Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist til Center for Ledelse og Strategi

Ishøj Kommune

Ishøj, Storkøbenhavn

Indrykket
08-04-2021

Er du en dygtig jurist med gode samarbejdsevner og lyst til at arbejde i et professionelt og løsningsorienteret arbejdsmiljø?  Har du erfaring med politisk betjening og indsigt i kommunale problemstillinger? Så er du måske vores nye kollega.

 

Jobbet

Du bliver en del af Center for Ledelse og Strategi, som er et centralt bindeled mellem direktionen, og kommunens øvrige otte centre.

 

Du refererer til centerchefen, og vil i det daglige arbejde også have et tæt og direkte samspil med kommunaldirektøren. I samarbejde med den anden jurist er det jeres opgave at være med til at sikre et højt juridisk niveau i centret.

 

Du bliver en del af et agilt team med meget engagerede og fagligt dygtige medarbejdere. Hverdagen er dynamisk, pulsen er høj, og samarbejdet er præget af et stærkt fagligt og socialt fællesskab. Man vil gøre en forskel, og man vil det sammen.

 

De juridiske medarbejdere i Center for Ledelse og Strategi fungerer som husjurister for resten af kommunen, og du vil derfor skulle løse et bredt spektrum af juridiske opgaver indenfor det offentligretlige område. Det kan f.eks. være i forhold til styrelsesloven, kommunalfuldmagtsreglerne, databeskyttelsesreglerne og generel forvaltningsret.

 

Du bliver ansvarlig for implementering af ny relevant lovgivning og sikring af compliance indenfor særligt det forvaltningsretlige område. Der vil ligeledes være opgaver af juridisk karakter inden for GDPR, som sker i samarbejde med IT.

 

Stillingen indebærer løbende betjening og rådgivning af direktionen og udarbejdelse af materiale til byrådet. Du skal desuden sammen med chefjuristen håndtere betroede, juridiske opgaver på tværs af organisationen.

 

Du skal herudover være med til at koordinere og kvalitetssikre besvarelser af aktindsigtsanmodninger. Opgaven løses bl.a. i et tæt samarbejde med centrets anden jurist og med inddragelse af sagsbehandlere, centerchefer og kommunikationsafdelingen.

 

Om dig

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring, en stærk interesse for offentlig ret og gerne et kendskab til databeskyttelsesreglerne. Vi vil herudover lægge vægt på, at du:

  • er cand.jur. eller cand.merc. jur. med velfunderede juridiske kompetencer

  • tænker strategisk og helhedsorienteret

  • kan tage ansvar og arbejde selvstændigt

  • har et stort overblik, og trives med at holde mange bolde i luften på én gang

  • er imødekommende, løsningsorienteret og kan samarbejde både internt og eksternt

  • er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt og evner at formidle kompliceret stof på en letforståelig måde - også til ikke-jurister

  • har lyst til at prøve kræfter med rollen som husjurist

 

Det er endvidere en fordel, hvis du har erfaring med betjening af det øverste ledelsesniveau i en politisk styret organisation.

 

Om Center for Ledelse og Strategi

I centret har vi et stærkt tværfagligt fællessskab, hvor vi bl.a. har fokus på en professionel direktionsbetjening, og har blik for at spille hele organisationen god. Vi har samtidig en uformel omgangstone, og vægter det sociale sammenhold højt.

 

Vi kan tilbyde dig ansættelse i et udfordrende, fagligt afvekslende og løsningsorienteret arbejdsmiljø med gode muligheder for og fokus på faglig og personlig udvikling.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt.

 

Yderligere information

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunaldirektør Kåre Svarre Jakobsen på tlf. 4085 3511 eller mail ksj@ishoj.dk, centerchef Søren Henriksen på tlf. 2938 1127 eller she@ishoj.dk, eller jurist Sidsel Kloppenburg tlf. 6193 6261 eller sklop@ishoj.dk

 

Vi forventer at afholde samtaler løbende.

 

Om Center for Ledelse og Strategi

Center for Ledelse og Strategi er en af Ishøj Kommunes 9 centre. Vi arbejder for borgmesteren, byrådet og direktionen, og understøtter derved kommunale beslutningsorganer på højeste niveau. Sideløbende varetager vi de overordnede, koordinerende opgaver vedrørende kommunens personale, beredskab, kommunikation, sundhed og analyse. Vores mål er at bidrage til at fastholde og udvikle Ishøj som en by, der er attraktiv at bo, leve og arbejde i.

 

Ishøj Kommune ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordres kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

 

Ishøj Kommune har indført røgfri arbejdstid pr. 1. august 2019.

 

Hvis du vil vide mere om at arbejde i Ishøj Kommune, kan du kigge videre her.

 

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

 

Søren Henriksen

Tlf.: 43577241

Tlf.: 29381127

 

Ansøgningsfrist:

28. april 2021

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Ishøj Kommune

Adresse 1
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj
Danmark
Adresse 2
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-04-2021
Udløber
28-04-2021
Kviknummer
LJA-81932241
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Ishøj Kommune

Adresse
Ishøj Store Torv 20
2635
Ishøj
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-04-2021
Ansøgningsfrist
28-04-2021
Kviknummer
LJA-81932241
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Strategi og udvikling
Beliggenhed