Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist med kendskab til M&A til arbejdet med at forebygge, at udenlandske investeringer truer Danmarks sikkerhed

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-03-2021

Vi arbejder også for, at sanktioner vedtaget af det internationale samfund overholdes af danske virksomheder. Vores dagsorden udvikler sig løbende som en konsekvens af politiske såvel som teknologiske forandringer.

 

Vi er med hele vejen fra afdækning af interesser i Danmark til forhandlingerne i internationale fora samt den efterfølgende implementering i dansk lovgivning og den endelige afgørelse.

 

Opgaverne i Team Internationale investeringer og Sikkerhed

I Team Internationale Investeringer og Sikkerhed arbejder vi for at forhindre, at udenlandske investeringer skader Danmarks sikkerhed. Det gør vi ved at udvikle en ordning til screening af udenlandske investeringer i danske virksomheder og kritisk infrastruktur, som forventes at træde i kraft til sommer.

 

Desuden indgår vi i et EU-samarbejde om at screene udenlandske investeringer i andre EU-medlemslande for eventuel påvirkning på europæisk og/eller dansk sikkerhed.

 

Vi søger en jurist, der kan indgå i arbejdet med at udvikle administrations- og regelgrundlaget for den kommende screeningsordning. Derudover vil der når ordningen er færdigetableret være opgaver med konkret sagsbehandling og vejledning af udenlandske investorer, der ønsker at investere i danske virksomheder.

 

Desuden kan der være opgaver relateret til kontrol af allerede gennemførte investeringer. Arbejdet varetages i tæt samarbejde med specialister i bl.a. Forsvarsministeriets Efterretningstjeneste og Politiets Efterretningstjeneste.

 

Juridisk profil med kendskab til M&A

Vi forestiller os, at du har en juridisk videregående uddannelse du kan f.eks. have læst jura eller merc. (jur.) og at du har nogle års erfaring, gerne inden for M&A eller lignende område. Du kan også have læst merc.pol. og arbejdet med virksomhedsstrategier og M&A i praksis.

Du har forståelse for betydningen af at møde virksomheder og andre samarbejdspartnere med en løsnings- og serviceorienteret tilgang, samtidig med at der sikres korrekt sagsbehandling. Som person er du initiativrig og engageret i dit arbejde. Du trives med at have mange forskellige opgaver og samarbejde på tværs, hvor alle bidrager med viden, kompetencer og nysgerrighed. Du er ikke bange for at have travlt i perioder og formår at prioritere din tid.

 

Vi lægger derudover vægt på, at du er grundig, har en høj ansvarsfølelse, kan arbejde selvstændigt såvel som i et team og er interesseret i at bidrage til et godt arbejdsmiljø. Det er desuden en fordel, hvis du har viden om EUs institutioner og har interesse for dansk og international sikkerheds- og erhvervspolitik.

 

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 750 medarbejdere, som arbejder på fire forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

 

Om ansættelsen

Ansættelse sker som fuldmægtig eller konsulent afhængig af erfaring og kompetencer efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for forhandling af tillæg. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Signe Flege på 35 29 15 71 eller teamleder Nikolaj Slot Simonsen på 35 29 19 02. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Diana O. Jørgensen på 91 33 71 39.

 

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes.

 

Interesseret?

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stilling i annoncen og følg instruktionerne. Din ansøgning, CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest mandag den 5. april 2021.

 

Samtaler forventes afholdt i uge 15 og 16.

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge.

 

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 05-04-2021

Arbejdssted: København

   

Hjemmeside

https://erhvervsstyrelsen.dk/

 

Spørgsmål om jobbet

Diana O. Jørgensen

HR-rekrutteringspartner

91 33 71 39

 

Signe Flege

Kontorchef

35 29 15 71

 

Nikolaj Slot Simonsen

35 29 19 02

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-03-2021
Udløber
17-04-2021
Kviknummer
LJA-81844598
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
18-03-2021
Ansøgningsfrist
17-04-2021
Kviknummer
LJA-81844598
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed