Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist med interesse for Forsvaret

Forsvarsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-09-2022

Er du jurist, og vil du specialisere dig inden for offentlighedsloven på en arbejdsplads ud over det sædvanlige?

Har du erfaring inden for offentlig ret og forvaltning? Og har du lyst til at dygtiggøre dig samtidig med, at du bliver fagligt udfordret? Så er denne stilling lige noget for dig!

Om os

Forsvarskommandoen er den øverste militære myndighed i Danmark, hvis primære ansvar er at udvikle, producere og indsætte militære styrker i nationale og internationale opgaver.

Du bliver en del af Sekretariatssektionen i Ledelsessekretariatet, som består af 12 engagerede officerer, jurister m.fl.

Vi beskæftiger os med ministerbetjening og henvendelser fra Forsvarsministeriet generelt, såvel som koordinerer og håndterer en lang række aktindsigtssager, borgerhenvendelser samt henvendelser fra andre nationer. Herudover underviser vi Forsvarskommandoens chefer og medarbejdere inden for offentlighedsloven, sagshåndtering og forvaltning.

Du refererer direkte til chefen for Sekretariatssektionen, oberstløjtnant Jan Hansen, der praktiserer en tillidsfuld ledelsesstil og vægter et fagligt stærkt fællesskab i medarbejdergruppen.

"Der venter dig et spændende og udfordrende job, hvor du får et godt indblik i Forsvarsministeriets og i særlig grad i Forsvarets område. Kontoret er præget af et godt fællesskab, hvor vi er gode til at samarbejde og bruge hinandens kompetencer og viden på tværs af civile og militærfaglige baggrunde" udtaler en af dine kommende kollegaer.

Om stillingen

Som jurist i Ledelsessekretariatet får du en ansvarstung stilling, hvor du kommer til at fungere som en vigtig sparringspartner og rådgiver for militære medarbejdere og chefer på tværs af ministerområdet. Du vil få udpeget to mentorer en militær og en civil, der vil hjælpe dig indtil du er fortrolig med jobbet.

Du får i denne rolle mulighed for at bringe din faglighed i spil, samtidig med at du udvikler og styrker dine kompetencer inden for offentlighedsloven og offentlig forvaltning.

Vi tilbyder dig et job med spændende arbejdsopgaver og ansvar fra start, hvor du er med til at sikre, at teamet leverer et højt niveau af juridisk rådgivning, samtidig med at du får mulighed for udfordre og dygtiggøre dig fagligt, uden at du behøver at gå på kompromis med work-life-balancen.

Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver indebærer følgende områder:

  • Rådgivning og sparring til militære medarbejdere og chefer inden for offentlig ret, herunder aktindsigtsanmodninger
  • Sagsbehandling af konkrete sager i samarbejde med de militære fagstabe og kommandoer
  • Undervisning inden for offentlighedsloven i bred forstand

Du får i denne rolle mulighed for at bringe din faglighed i spil, samtidig med at du udvikler og styrker dine kompetencer inden for offentlighedsloven og offentlig forvaltning.

Om dig

Du har formentlig en længere videregående uddannelse som jurist med kendskab til og særlig interesse for offentlig ret og forvaltning.

Da du bl.a. kommer til at behandle komplicerede aktindsigtsager, er det vigtigt, at du besidder habile formidlingsevner, er løsningsorienteret og grundig selv under skarpe deadlines.

"Du er klar til at udfordre og blive udfordret fagligt, fordi vi tror på, at sparring om sagerne er med til at udvikle og forbedre vores opgaveløsning. Du skal derfor være klar til at gå i dialog med både chefer og kolleger i alle dele af organisationen", fortæller din kommende chef.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som akademiker og aflønnet efter den til enhver tid gældende Akademikeroverenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i Staten.

Derudover vil der, afhængig af dine kvalifikationer, være mulighed for at forhandle tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 % af basisløn og pensionsgivende tillæg.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef, oberstløjtnant Jan Hansen på telefon 2331 0276.

Hvis du har spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent Sandra Bengtson Heede, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 728 19172.

Ansøgningsfristen er den 25. september 2022.

Vi holder samtaler løbende, så hvis stillingen har fanget din interesse, ser vi gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Ansættelsesdato er den 1. november 2022.

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning, CV og eksamensbeviser via linket nederst på siden.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvarsministeriet

Adresse 1
Holmens Kanal 9
1060 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-09-2022
Udløber
25-09-2022
Kviknummer
LJA-84025789
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriet

Adresse
Holmens Kanal 9
1060
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-09-2022
Ansøgningsfrist
25-09-2022
Kviknummer
LJA-84025789
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed