtigste opgave er at servicere DTU og Campus Services kunder.

 

Organisatorisk er stillingen placeret i Campus Services administration med reference til Økonomi- og administrationschefen, hvor du vil udgøre afdelingens juridiske beredskab sammen med afdelingens øvrige 2 jurister. Der vil være et tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i administrationen inden for økonomi og space management.

 

Vi har en uformel omgangstone og et godt humør. Vores filosofi er, at det skal være sjovt at gå på arbejde, selv om vi har travlt! Du bliver en del af en arbejdsplads, der prioriterer et sundt og godt arbejdsmiljø og som lægger vægt på en sund balance mellem arbejds- og privatliv. Vi leder efter en kollega, der vil bidrage til den gode stemning og har en positiv indgangsvinkel til både arbejde og arbejdsmiljø.

37 timers arbejdsuge med et spændende og varierende job i en organisation i forandring. Mulighed for efteruddannelse og kompetenceudvikling efter behov. Gode arbejdsvilkår og kolleger i en virksomhed, der interesserer sig for sine medarbejdere.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Du ansættes som specialkonsulent efter gældende aftale mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Der er mulighed for forhandling af et tillæg efter kvalifikationer.

 

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest tirsdag d. 12. december 2017. Åbn linket "søg stillingen online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. 

1. og 2. samtale forventes gennemført inden jul.

 

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte jurist Nina Ravn på 5143 4903 eller jurist Louise Bruhn Petersen på 2096 0165.

 

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

 

Med ca. 200 ansatte er Campus Service en af de største af DTUs 8 teknisk administrative koncernstabe. Campus Service har til formål at udvikle, drive og vedligeholde DTUs bygningsmasse, arealer og faciliteter, samt varetage indvendig vedligehold og tilsyn med de derudover lejede DTU arealer og faciliteter. Målet for Campus Services virksomhed er, at DTUs bygninger, omgivelser og faciliteter er attraktive for de ansatte og studerende, men også at andre borgere, virksomheder og lokalsamfund anser DTU og DTUs faciliteter som et aktiv, man meget gerne benytter og samarbejder med.

 

 

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.000 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 5.800 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job
Lignende job
Bjorgvin Eiendomsmegling Vest
Bergen
Frist:
18-04-2018