Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist søges til Departementet for Erhverv, Energi og Forskning

Grønlands selvstyre, Departementet for Erhverv, Energi og Forskning

Indrykket
29-07-2019

Departementet søger en dygtig jurist til stabsfunktionen. Stillingen søges besat snarest muligt.

 

Om Departementet for Erhverv, Energi og Forskning

Departementet er en del af Grønlands Selvstyres centraladministration og varetager myndigheds opgaver inden for områder som erhvervsfremme, turisme, forskning, energi, handel og forsyning samt markedsføring af Grønland. Departementet er ressortansvarlig for kulbrinteaktiviteter i Grønland. Forbruger- og Konkurrencestyrelsen samt energivirksomheden Nukissiorfiit er en del af departementets ressortområde.

 

Om stillingen

Du bliver placeret i stabsfunktionen under departementschefen. Dine nærmeste kollegaer bliver de to øvrige jurister, som vil være gode sparringsparter.  Det daglige arbejde er præget af en kort afstand til både politikere og det omgivende samfund. Du skal derfor være indstillet på en hverdag, hvor der skal handles og tænkes hurtigt. Du skal dog også være klar til at sætte dig ned og skrive lovforslag, hvor der skal tænkes over detaljerne. Der er en uformel tone og stemning i departementet og initiativer bliver værdsat og understøttet.

 

Om stabsfunktionen

Stabsfunktionen varetager i samarbejde med departementets 3 fagafdelinger udfærdigelse af lovforslag, anordninger af statslig lovgivning og den administrative implementering af love og regler. Stabsfunktionen varetager desuden juridisk rådgivning og opgaveløsning for alle afdelinger i departementet og herunder rådgivning og sparring med den øverste ledelse i departementet. Stabsfunktionen har en koordinerende rolle i departementet i forbindelse med afvikling af Inatsisartut s 2 årlige samlinger.

 

Stabsfunktionen varetager kontakt til, og deltager i samarbejde med danske myndigheder, herunder Udenrigsministeriet, Erhvervsministeriet, Erhvervs- og Selskabsstyrelsen og Finanstilsynet. Stabsfunktionen er kontaktpunkt for en række internationale konventioner og organisationer såsom IAEA, Kimberley Processen, EU osv.

 

Afdelingen referer fagligt til departementschefen og i administrative forhold til afdelingschefen for Økonomi og Energi.

 

Hvad forventer vi af dig?

Vi forestiller os at du har et par års erfaring fra politisk styrede organisationer, kommune, departement eller tilsvarende. Det er centralt, at du kan tage ansvar og drive dine sager, både internt og eksternt.

 

Ønsker til kvalifikationer og kompetencer

 

  • Er uddannet jurist (cand. jur.) med solide faglige evner

  • Kan lide at favne fagligt bredt, og er hurtig til at forstå nye problemstillinger

  • Er god til at kommunikere, både mundtligt og skriftligt

  • Har gode engelskkundskaber

  • Er god til at arbejde projektorienteret og selvstændigt

  • Udviser en stærk ansvarsfølelse for løsning af opgaverne

  • Har kendskab til grønlandske forhold, eller har lyst og mod på at sætte dig ind i disse.

 

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

 

For den rette kvalificerede kandidat med flere års relevant erfaring vil ansættelsen, efter en konkret vurdering, kunne ske på specialkonsulentvilkår. Nyuddannede og ansøgere med mindre erfaring kan også komme i betragtning og ansættes som fuldmægtig.

 

Bolig

Der kan til en stilling anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler.  Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

 

Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning.

 

Yderligere oplysninger kan fås ved chefkonsulent Jens Hesseldahl på jhes@nanoq.gl samt telefon (+299) 34 56 98. Bemærk at der er 4 timers tidsforskel mellem Grønland og Danmark.

 

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke Send ansøgning.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.  


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Grønlands selvstyre, Departementet for Erhverv, Energi og Forskning

Adresse 1
Imaneq 1A 301
Danmark
Adresse 2
Imaneq 1A 301
3900 Nuuk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-07-2019
Udløber
20-08-2019
Kviknummer
LJA-74588498
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, Jura
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Grønlands selvstyre, Departementet for Erhverv, Energi og Forskning

Adresse
Imaneq 1A 301
3900
Nuuk
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-07-2019
Ansøgningsfrist
20-08-2019
Kviknummer
LJA-74588498
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, Jura
Beliggenhed