Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist med interesse for EU-ret og forvaltningsret til Landbrugsstyrelsen i København (genopslag)

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-04-2021

Vil du være med til at implementere EU's kommende landbrugsreform inden for et område, som går på tværs af en række lovgivningsområder og støtteordninger på landbrugsområdet? Vil du være med til at sikre et solidt juridisk og fagligt fundament for det, der hedder krydsoverensstemmelse (KO)? Og synes du, at det er spændende at finde løsninger, der virker i praksis? Så er du måske vores nye jurist i Miljø & Erhvervsregulering.

 

Vi er på vej ind i en ny reformperiode, som har målsætninger om et både grønnere og mere økonomisk bæredygtigt landbrugserhverv. Disse målsætninger skal KO-området også være med til at løfte.

 

KO er et juridisk komplekst værktøj, der skal sikre, at de landmænd, der modtager landbrugsstøtte fra EU, lever op til de krav, som stilles til landbrugerne generelt. Det skal forenkles til den kommende reformperiode, så det bliver mere enkelt og opleves mere retfærdigt for landmændene.

 

Du skal være med til at sikre, at administrationsgrundlaget understøtter denne udvikling. Det betyder, at du er med til at sikre, at reguleringen skrues sammen, så den er gennemskuelig for ansøgerne, giver mening ude på marken og er let at administrere. Samtidig skal du være med til at løse de juridiske afklaringer i krydsfeltet mellem EU-ret og forvaltningsret, som er kendetegnet for det daglige arbejde med KO. Det kræver, at du er fagligt dygtig, vidende og kreativ og kan se ting fra flere sider, så balancen er i orden.

 

Miljø og Erhvervsregulering søger en jurist til Team Økologi & KO, hvor du kan forvente at få udnyttet dine juridiske kompetencer over et bredt felt inden for EU-ret og nogle af de mest centrale lovgivningsområder i Fødevareministeriet.

 

Dine opgaver kan bl.a. omfatte:

  • Medvirke til at vores regler udtænkes, så de har størst mulig effekt

  • Udarbejde skriftlige beslutningsoplæg om løsningsmodeller, herunder dialog med EU-Kommissionen

  • Udarbejde bekendtgørelser

  • Indgå i det løbende arbejde for at sikre en hensigtsmæssig forvaltning af reglerne

  • Koordinering af politiske processer, betjene minister, departement og direktion samt udarbejde solide beslutningsoplæg til politiske forhandlinger

 

Om dig

Du er cand. jur. eller cand. merc. jur. Det er en fordel, at du føler dig hjemme i administrativ sagsbehandling i et politisk miljø, og hvis du har erfaring med sagsbehandling fra tidligere ansættelse eller studenterjob. Du kommunikerer godt både mundtligt og skriftligt og løfter i samarbejde med dine kollegaer, de udfordringer, som vi støder på. Det vil endvidere være en fordel, at du har erfaring med og kendskab til EU-reguleringen på miljøområdet og/eller fødevareområdet.

 

Vi lægger desuden vægt på, at du har politisk tæft, og er en åben og imødekommende person, der bidrager positivt til en god trivsel i enheden.

 

Dine kommende kollegaer

I enheden Miljø & Erhvervsregulering er vi 25 medarbejdere fordelt på to teams, der samarbejder om at fremme en bæredygtig udvikling i landbruget. Vi tilbyder et spændende fagligt miljø, hvor der både er mulighed for at lære fra erfarne medarbejdere og udfolde sine talenter.

 

Vi ser os selv i Landbrugsstyrelsen som en fremsynet og dynamisk arbejdsplads, hvor der er grobund for spændende udfordringer som en del af et stort ministerium med mange udviklingsmuligheder både nationalt og internationalt. Endelig er der et tæt samarbejde med andre myndigheder og interessenterne i erhvervet.

 

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes ud fra erfaring og anciennitet og i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Stillingen besættes som fuldmægtig.

 

Ansættelsesområdet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V.

 

Kontakt

Vil du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte teamleder Ane Førde på telefon 45 26 35 43 eller aff@lbst.dk.

 

Du kan læse om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk.

 

Ansøgning

Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på Søg stillingen) senest søndag den 9. maj 2021.

 

Der vil eventuelt indgå test i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

 

Ansøgningsfrist:

09-05-2021

 

Arbejdssted:

København

 

Hjemmeside:

www.lbst.dk

 

Kontakt os:

Ane Førde

Teamleder

45263543

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugsstyrelsen

Adresse 1
Nyropsgade 30
1780 København V.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-04-2021
Udløber
09-05-2021
Kviknummer
LJA-82013394
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugsstyrelsen
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugsstyrelsen

Adresse
Nyropsgade 30
1780
København V.
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-04-2021
Ansøgningsfrist
09-05-2021
Kviknummer
LJA-82013394
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed